athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756
τωρα απο Δευτερα θα ξεκινησουν καταιγιδες,κυκλωνες,τυφωνεςΠαραπονα εκει που κανονιζουν τις βροχες![]()
τωρα απο Δευτερα θα ξεκινησουν καταιγιδες,κυκλωνες,τυφωνεςΠαραπονα εκει που κανονιζουν τις βροχες![]()
αλλαχ ακμπαρ μίστερ ΡαμαζανάκηΓκιουναιντεν τσακες.
Δασκαλε το εγραψα σωστα???
Ποιος είναι αυτός στη φώτο ρε μαν , σαν το Καλιτζάκη μοιάζει«Η Τρούμπα ήταν κάτι μαγικό. Σαν μια όαση μέσα στην έρημο».
Όταν έφτανε στον Πειραιά o στόλος, μόνο καμπάνες δεν χτύπαγαν
![]()
Στη φωτό η Λέιλα χορεύει χορό της κοιλιάς σε καμπαρέ της Τρούμπας
αλλαχ ακμπαρ μίστερ Ραμαζανάκη
με γειά o γκρίζος λύκος Yusuf Yazici
![]()
Κλαψε κσρδια μου πικρα γι αυτην την συμφορά. Κλαψτε και εσεις μαζι του.![]()
Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»
Τι δήλωσε για την απουσία του από το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Χαρακτήρισε χαιρέκακα άτομα τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλοwww.protothema.gr
Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων ανέφερε σε reel στο instagram μεταξύ άλλων για τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Δεν τους ενδιέφερε και δεν τους ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος, ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορώ να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου».
από μαυραγορίτες δοσίλογους ρουφ, καλό περιμένεις ?![]()
Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»
Τι δήλωσε για την απουσία του από το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Χαρακτήρισε χαιρέκακα άτομα τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλοwww.protothema.gr
Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων ανέφερε σε reel στο instagram μεταξύ άλλων για τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Δεν τους ενδιέφερε και δεν τους ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος, ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορώ να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου».
Θα πεσει φωτο/βιντεο για απάντηση, αδερφε.Στο τσακ δεν σας γαμησε ο Άρης..
Επεσα εξω. Μπηκε φωτο του Ναν.Σλουκα εμείς εδώ λέμε τους ομοφιλοφιλους
Τον ακονίζει για αύριο....εκτός εάν ο ομάδα παράρτημα τους ΟΣΦΠεριστεριου τους κάνει κλυσμα με τζατζίκιέλα για τα μεγαλοκορίτσα το αλμυρό να μη κλαίνε
![]()