Στην Ευρώπη παίζουμε με άλλους Φέθρυ.
Σωστό.
Είσαι όμως σίγουρος οτι αυτή σου η -υγιής- θέση έχει σοβαρή ανταπόκριση στην γενικότερη ερυθρόλευκη οικογένεια;
Στην Ευρώπη παίζουμε με άλλους Φέθρυ.
ο ολυμπιακός για χρόνια δεν έκανε τίποτα και πήρε 11 πρωταθλήματα.......η ανορθωση δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ και εβαλε 3 γκολ.....
εγω μιλαω σοβαρα και εσυ κανεις χαβαλε.....ο ολυμπιακός για χρόνια δεν έκανε τίποτα και πήρε 11 πρωταθλήματα.......
όλες οι ομάδες έχουν αποκλειστέι και από χειρότερες. Και ο Ολυμπιακός έχει φέρει χειρότερα αποτελέσματα και με χειρότερες ομάδες. Μην ξεχνάμε τις Ζαπορίζια και για σας.'Αφησε τον ρε!!! Θα σταματήσουμε να μιλάμε!!! Σιγά και τι έγινε; Αποκλείστηκαν από τους ομίλους από κάποια Ανόρθωση!!!
οποιος πιστευει οτι η ομαδα που περασε απο το ζευγαρι ολυμπιακος ανορθωση ηταν η καλυτερη η εχει κοπμπλεξ,η δεν σκαμπαζει απο μπαλλα....
ο κακος θρυλος ηταν πολυ καλυτερος απο την ανορθωση.....
και οποιος δεν γουσταρει να κοροιδευει τον εαυτο του θα το παραδεχτει.....
η ανορθωση δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ και εβαλε 3 γκολ.....
και τι με νοιάζει; ποιος σου είπε πως η δική σου θέση είναι ιδια με όλων των άλλων πρασίνων; Και γιατί να είναι; Δική μου θέση δεν είναι; Εγώ αυτό βλέπω σωστό. Δεν γενικεύω όμως. Ούτε θεωρώ πως όσοι ανήκουνε σε μια ομάδα πρέπει όλοι να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.Σωστό.
Είσαι όμως σίγουρος οτι αυτή σου η -υγιής- θέση έχει σοβαρή ανταπόκριση στην γενικότερη ερυθρόλευκη οικογένεια;
και τι με νοιάζει; ποιος σου είπε πως η δική σου θέση είναι ιδια με όλων των άλλων πρασίνων; Και γιατί να είναι; Δική μου θέση δεν είναι; Εγώ αυτό βλέπω σωστό. Δεν γενικεύω όμως. Ούτε θεωρώ πως όσοι ανήκουνε σε μια ομάδα πρέπει όλοι να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.
εγω μιλαω σοβαρα και εσυ κανεις χαβαλε.....
ουστ......................
δεν υπαρχει μαλακια δικια μας.....ενταξει δεν ειμασταν τοσο καλοι οσο θελαμε αλλα ειμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον αντιπαλο....όλες οι ομάδες έχουν αποκλειστέι και από χειρότερες. Και ο Ολυμπιακός έχει φέρει χειρότερα αποτελέσματα και με χειρότερες ομάδες. Μην ξεχνάμε τις Ζαπορίζια και για σας.
Και η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ομόνοια.
Όσο για την Ανόρθωση, σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Κύπρου που ανεβαίνει, πέρσι το πήρε άχαστη...
η μαλακία η δική μας είναι πως τους πήραμε αψήφιστα.
δεν υπαρχει μαλακια δικια μας.....ενταξει δεν ειμασταν τοσο καλοι οσο θελαμε αλλα ειμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον αντιπαλο....
απο εκει και περα υπαρχουν καποιοι εξωαγωνιστικοι παραγοντες που επηρεαζουν την εξελιξη ενος παιχνιδιου......ενας απο αυτους λεγεται ΤΥΧΗ.....ε αυτη δεν ηταν μαζι μας ....ΑΠΛΑ....
Δεν ειναι αναγκη να εισαι με τεραστια διαφορα καλυτερος απο τον αντιπαλο σου για να κερδιζεις......
Δεν εχεις ακουσει την εκφραση μαγικη εικονα????τι σημαινει?????
ίσα μωρή κουφάλα..ανοργασμικιά κρυφογαυρίνα.....ρε τα είπα τόσες φορές για το γαύρο.... τα ίδια θα λέμε;
θα βγούνε τα κωλοπρακτόρια η δωρήτρια και η κρητικιά και θα λένε
περσόνα ψυχάρα ολυμπιακάρα.....
ο γαύρος του κρόκους να έχει 11 πρωταθλήματα......Δεν εχεις ακουσει την εκφραση μαγικη εικονα????τι σημαινει?????
ρε χριστιδη προσπαθεις να πεισεις βαζελους με επιχειρηματα?ημαρτονδεν υπαρχει μαλακια δικια μας.....ενταξει δεν ειμασταν τοσο καλοι οσο θελαμε αλλα ειμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον αντιπαλο....
απο εκει και περα υπαρχουν καποιοι εξωαγωνιστικοι παραγοντες που επηρεαζουν την εξελιξη ενος παιχνιδιου......ενας απο αυτους λεγεται ΤΥΧΗ.....ε αυτη δεν ηταν μαζι μας ....ΑΠΛΑ....
Δεν ειναι αναγκη να εισαι με τεραστια διαφορα καλυτερος απο τον αντιπαλο σου για να κερδιζεις......
ξέχασα τη γριά ........ίσα μωρή κουφάλα..ανοργασμικιά κρυφογαυρίνα.....
σόρρυ χρηστιδάκο αλλά διαφωνώ μαζί σου πως ήμαστε τόσο καλύτεροι. Για μένα η ομάδα δεν έπαιξε όπως έπρεπε, με κάτω την μπάλα.δεν υπαρχει μαλακια δικια μας.....ενταξει δεν ειμασταν τοσο καλοι οσο θελαμε αλλα ειμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον αντιπαλο....
ρε χριστιδη προσπαθεις να πεισεις βαζελους με επιχειρηματα?ημαρτον
επιχειρήματα...... μιλάνε αυτοί που διαρκώς πείθουν επί-χρήματαρε χριστιδη προσπαθεις να πεισεις βαζελους με επιχειρηματα?ημαρτον
καλα με εσενα δεν ασχολουμαι.μονο ψητο στο φουρνο με πατατες θα σε κοιταγαΤώρα δέσαμε........
εσυ κοιτα το αβαταρ που εχω και περαστικαεπιχειρήματα...... μιλάνε αυτοί που διαρκώς πείθουν επί-χρήματα