ελα καβλιαρα μου.....θελεις κατι η μου φαινεται?????βλεπεις την μπαλλα που παιζει η ομαδαρα σου και εχεις φτιαχτει??????
Ετσι, φέτος θα μας βλέπεις από το καναπέ, φεθρυ των γαυρων κ θα μας λες πόσο χάλια παίζουμε. Συνέχισε τώρα να
ελα καβλιαρα μου.....θελεις κατι η μου φαινεται?????βλεπεις την μπαλλα που παιζει η ομαδαρα σου και εχεις φτιαχτει??????
ρε και στο δαχτυλακι του φεθρυ κακομοιρη να εμοιαζες θα ησουνα ευτιχισμενος....Ετσι, φέτος θα μας βλέπεις από το καναπέ, φεθρυ των γαυρων κ θα μας λες πόσο χάλια παίζουμε. Συνέχισε τώρα να
ρε και στο δαχτυλακι του φεθρυ κακομοιρη να εμοιαζες θα ησουνα ευτιχισμενος....
απολιτιστε τυπε.....νεατερνταλ.....
κατ'αρχας...καλο θα ηταν να μην σπικαρει αυτος ο πουρουπουπους και μαλιστα δεν θα επρεπε με τιποτα να μιλαει αυτος ο μαρουλιας..μιλαμε αισχος!τα αυτια μας....NO MORE!κατα δευτερον τί μπαλλα ειναι αυτη?η μπαλλα δεν παει με την καμμια προς την επιθεση....τριτον αυτος ο ροντριγκο σοουζα που θυμιζει λιγο βραζιλιανο κωνσταντινου που δεν κανει βεβαια συνεχεια οπως εκεινος,αλλα παιρνει επειδη ξερει κατι παραπανω απο χρησιμοποιηση κορμιου.Παντως το ποσο αγαρμπα υποδεχεται την μπαλλα με προβληματιζει για την επιθεση σας.Πιστευω οτι ο ρουκαβινα ειναι πολυ πιο τεχνικος,ευλυγιστος και σκορερ απο τον ροντριγκο.Φοβαμαι οτι πηρατε παλτουδια...Στο δε κεντρο ακομη δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα καθοτι ο ζιλμπερτο δεν ειναι ετοιμος ακομη και το υπολοιπο κεντρο του παναθηναικου φαινεται οτι εχει αργα ποδια...πιστευω με ιβανσιτς,ρουκαβινα θα ειναι πιο γρηγορος και πιο αποτελεσματικος.Πολλες πασες επισης εκνευριζουν αλλα τις κατανοω λογω της σκοπιμοτητος του αγωνα.
εχεις πολυ πλακα τελικα ....ουτε για βραστο δεν κανεις....και στη ρουφιανια πρωτος ε???????Γεια σου κλώνεεεεεεεεεεε
Σε συμπαθεί κ ο περσόνας...
εχεις πολυ πλακα τελικα ....ουτε για βραστο δεν κανεις....και στη ρουφιανια πρωτος ε???????
κατ'αρχας...καλο θα ηταν να μην σπικαρει αυτος ο πουρουπουπους και μαλιστα δεν θα επρεπε με τιποτα να μιλαει αυτος ο μαρουλιας..μιλαμε αισχος!τα αυτια μας....NO MORE!κατα δευτερον τί μπαλλα ειναι αυτη?η μπαλλα δεν παει με την καμμια προς την επιθεση....τριτον αυτος ο ροντριγκο σοουζα που θυμιζει λιγο βραζιλιανο κωνσταντινου που δεν κανει βεβαια συνεχεια οπως εκεινος,αλλα παιρνει επειδη ξερει κατι παραπανω απο χρησιμοποιηση κορμιου.Παντως το ποσο αγαρμπα υποδεχεται την μπαλλα με προβληματιζει για την επιθεση σας.Πιστευω οτι ο ρουκαβινα ειναι πολυ πιο τεχνικος,ευλυγιστος και σκορερ απο τον ροντριγκο.Φοβαμαι οτι πηρατε παλτουδια...Στο δε κεντρο ακομη δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα καθοτι ο ζιλμπερτο δεν ειναι ετοιμος ακομη και το υπολοιπο κεντρο του παναθηναικου φαινεται οτι εχει αργα ποδια...πιστευω με ιβανσιτς,ρουκαβινα θα ειναι πιο γρηγορος και πιο αποτελεσματικος.Πολλες πασες επισης εκνευριζουν αλλα τις κατανοω λογω της σκοπιμοτητος του αγωνα.
πρωτα για μαλακια και μετα για ρουφιανια και τσατσιλικι!!!!!!!!Ρε πάπια εμένα κατηγορείς για ρουφιανιά, Πόσο γελοίος μπορείς να γίνεις ακόμη ρε όρνιο,ΠΟΣΟ?????
ενώ εσείς οι μονομετοχικοί......χαλούμι.....άσε μας ρε χριστίδηπρωτα για μαλακια και μετα για ρουφιανια και τσατσιλικι!!!!!!!!
μην μπερδευεσαι!!!!!
αρχισαν οι αποδοκιμασιες......μπραβο πολυμετοχικοι......
περσονα μη με συμπαθεις ρεεεεεεεεΓεια σου κλώνεεεεεεεεεεε
Σε συμπαθεί κ ο περσόνας...
πρωτα για μαλακια και μετα για ρουφιανια και τσατσιλικι!!!!!!!!
μην μπερδευεσαι!!!!!
αρχισαν οι αποδοκιμασιες......μπραβο πολυμετοχικοι......
ελα μωρη δεν στον πειραζω....δικος σου ειναι...Σε κάθε ποστ δικαιώνεσαι. Τελικά όντως είσαι ο ορισμός της μαλακία
Mπράβο σιχαμένε, keep
ελα μωρη δεν στον πειραζω....δικος σου ειναι...
γιατι ρε????με το αριστερο και αναποδα τον παιζω.....καβλαΩραία, άλλαξε χέρι τώρα και...
...keep