Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ναι,μην χαθούμε μαν....
παιχταραδες, αλιμονο... δεν ειμαι σαν κατι γαυρους που το μονο που κανουν ειναι να μειωνουν και να μην παραδεχονται πραγματα, αλλα και ολους αυτους, μαζι με ολους οσους εχουν ερθει και σε εμας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πει οτι ηταν καλυτερος απο αυτον. ΑΝ δεν κανω λαθος, δεν εχει ξανα ερθει καν στην ευρωπη τοσο τεραστιος παιχτης.Μηπως λες αυτος που σηκωθηκε κ εφυγε κ σας αφησε στα κρυα του λουτρου??
Τυχεροι ειστε να ξερεις γιατι στο τσακ δεν ηρθε ο Ντρεξλερ το 1998.....
Παντως απο αμερικανους δεν εχω παραπονο... Μια καλη all time πενταδα σε εμας... Ριβερς, Αλφονσο Φορντ, Εντι Τζονσον, Γουολτερ Μπερι, Ροι Ταρπλει..... Εχουμε δει καλους παικτες..... Old school βεβαια, αλλα παιχταραδες......
Ντομινίκ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣπαιχταραδες, αλιμονο... δεν ειμαι σαν κατι γαυρους που το μονο που κανουν ειναι να μειωνουν και να μην παραδεχονται πραγματα, αλλα και ολους αυτους, μαζι με ολους οσους εχουν ερθει και σε εμας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πει οτι ηταν καλυτερος απο αυτον. ΑΝ δεν κανω λαθος, δεν εχει ξανα ερθει καν στην ευρωπη τοσο τεραστιος παιχτης.
Παναθεμα σε, με εκανες και γελασα.δεν ειμαι σαν κατι γαυρους που το μονο που κανουν ειναι να μειωνουν και να μην παραδεχονται πραγματα,
Κάνεις λάθοςΑΝ δεν κανω λαθος, δεν εχει ξανα ερθει καν στην ευρωπη τοσο τεραστιος παιχτης.
Σαν αξία ναι ο Μάικ.Ντομινίκ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
και Μάικ
Κάνεις λάθος
σορρυ δεν το ξερω αυτο.... που ηταν;;Κάνεις λάθος
Τρέϊσερ Μιλάνοσορρυ δεν το ξερω αυτο.... που ηταν;;
σε εμας για πανω απο μια 10ετια , ναι, αλλα δεν μπορεις να τον βαλεις μαζι με τον αλλο , ο αλλος ηταν και ακομα ειναι απ τους μεγαλους διαχρονικα στο nbaΝτομινίκ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
και Μάικ
Μακαντου???σορρυ δεν το ξερω αυτο.... που ηταν;;
Παιχτουρα αλλα Ντομινικ δεν ηταν παροτι ειχε κερδισει και πρωταθληματα λογω που επαιζε στους Λεικερς βεβαιως βεβαιως. Very close second θα ελεγαΚάνεις λάθος
1ος σκόρερ στο ΝΒΑ κάποιες χρονιές,μέλος καλύτερης πεντάδας,MVP ,τι άλλο να πω?Παιχτουρα αλλα Ντομινικ δεν ηταν παροτι ειχε κερδισει και πρωταθληματα λογω που επαιζε στους Λεικερς βεβαιως βεβαιως. Very close second θα ελεγα
Tα πρωτα δυο τα εχει κανει κ ο Ντομινικ, MVP ειχε βγει στα 70s o Mac ,Στα 80ς με Μιχαλακη Μπερντ και Ματζικ που να παρεις mvp .Τεσπα ειναι μικρη η διαφορα μεταξυ τους οπως κ να χει1ος σκόρερ στο ΝΒΑ κάποιες χρονιές,μέλος καλύτερης πεντάδας,MVP ,τι άλλο να πω?
Αυτός και ο Wilkins,είναι οι καλύτεροι που έχουν έρθει στην Ευρώπη και μετά είναι ο Tarpley και ο Johnson
οτι θυμασαι χαιρεσαι κ εσυ ρε μαλακα
ειμαι παλαιοημερολογιτηςοτι θυμασαι χαιρεσαι κ εσυ ρε μαλακα
ουτε την ημερομηνια δεν μπορεις να πετυχεις
πες μας τη γνωμη σου για την τριγωνικη επιθεση των Μπουλςσυνεχιστε με μπασκετακι αν σας ελειψα γυριστε το στο τοπι
Παλαιομαλακας εισαιειμαι παλαιοημερολογιτης