yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Σπορα καλυτερα ειναι και η εποχη τους τωρα.Να ρίξουμε κανά χωράφι στον άσσο?
Σπορα καλυτερα ειναι και η εποχη τους τωρα.Να ρίξουμε κανά χωράφι στον άσσο?
Τι σφαιρικά μιλάς ρε μαλάκα?
Ποιά κωλοτούμπα?
Για τον Τερίμ τα είπα στα ίσια και θα τα ξαναπώ αν χρειαστεί.
Για μπάσκετ μην μιλάς,γιατί ζέχνεις σπερματίλα....
Αν είμαστε πουστροβάζελοι,είστε αγνώστου πατρός γαύροι....
σε αυτο το πλοιο θα το φτιαξουν το γηπεδο που ταιριαζει με την φιλοσοφια τις ομαδος
τωρα θα μαθεις οτι ΠΑΝΤΑ οτι δεν ηταν ικανοι να κανουν αυτοι , και το εκανε οποισδηποτε αλλος, η τακτικη τους ηταν να το μειωνουν, να το φερνουν προς τα κατω, εκει που ανηκουν ;; γ αυτο εναι γαυροι κ οχι ολυμπιακοι , γ αυτο εχουν το γανυμηδη για σημα στην καρδια... αστους να λενε, μην τσιμπας αλλοΡε μαλάκα μόλις κυκλοφόρησαν,μπήκα μια μέρα μετά να βγάλω 3 εισιτήρια και είχανε πουληθεί όλα.
35000 κυκλοφόρησαν.
Τα υπόλοιπα ήταν για χορηγούς κτλ.
Τώρα τι λέτε εσείς...
Αυτό θα ήθελα να το δώ....
Αποκλείεται να πέρασες 21.00 από εκεί γιατί είχανε κλείσει τον δρόμο οι τσέοι.Δικοί μου που πήγαν με ενημέρωσαν.
Παρκάρανε προς Μιχαλακοπούλου για να καταλάβεις....
Ο πολύς κόσμος πήγε μετά τις 21.00.
Τα ρεκόρ των ελληνικών γηπέδων - www.ertsports.gr
Στα γήπεδα η Ελλάδα «αναστενάζει». Διαχρονικό συμπέρασμα, που επιβεβαιώνεται και από τα μεγάλα ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, παρότι το ελληνικό Πρωτάθλημα – δυστυχώς – ποτέ δεν ήταν πρώτου επιπέδου. Παρακολουθούμε με ικανοποίηση να γεμίζουν συχνά αρκετά γήπεδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως...www.ertsports.gr
Μάλλον θα την γλυτώσεις μαν,γιατί οι μερακλήδες θέλουν ξυρισμένο κωλαράκι....
Παρεμπιπτόντως,το πρώτο ματς που με πήγε ο πατέρας μου και το θυμάμαι,Παναθηναικός-Φέγενορντ,ο κόσμος καθόταν στα σκαλάκια,δεν υπήρχε ούτε 1 κενή θέση,πρέπει να είχε 10.000 παραπάνω χωρίς εισιτήριο.
και με σαμπντορια με χιονια και εκοβαν λιγο το εισητηριο γιατι δεν ηξεραν αν θα παιζαν τελικαΠάντως για τις προσελεύσεις στο ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές και οι 2 στις 80.000.
Μην κοιτάς το 75.000 πού λέει για σας με το Αμβούργο,θα είχε και άλλες 5-8.000 χωρίς εισιτήριο.
Τα εισιτήρια βλέπεις....
Θυμάμαι πρόχειρα με Γιουβέντους 2 φορές,Λα Κορούνια,Ερυθρό Αστέρα,Σαμπντόρια,Φέγενορντ,Πόρτο ήταν γεμάτο και με κόσμο στα σκαλάκια.
Μιλάω σε μάτς που ήμουν μέσα.
Μαλλον βλεπεις την φατσα σου στον καθρεφτη, Μουσταφα Κοσκαμλικ. Και την δικια οσυ και των αλλων βαζελων.τωρα θα μαθεις οτι ΠΑΝΤΑ οτι δεν ηταν ικανοι να κανουν αυτοι , και το εκανε οποισδηποτε κανει, αλλος η τακτικη τους ηταν να το μειωνουν, να το φερνουν προς τα κατω, εκει που ανηκουν ;; γ αυτο εναι γαυροι κ οχι ολυμπιακοι , γ αυτο εχουν το γανυμηδη για σημα στην καρδια... αστους να λενε, μην τσιμπας αλλο
Και μιας και το νημα σημερα τιμα τα βαπόρια, να βαλω κι εγω ενα...
Αυτός δεν ήταν που έτρωγε πολύγατακια οσους μαζεψατε για να υποδεχθειτε τους τρο πεουχους μαζεψαμε για την πλακα μας στην υποδοχη του παιχταρα που αφησε εποχη με την φανελα του ολυμπιακου
Κατάλαβα , υποβρύχιο θα είναι το γήπεδοσε αυτο το πλοιο θα το φτιαξουν το γηπεδο που ταιριαζει με την φιλοσοφια τις ομαδος
ρε μαλακα, μην με αμφισβητεις σου λεω!!!!Ρε μουνόπανο,οι φωτογραφίες είναι μόλις σκοτείνιασε,από πριν το πρώτο ματς.
Για βάλε καμμιά 22.00 να δούμε....
Απατεώνες μια ζωή οι γαύροι....
ρε τυπε αν σε αθλημα που εισαι αδιαφιλονικητα 1ος κανεις τετοια προπαγανδα και λες τετοια ψεμματα, που δεν τα εχεις αναγκη γιατι εισαι 1ος, σκεψου τι προπαγανδα κανεις στα αλλα αθληματα....πχ στο βολευ ολη η ελλαδα εχει επισημη καταταξη τροπαιων και εσυ μετρας 1-2 παραπανω πρωταθληματα, επειδη ετσι σου καβλωνει...στον ερασιτεχνη τα τελευταια χρονια ανακαλυψες 1500 τροπαια, ενω το 2009 τυπωνες μπλουζακια με επιγραφη "τσο και λο 500 τροπαια ερασιτεχνη".....τωρα θα μαθεις οτι ΠΑΝΤΑ οτι δεν ηταν ικανοι να κανουν αυτοι , και το εκανε οποισδηποτε αλλος, η τακτικη τους ηταν να το μειωνουν, να το φερνουν προς τα κατω, εκει που ανηκουν ;; γ αυτο εναι γαυροι κ οχι ολυμπιακοι , γ αυτο εχουν το γανυμηδη για σημα στην καρδια... αστους να λενε, μην τσιμπας αλλο
ρε ufo είπαμε ότι κυκλοφόρησαν 35 χιλιάδες εισιτήρια που εξαντλήθηκαν αμέσως,ρε μαλακα, μην με αμφισβητεις σου λεω!!!!
παρε και ολοκληρο βιντεακι στο ημιχρονο.....στο 4ο δευτερολεπτο βλεπεις οτι το πεταλο ειναι ολο αδειο...και στο 1:09 που δειχνει απο την αλλη μερια του γηπεδου, βλεπεις οτι μετα τις σκαλωσιες οι κεντρικες κερκιδες ειναι αδειες....
ειναι ακριβως ιδιο με την εικονα που σου εβαλα...
ΙSO 9001 λεμε...ο λογος μου εγγυηση!!!!!
γι αυτό με το δίκιο τους οι καταπιεσμένοι λαοί γαμοσταυρίζουν το τρύλο
Τύπε ο παπακωνσταντίνου μόνο κόκα μαζεύει πλέονΟ Παπακωσταντίνου ρε μαλακα μάζεψε το τριπλασιο κόσμο από τους ρουφιάνους και ασχολούμαι και μαζί τους
Γεματο ητανε λεμε. 45,000 χωραει πηρε 48,000 με τους τζαμπατζήδες. Να το ακους τον Μαξιμιλιεν. Αυτος τα ξερει ολα και οι αλλοι δεν τα ξερουν.ρε μαλακα, μην με αμφισβητεις σου λεω!!!!
παρε και ολοκληρο βιντεακι στο ημιχρονο.....στο 4ο δευτερολεπτο βλεπεις οτι το πεταλο ειναι ολο αδειο...και στο 1:09 που δειχνει απο την αλλη μερια του γηπεδου, βλεπεις οτι μετα τις σκαλωσιες οι κεντρικες κερκιδες ειναι αδειες....
ειναι ακριβως ιδιο με την εικονα που σου εβαλα...
ΙSO 9001 λεμε...ο λογος μου εγγυηση!!!!!
Κάτι αγάμητα ασήμαντα ανθρωπάρια σαν και εσένα, του συρμού, που μπαίνετε σε αυτή την ιστοσελίδα και που δεν έχετε καμία σχέση με το αντικείμενο, είστε κάτι σαν τουριστική ατρακτιόν για γέλια (και για κλάματα). Η πλάκα είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν σε ξέρουν ούτε πρόκειται να σε μάθουν δουλοπρεπές σκουπίδι γιατί κινούνται σε άλλους κύκλους που δεν πρόκειται να μπεις ποτέ. Φαντασιώνεσαι ότι είσαι κάποιος, γλείφοντας την κωλοτρυπίδα του μακαρίτη ενώ η πραγματικότητα είναι ότι είσαι ο κανένας ! Εγώ που έκανα κριτική στους μακαρίτες, τους ήξερα προσωπικά για λόγους επαγγελματικούς και είχα μια καλή σχέση. Άλλο όμως τα φάρμακα και άλλο το θέμα Γκάλη και ο πια τουρκοΠΑΟ με το πρεζόνι πρόεδρο.Εγώ είμαι αυνάνας.
Κι εσύ μας μαθαίνεις "ιστορία του ελληνικού μπάσκετ" που τολμάς να πιάνεις τον Παύλο στο στόμα σου, σιχαμερή periplaneta americana!