Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.515
- Πόντοι
- 3.656
Απλά καλύψαμε την ήττα απ'την Παρί τις προάλλες.Συνεχίζουμε.
Με συγκινείς με το νικ σου...
Το μεγαλύτερο κανονι του παγκοσμιου ποδοσφαίρου
Απλά καλύψαμε την ήττα απ'την Παρί τις προάλλες.Συνεχίζουμε.
Ρε ασε χαβα κ πιασε κανα χαλβα.... Λες κ το νημα σας ειναι της Ακαδημιας Αθηνων.αυτο ειναι το προβλημα οτι εχουν καταντησει βαρετοι... ουτε να κανουν χαβα δεν ξερουν καλα ποσο μαλλον να δεχονται....
Μπα.. Εκεινος ο αμυντικος με το δεντρο στο κεφαλι ηταν μεγαλυτερο πουλεν στο FM.... Κι ο Φρεντι Αντου....Με συγκινείς με το νικ σου...
Το μεγαλύτερο κανονι του παγκοσμιου ποδοσφαίρου
Σιγα μην γιναμε κ Αλ Γιαχνι...Άτομα που από κοντά θα ήταν αρσακειάδες και θα πήδαγαν μάντρες να σωθούν εδώ το παίζουν χούλιγκαν....
Ρε μαλάκες η πλακίτσα καλή είναι.
Οι εμμονές και τα κόμπλεξ δείχνουν άτομα με ανασφάλειες και αντικοινωνικότητα.
Επαναλαμβάνω δεν είμαι ούτε ο πιο ήρεμος άνθρωπος και ούτε ο σωστότερος.
Λίγος σεβασμός για τον απέναντι μερικές φορές δεν είναι κακός.
Το είδαμε από αρκετούς με τον Μπάλντοκ.
Το βλέπουμε κάθε χρόνο 8/2.
Μπαίνει ο άλλος ο ημίτρελος,ρε μην του απαντάτε,αυτό θέλει,να απαντήσει μέχρι το πάρει το φάρμακο απο τον εφημερεύοντα ιατρό να κοιμηθεί....
Ο άλλος μας λέει Τούρκους και η ομάδα του έχει καταντήσει Αλ Αχλί....
16Τα παραλες.....βεβαια 14 χρονια ειναι πολλα, οποτε δειχνω κατανοηση.....
έχουμε κ δουλειές ρε όλη τη μέρα ατα γήπεδα θα τρέχουμε ? υποχρεώσεις, εργασία κ χαρά16
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρομπ πήγες στο μετς
Σαρδέλα λαδοριγανηέχουμε κ δουλειές ρε όλη τη μέρα ατα γήπεδα θα τρέχουμε ? υποχρεώσεις, εργασία κ χαρά
στο μπάσκετ τελευταίο δεκάλεπτο πρόλαβα, είχε κριθεί ο αγώνας , έριξα μιά ματιά για κανά μουνέτο δεν είδα ,έφυγα
με μπάρτσα τι ψάρια θα πιάσετε ? λούτσο ?
kai περσι δεν την πηρες η κανω λαθος
Υγ. ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ
Τσαμπιονσιπ παίζω σου έχω πεί.Σιγα μην γιναμε κ Αλ Γιαχνι...
Ρε μπας κ εισαι United στην Αγγλια? Χειροτερο κι απτο να εισαι συριζαιος λεμε... Οξω!
κλασεις ανωτερο τουλαχιστον απο θεμα αυτοσαρκασμου και χιουμορ...Ρε ασε χαβα κ πιασε κανα χαλβα.... Λες κ το νημα σας ειναι της Ακαδημιας Αθηνων.
φιλαρακι ,καλος... δεν λεω. αλλα αν ειναι να το παμε ετσι υπαρχει ενας που φορεσε τα πρασινα που ΟΛΟΙ γονατιζουν μπροστα του φανταζομαι θα ξερεις για ποιον λεω ε;;θες πολλά ψωμιά λεβεντάκο μου ..............
Μπα.. Εκεινος ο αμυντικος με το δεντρο στο κεφαλι ηταν μεγαλυτερο πουλεν στο FM.... Κι ο Φρεντι Αντου....
Μηπως λες αυτος που σηκωθηκε κ εφυγε κ σας αφησε στα κρυα του λουτρου??φιλαρακι ,καλος... δεν λεω. αλλα αν ειναι να το παμε ετσι υπαρχει ενας που φορεσε τα πρασινα που ΟΛΟΙ γονατιζουν μπροστα του φανταζομαι θα ξερεις για ποιον λεω ε;;
Ξεχνας κ τον Ντεμπα Νιρεν απι Χακεν..... Κι αυτον πηρε ο Αρης σε καποια φαδη κ λεω ρε πουστη μου ο τεχνικος διευθυντης του Αρη παιζει Τσαμπιονσιπ κ Φουτμπολ μανατζερ??Ταριμπο Γουέστ
Καλά,Άντου απ'τις απάτες,την πάτησε κι ο Άρης και τον πήρε
Εχεις κι εσυ τα δικια σου....κλασεις ανωτερο τουλαχιστον απο θεμα αυτοσαρκασμου και χιουμορ...
Συγνωμη μαν.. Δεν ηθελα να σε προσβαλλω...Τσαμπιονσιπ παίζω σου έχω πεί.
Αν ήμουν M.utd θα είχα αυτοκτονήσει.
Ξεχνας κ τον Ντεμπα Νιρεν απι Χακεν..... Κι αυτον πηρε ο Αρης σε καποια φαδη κ λεω ρε πουστη μου ο τεχνικος διευθυντης του Αρη παιζει Τσαμπιονσιπ κ Φουτμπολ μανατζερ??
Ο Κοκκαλης ηταν μεγαλος φαν να ξερεις... Τον ζαλιζε τον Μπαγεβιτς κ του ελεγε εγω με Πασσιαλη κ Πουρσανιδη αμυντικα χαφ παιρνω τσου λου κι εσυ τιποτα.... Θεος ο προεδρας!
Ρε ο Κονσταντζο μπορει να βγηκε ανεκδοτο αλλα ηταν κανονικος παικτης... Επαιζε 7 χρονια στη Βασιλεια.....Φυσικά και τον τεράστιο Φρανκο Κοστάντζο ο γαύρος
Επίσης Κενεντι Μπακιρτζιογλου ο Ηρακλής