You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Καλημέρα τυπε,είχε κόσμο χτες πλατεία Κοτζιά;Ο Παπακωσταντίνου ρε μαλακα μάζεψε το τριπλασιο κόσμο από τους ρουφιάνους και ασχολούμαι και μαζί τους
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 2.606
καλημερα τυπε αρκετοΚαλημέρα τυπε,είχε κόσμο χτες πλατεία Κοτζιά;
Του Ντέταρι, η κορυφαία υποδοχή αθλητή στην Ελλάδα!
Μπορεί να έχουν περάσει κοντά στα 30 χρόνια από τότε, ωστόσο η άφιξη και η υποδοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Λάγιος Ντέταρι έχει μείνει αξέχαστη. Γι' αυτό και την ψήφισαν πρώτη στην σχετική ψηφοφορία!
www.sport24.gr
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μαλάκα μόλις κυκλοφόρησαν,μπήκα μια μέρα μετά να βγάλω 3 εισιτήρια και είχανε πουληθεί όλα.το καλλιμαρμαρο χωραει 45 χιλιαδες...το λεει και η wikipedia...
ο παπακωνσταντινου το γεμισε ολο και ειχε και κοσμο κατω στο ταρταν...γι αυτο γραψανε για 50 χιλιαδες κοσμο....
εσεις γεμισατε σχεδον το μισο μερος απο τις 2 κεντρικες κερκιδες...δηλαδη περιπου 15 χιλιαδες κοσμο...
μονο ενας τρελός ή βαζελος θα επεμενε στις μαλακιες περι 45 χιλιαδων οταν υπαρχουν τοσο ξεκαθαρες φωτογραφιες :
35000 κυκλοφόρησαν.
Τα υπόλοιπα ήταν για χορηγούς κτλ.
Τώρα τι λέτε εσείς...
Αυτό θα ήθελα να το δώ....Αν κατάφερνε ποτέ τραγουδιστής να μαζέψει περισσότερο κόσμο από τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο θα περπάταγα με στρινγκ και ψηλοτάκουνα από το δημαρχείο του Πειραιά μέχρι πλατεία Κοτζια αξύριστος μέχρι να πάρω πελάτη
Αποκλείεται να πέρασες 21.00 από εκεί γιατί είχανε κλείσει τον δρόμο οι τσέοι.Δικοί μου που πήγαν με ενημέρωσαν.Μια ώρα πριν τον αγώνα πέρασα από το γήπεδο κανονικότατα αν παίζαμε εμείς ούτε ντρον δεν θα πέρναγε έστω κι αν δεν ξέρουμε πόσοι παίκτες παίζουν στον αγώνα
Παρκάρανε προς Μιχαλακοπούλου για να καταλάβεις....
Ο πολύς κόσμος πήγε μετά τις 21.00.
Τύπε έχεις χρόνο λίγο ακόμα μέχρι που μπορείς να διορθώσεις τις μαλακιιες που ποστάρεις μετά σε μπλοκάρει το σύστημα όποτε βίασου θα σε προκαλέσω με στοίχημα να βάλεις τις επίσημες 5 μεγαλύτερες προσελεύσεις επίσημα καταγεγραμμένες στο ΟΑΚΑ και αν δεν είναι και οι πέντε του γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα στήσω κωλο τριχωτό να με πάρετε όλοι οι μερακλήδες
Τα ρεκόρ των ελληνικών γηπέδων - www.ertsports.gr
Στα γήπεδα η Ελλάδα «αναστενάζει». Διαχρονικό συμπέρασμα, που επιβεβαιώνεται και από τα μεγάλα ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, παρότι το ελληνικό Πρωτάθλημα – δυστυχώς – ποτέ δεν ήταν πρώτου επιπέδου. Παρακολουθούμε με ικανοποίηση να γεμίζουν συχνά αρκετά γήπεδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως...
www.ertsports.gr
Μάλλον θα την γλυτώσεις μαν,γιατί οι μερακλήδες θέλουν ξυρισμένο κωλαράκι....
Παρεμπιπτόντως,το πρώτο ματς που με πήγε ο πατέρας μου και το θυμάμαι,Παναθηναικός-Φέγενορντ,ο κόσμος καθόταν στα σκαλάκια,δεν υπήρχε ούτε 1 κενή θέση,πρέπει να είχε 10.000 παραπάνω χωρίς εισιτήριο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μουνόπανο,οι φωτογραφίες είναι μόλις σκοτείνιασε,από πριν το πρώτο ματς.δηλαδη περιπου 15 χιλιαδες κοσμο...
μονο ενας τρελός ή βαζελος θα επεμενε στις μαλακιες περι 45 χιλιαδων οταν υπαρχουν τοσο ξεκαθαρες φωτογραφιες :
Για βάλε καμμιά 22.00 να δούμε....
Απατεώνες μια ζωή οι γαύροι....
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 2.606
στις 7 περασαΡε μαλάκα μόλις κυκλοφόρησαν,μπήκα μια μέρα μετά να βγάλω 3 εισιτήρια και είχανε πουληθεί όλα.
35000 κυκλοφόρησαν.
Τα υπόλοιπα ήταν για χορηγούς κτλ.
Τώρα τι λέτε εσείς...
Αυτό θα ήθελα να το δώ....
Αποκλείεται να πέρασες 21.00 από εκεί γιατί είχανε κλείσει τον δρόμο οι τσέοι.Δικοί μου που πήγαν με ενημέρωσαν.
Παρκάρανε προς Μιχαλακοπούλου για να καταλάβεις....
Ο πολύς κόσμος πήγε μετά τις 21.00.
Τα ρεκόρ των ελληνικών γηπέδων - www.ertsports.gr
Στα γήπεδα η Ελλάδα «αναστενάζει». Διαχρονικό συμπέρασμα, που επιβεβαιώνεται και από τα μεγάλα ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, παρότι το ελληνικό Πρωτάθλημα – δυστυχώς – ποτέ δεν ήταν πρώτου επιπέδου. Παρακολουθούμε με ικανοποίηση να γεμίζουν συχνά αρκετά γήπεδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως...www.ertsports.gr
Μάλλον θα την γλυτώσεις μαν,γιατί οι μερακλήδες θέλουν ξυρισμένο κωλαράκι....
Παρεμπιπτόντως,το πρώτο ματς που με πήγε ο πατέρας μου και το θυμάμαι,Παναθηναικός-Φέγενορντ,ο κόσμος καθόταν στα σκαλάκια,δεν υπήρχε ούτε 1 κενή θέση,πρέπει να είχε 10.000 παραπάνω χωρίς εισιτήριο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Οκ.στις 7 περασα
Μου έκανε εντύπωση γιατί εσύ δεν λες ψέματα.
Ναι τέτοια ώρα δεν πρέπει να είχε φουλ κόσμο.
Μετά πήγε ο όγκος.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση.
Και διαφημίστηκε ωραία.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Πάντως για τις προσελεύσεις στο ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές και οι 2 στις 80.000.
Μην κοιτάς το 75.000 πού λέει για σας με το Αμβούργο,θα είχε και άλλες 5-8.000 χωρίς εισιτήριο.
Τα εισιτήρια βλέπεις....
Θυμάμαι πρόχειρα με Γιουβέντους 2 φορές,Λα Κορούνια,Ερυθρό Αστέρα,Σαμπντόρια,Φέγενορντ,Πόρτο ήταν γεμάτο και με κόσμο στα σκαλάκια.
Μιλάω σε μάτς που ήμουν μέσα.
Μην κοιτάς το 75.000 πού λέει για σας με το Αμβούργο,θα είχε και άλλες 5-8.000 χωρίς εισιτήριο.
Τα εισιτήρια βλέπεις....
Θυμάμαι πρόχειρα με Γιουβέντους 2 φορές,Λα Κορούνια,Ερυθρό Αστέρα,Σαμπντόρια,Φέγενορντ,Πόρτο ήταν γεμάτο και με κόσμο στα σκαλάκια.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 5.006
Πουτσα μαςΠάντως για τις προσελεύσεις στο ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές και οι 2 στις 80.000.
Τα εισιτήρια βλέπεις....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Οπότε είχε 35000.Όσα έβγαλε τα είχε δώσει sold out είχε
"Πέταλο" δεν είχε εισιτήρια
Όσοι έβγαλαν 15αρια που ήταν από την άλλη πλευρά του παρκέ και μακριά από τις οθόνες δεν έβλεπαν και πολλα
Ούτε 42 ούτε 20.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 2.606
εδω εχω δει τον περισσοτερο κοσμο στο οακα πρεπει να ειχαν μπει και 15000 παρανω
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 299
- Πόντοι
- 26
Οπότε είχε 35000.
Ούτε 42 ούτε 20.
Πρέπει ναχε και τσαμπατζηδες πιο αργά
Είχε π.χ κόσμο όρθιο πίσω από τους πάγκους
Στο ημίχρονο του δικού μας αγώνα που έκανα μια γύρα προς τα εξω δεν είδα ναχει ελεγχους
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Παρε σκορ 3-1 δεν ειμαστε γαυρος εμεις.Πρόσεχε μην σε σουβλίσει κι έσενα ο Αρης την Κυριακή
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Να ρίξουμε κανά χωράφι στον άσσο?Παρε σκορ 3-1 δεν ειμαστε γαυρος εμεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K