You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έλα ντε....που να βρούμε μυαλό.....ενω εσείς...iq αινστάιν....με μεγαλύτερο απ όλους του τακούλη...του τσουκαλά ντε...με την ωραία κουπ.....κλασσικό δείγμα σκεπτόμενου γαύρου..επιπεδο λέμε.....ρε χριστιδη προσπαθεις να πεισεις βαζελους με επιχειρηματα?ημαρτον
Δεν εχεις ακουσει την εκφραση μαγικη εικονα????τι σημαινει?????
Δεν ξέρω τι σημαίνει, ξέρω όμως πως τα τελευταία εξήντα χρόνια, δυο φορές συνέβη αυτό που λες:
α. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1954, όταν η Ουγγαρία του Πούσκας, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε την κούπα απο τη Γερμανία.
β. Στο Ολυμπιακός-Ανόρθωση
οσοι εχουν τη δυνατοτητα θα πειστουν....οι αλλοι φυσικα και οχι.....ρε χριστιδη προσπαθεις να πεισεις βαζελους με επιχειρηματα?ημαρτον
εμενα με ενδιαφερει αυτα που λεω να εχουν επαφη με την πραγματικοτητα.....
απο εκει και περα οποιος θελει τα ακουει και οποιος γουσταρει τα πεταει στα σκουπιδια και λεει τα δικα του..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
έλα ντε....που να βρούμε μυαλό.....ενω εσείς...iq αινστάιν....με μεγαλύτερο απ όλους του τακούλη...του τσουκαλά ντε...με την ωραία κουπ.....κλασσικό δείγμα σκεπτόμενου γαύρου..επιπεδο λέμε.....
Είναι και ο Φίλιππας, ο επονομαζόμενος "Βέλτσος της ψαραγοράς".
ξεχασες το αγιαξ παο 0-1,το σαλκε παο διπλο χωρις να θυμαμαι σκορ ,το πορτο παο 0-1,το αμβουργο-παο παλι δεν θυμαμαι σκορ ......Δεν ξέρω τι σημαίνει, ξέρω όμως πως τα τελευταία εξήντα χρόνια, δυο φορές συνέβη αυτό που λες:
α. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1954, όταν η Ουγγαρία του Πούσκας, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε την κούπα απο τη Γερμανία.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ θυμάμαι και τον τελικό τσου-λί Μπάγερν-ΜάντσεστερΔεν ξέρω τι σημαίνει, ξέρω όμως πως τα τελευταία εξήντα χρόνια, δυο φορές συνέβη αυτό που λες:
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σου είπα και χθες....εσυ κοιτα το αβαταρ που εχω και περαστικα
θα αναπολείς το παρελθόν σου....
πολύ σύντομα.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ορίστε Κε γαύρε......να απολαύσετε μπάλλα...λέμε τώρα....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γάματα ... πούστρα Ταράτσα παρολίγο να σπάσω την τηλεόραση εκείνη τη μέρα........εγώ θυμάμαι και τον τελικό τσου-λί Μπάγερν-Μάντσεστερ
ξεχασες το αγιαξ παο 0-1,το σαλκε παο διπλο χωρις να θυμαμαι σκορ ,το πορτο παο 0-1,το αμβουργο-παο παλι δεν θυμαμαι σκορ ......
ΠΟΛΥ πικραμένος είσαι αδερφάκι μου.......
και που διαφωνεις μαζι μου????ειπες ειχε το Χ....Ε ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ χ το ιδιο 3-0(και με χαμενο πεναλτι???)σόρρυ χρηστιδάκο αλλά διαφωνώ μαζί σου πως ήμαστε τόσο καλύτεροι. Για μένα η ομάδα δεν έπαιξε όπως έπρεπε, με κάτω την μπάλα.
Και πιστεύω πως πραγματικά πιστεύανε πως την "είχανε". Ακόμα και στον επαναληπτικό όλες οι φυλλάδες μας φλομώνανε πως ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και 5-0. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Η Ανόρθωση ήξερε πόσα μπορούσε να κάνει και ταμπουρώθηκε μια χαρά. Το Χ το είχε άνετα και στα δύο ματσάκια.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ακουτε τι επαθα...
Πηγα στην καφετερια να κλεισω τραπεζι για το ματς....και ειναι κλειστη
Φτου....ντορτια εφερα παλι...
Καμμια ιδεα που να δουμε το ματς;
Και καφενειο που λεει ο λογος ,μεσα ειμαι..
Ταλε,ριξε καμμια ιδεα ρε συ...
Πηγα στην καφετερια να κλεισω τραπεζι για το ματς....και ειναι κλειστη
Φτου....ντορτια εφερα παλι...
Καμμια ιδεα που να δουμε το ματς;
Και καφενειο που λεει ο λογος ,μεσα ειμαι..
Ταλε,ριξε καμμια ιδεα ρε συ...
πως λενε τον χορο που ξεκινησες μολις ακουσες αληθειες?????ΠΟΛΥ πικραμένος είσαι αδερφάκι μου.......
τσαμικο η καλαματιανο?????
και που διαφωνεις μαζι μου????ειπες ειχε το Χ....Ε ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ χ το ιδιο 3-0(και με χαμενο πεναλτι???)
Όχι, δεν είναι.
Αλλά τσούζει περισσότερο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν έρχεστε σπίτι μου να πιούμε και καφεδάκι;
πως λενε τον χορο που ξεκινησες μολις ακουσες αληθειες?????
τσαμικο η καλαματιανο?????
Πυρρίχιο, Χρηστίδη.
δηλαδη οταν ενα ματς που δικαιουσε το Χτο κερδιζεις με 3-0 το παιχνιδι δεν ειναι μαγικη εικονα?????σόρρυ χρηστιδάκο αλλά διαφωνώ μαζί σου πως ήμαστε τόσο καλύτεροι. Για μένα η ομάδα δεν έπαιξε όπως έπρεπε, με κάτω την μπάλα.
Και πιστεύω πως πραγματικά πιστεύανε πως την "είχανε". Ακόμα και στον επαναληπτικό όλες οι φυλλάδες μας φλομώνανε πως ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και 5-0. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Η Ανόρθωση ήξερε πόσα μπορούσε να κάνει και ταμπουρώθηκε μια χαρά. Το Χ το είχε άνετα και στα δύο ματσάκια.
ποντιακο ειναι????δεν το ξερω....Πυρρίχιο, Χρηστίδη.
παντως το πας καλα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K