Παραπονα εκει που κανονιζουν τις βροχεςντροπη ρε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.035
- Πόντοι
- 12.756
τωρα απο Δευτερα θα ξεκινησουν καταιγιδες,κυκλωνες,τυφωνεςΠαραπονα εκει που κανονιζουν τις βροχες
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.686
- Πόντοι
- 22.936
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.786
- Πόντοι
- 6.536
«Η Τρούμπα ήταν κάτι μαγικό. Σαν μια όαση μέσα στην έρημο».
Όταν έφτανε στον Πειραιά o στόλος, μόνο καμπάνες δεν χτύπαγαν
Στη φωτό η Λέιλα χορεύει χορό της κοιλιάς σε καμπαρέ της Τρούμπας
με γειά o γκρίζος λύκος Yusuf Yazici
αλλαχ ακμπαρ μίστερ ΡαμαζανάκηΓκιουναιντεν τσακες.
Δασκαλε το εγραψα σωστα???
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.686
- Πόντοι
- 22.936
Ποιος είναι αυτός στη φώτο ρε μαν , σαν το Καλιτζάκη μοιάζει«Η Τρούμπα ήταν κάτι μαγικό. Σαν μια όαση μέσα στην έρημο».
αλλαχ ακμπαρ μίστερ Ραμαζανάκη
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.296
- Πόντοι
- 9.931
Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»
Τι δήλωσε για την απουσία του από το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Χαρακτήρισε χαιρέκακα άτομα τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο
www.protothema.gr
Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων ανέφερε σε reel στο instagram μεταξύ άλλων για τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Δεν τους ενδιέφερε και δεν τους ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος, ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορώ να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου».
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.015
- Πόντοι
- 28.246
Κλαψε κσρδια μου πικρα γι αυτην την συμφορά. Κλαψτε και εσεις μαζι του.Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»
Τι δήλωσε για την απουσία του από το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Χαρακτήρισε χαιρέκακα άτομα τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλοwww.protothema.gr
Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων ανέφερε σε reel στο instagram μεταξύ άλλων για τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Δεν τους ενδιέφερε και δεν τους ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος, ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορώ να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου».
Υπαρχουν κανονες και νομοι και πρεπει να τους σεβαστεί.
Οταν σπέρνεις ανεμους θεριζεις θύελλες....
από μαυραγορίτες δοσίλογους ρουφ, καλό περιμένεις ?Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»
Τι δήλωσε για την απουσία του από το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Χαρακτήρισε χαιρέκακα άτομα τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλοwww.protothema.gr
Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής - Αγώνας της Κρήτης
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.015
- Πόντοι
- 28.246
Θα πεσει φωτο/βιντεο για απάντηση, αδερφε.Στο τσακ δεν σας γαμησε ο Άρης..
Λογικα θα πεσει φωτο με Σλουκα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.015
- Πόντοι
- 28.246
Επεσα εξω. Μπηκε φωτο του Ναν.Σλουκα εμείς εδώ λέμε τους ομοφιλοφιλους
Αλλα επεσα μεσα οτι η απάντηση θα ηταν σε αυτο το υφος. Ποσο μαλακες προβλεψιμοι ειναι.
Κοιτατε εναν πουστη, μιας πουτανας γιο, ή μαλλον δυο πουτανας γιους. Προεδρος και προπονητης του Παναθηναικου.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.064
- Πόντοι
- 12.056
Τον ακονίζει για αύριο....εκτός εάν ο ομάδα παράρτημα τους ΟΣΦΠεριστεριου τους κάνει κλυσμα με τζατζίκιέλα για τα μεγαλοκορίτσα το αλμυρό να μη κλαίνε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K