Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
KΟλλητΗρια και γω σας αγαπάω, από δω και μπρος μόνο αυτά τα νούμερα θα βλέπετε......
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εγω μιαζω με τον Κοπριτη και τον Μπιρικοκο ,οποτε προφανως δε με αγαπας με λατρευεις τρελοζουζουνακο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΑΠΟΡΙΑ........οι γαύροι γιατί έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό?....εκτος απο 2-3 οι άλλοι διακοπές ε'ιναι?......να δείτε που θα εμφανιστούν άμα κερδίσουν......σαν τυφλοπόντικες ένα πράγμα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΑΠΟΡΙΑ........οι γαύροι γιατί έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό?....εκτος απο 2-3 οι άλλοι διακοπές ε'ιναι?......να δείτε που θα εμφανιστούν άμα κερδίσουν......σαν τυφλοπόντικες ένα πράγμα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κάνουν έρανο για τα 12 μύρια που θα χάσει φέτος ο θείος.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Κρυφτήκανε σε καμμιά ποντικότρυπα φαίνεται. :grin:

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Κοκαλης θα τα βγαλει τα λεφτα απο το στοιχημα.....μεσα στην χρονια......

σε ποια αλλη χωρα υπαρχει προεδρος παε και να εχει και το στοιχημα ....?οεεεοοοο!!!!!!!!!

παλι φετος μειωση κοστους για τον Ολυμπιακο θα εχει μονο κοντομανικες φανελες για την ευρωπη......

Γαυροι....next year......

αντε να περασουμε.....σημερα στο ΟΑΚΑ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειμαι επιστημων και οπως αλες φορες οπιος γουσταρει 29 Φλεβαρη του 2009 που θα χο παρει και το ενατο ντανι(καλο παλτο αυτος) στο μπιρινγκ ελα να σας πατησω χαμω σα σταφιλια
θα κατσο σιμερα να θαυμασω μπαλα.ευχαριστο τον Πατερα....

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι....κερδίσανε μία φορά εκτός έδρας και από τότε ονειρεύονται τελικούς!.....Αντε να δούμε τι θα γίνει με την Ανόρθωση αύριο.....αν και το ματς άρχισε από τους επιστήμονες....κάνανε ντου στο λεωφορείο της κυπριακής αποστολής!! Φυσικά θα λάβει γνώση η ΟΥΕΦΑ για το επεισόδιο και θα είναι σε επιφυλακή ύστερα από τις καταγγελίες που είχαν κάνει οι Κύπριοι λίγες μέρες μετά τον 1ο αγώνα στη Κύπρο. Άντε παλληκάρια!!! Πού; σε μια Κυπριακή ομάδα!! Βέβαια το έκαναν έξω γιατί έτσι και κάνουν μαλακίες στο Καραϊσκάκη, τους βλέπω στο καναπέ μια ζωή!! από τη κλήρωση θα κάθονται στο καναπέ και θα λένε...."Να! με αυτούς θα κληρωνόμασταν αν παίζαμε Ευρώπη". Και όταν θα τελείωναν οι όμιλοι θα βλέπανε ξανά τη κλήρωση της επόμενης φάσης για να δουν με ποια θα κληρωνόντουσαν αν θα ερχόντουσαν 2οι. Άσε που μπορεί να το πιστεύανε και να "φτάνανε τελικό και τον έπαιρναν στη φαντασία τους"...Γης μαδιάμ θα είχαν κάνει το Πασαλιμάνι!!

Άντε να δούμε απόψε τα δικά μας! Με λίγη προσοχή θα κάνουμε πάρτυ!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ελπιζω σημερα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να παιξει οπως πρεπει και να καθαρισει το ματσακι απο νωρις για να φυγει οποιοδηποτε αγχος για τυχον στραπατσο.Βασικα η μονη ενσταση που εχω για την προκριση ειναι το ''κακο'' παρελθον του Τεν Κατε στα προκριματικα...Εντος εδρας γκελες απο υποδεεστερες ομαδες και αποκλεισμοι.Αλλα εδω ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ελπιζω να μην υπαρξει ο παραμικρος κινδυνος για να στραβωσει το ματσακι.
Κλεινοντας θα ηθελα να αναφερθω στην ''λιμανισια'' μαγκια των ολυμπιακων.Εδω και 2 εβδομαδες(μετα την τριαρα απο τους κυπριους) ολοι εγραφαν και ελεγαν για προκριση με οποιοδηποτε τιμημα.Ειχαν ακουστει και αρκετα σεναρια περι στημενου παιχνιδιου και τα λοιπα.Ομως σημερα αποδειχτηκε τι εννοουσαν οι μαγκες απο τον πειραια.2 επιθεσεις εναντιον της αποστολης της ανορθωσης μεσα σε διατημα 3 ωρων.Προπηλακισμοι και απειλες προκειμενου να τραμπουκισουν τους αντιπαλους γιατι ως γνωστον η ανορθωση ειναι το ευρωπαικο μεγαθηριο και δεν μπορει να νικηθει μεσα στο γηπεδο παρα μονο εξω απο αυτο.Δεν ξερω αν ο ολυμπιακος θα περασει.δεν ξερω αν θα παρει το πρωταθλημα στην ελλαδα,μονο για ενα ειμαι σιγουρος¨..Θα ειναι πρωτα8λητης στο νταβατζιλικι για μια αλλη φορα..και μαλιστα ευκολα..τιτλο που τον κραταει με ανεση απο τις 11/05/2003..ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα ειμαι με την ελληνικη ομαδα.Αντε ρε Τσεχακια μαμηστε τα νιαμου :grin: 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Κλεινοντας θα ηθελα να αναφερθω στην ''λιμανισια'' μαγκια των ολυμπιακων.Εδω και 2 εβδομαδες(μετα την τριαρα απο τους κυπριους) ολοι εγραφαν και ελεγαν για προκριση με οποιοδηποτε τιμημα.Ειχαν ακουστει και αρκετα σεναρια περι στημενου παιχνιδιου και τα λοιπα.Ομως σημερα αποδειχτηκε τι εννοουσαν οι μαγκες απο τον πειραια.2 επιθεσεις εναντιον της αποστολης της ανορθωσης μεσα σε διατημα 3 ωρων.Προπηλακισμοι και απειλες προκειμενου να τραμπουκισουν τους αντιπαλους γιατι ως γνωστον η ανορθωση ειναι το ευρωπαικο μεγαθηριο και δεν μπορει να νικηθει μεσα στο γηπεδο παρα μονο εξω απο αυτο.Δεν ξερω αν ο ολυμπιακος θα περασει.δεν ξερω αν θα παρει το πρωταθλημα στην ελλαδα,μονο για ενα ειμαι σιγουρος¨..Θα ειναι πρωτα8λητης στο νταβατζιλικι για μια αλλη φορα..

.....οι κλωνοι του Τσουκαλα εδρασαν και παλι...ο στρατος του Κοκκαλη παει να δημιουργησει την Ριζουπολη Νο2.......ειναι τοσο πορωμενος με το χρημα και τα 20-25 εκ ΕΥΡΩ των ομιλων ο αχυρανθρωπος της Σταζι που  γραφει στα αρχιδια του τους χιλιαδες υγιεις φιλους του ΟΣΦΠ που εχουν αηδιασει με αυτες τις τακτικες....εγω εαν δω παλι δηλητηριασμενα νερα οπως με την ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ πριν λιγα χρονια στο ΣΕΦ δεν θα παραξενευτω καθολου.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν κάνουν καμμιά μαλακία θα την φάνε απ την ΟΥΕΦΑ....θέλω να κερδίσουν κΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΤΟΥς ΤΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ..ΕΚΕΊ ΘΑ ΔΕΙς ΓΛΈΝΤΙΑ......τι μυαλά κουβαλάν ορισμένοι ρε παιδί μου....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
.....οι κλωνοι του Τσουκαλα εδρασαν και παλι...ο στρατος του Κοκκαλη παει να δημιουργησει την Ριζουπολη Νο2.......ειναι τοσο πορωμενος με το χρημα και τα 20-25 εκ ΕΥΡΩ των ομιλων ο αχυρανθρωπος της Σταζι που  γραφει στα αρχιδια του τους χιλιαδες υγιεις φιλους του ΟΣΦΠ που εχουν αηδιασει με αυτες τις τακτικες....εγω εαν δω παλι δηλητηριασμενα νερα οπως με την ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ πριν λιγα χρονια στο ΣΕΦ δεν θα παραξενευτω καθολου.....

οι επιστήμονες πήγανε και στην προπόνηση της Ανόρθωσης στο καραισκάκη είπε το Μέγκα αλλά ήταν εκεί ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ και είπε στους Κύπριους ότι αν συνεχιστούν ακόμα 20 λεπτά τα επεισόδια να φύγουν και δεν θα γίνει το ματς!!!

ΥΓ το υπογραμμισμένο δεν υπάρχει

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αν κάνουν καμμιά μαλακία θα την φάνε απ την ΟΥΕΦΑ....θέλω να κερδίσουν κΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΤΟΥς ΤΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ..ΕΚΕΊ ΘΑ ΔΕΙς ΓΛΈΝΤΙΑ......τι μυαλά κουβαλάν ορισμένοι ρε παιδί μου....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

.....κοιτα που εχουν ξεπεσει....να πληρωνουν καποια πρεζονια για να κανουν επιθεση στην αποστολη της Ανορθωσης.....εγω το επαναλαμβανω.....δεν ειναι τυχαια η επαναδραστηριοποιηση του Τσουκαλα.....ο Κροκους τον ξεθαψε για να δυναμιτισει το κλιμα.....μαλλον ομως δεν τα υπολογισε σωστα....Οι Πολυμετοχικοι δεν ειναι σαν τον Γιαννακη....και θα προστατεψουν παση θυσια την επενδυση τους......οσον αφορα την ΟΥΕΦΑ , καθολου απιθανο να παρει κι ο παρατηρητης κανενα μπαξισι για να μην επισημανει επεισοδια σε φυσουνες και αποδυτηρια ή σφαγιαστικη διαιτησια....."ειναι πολλα τα λεφτα , Αρη"....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Έχουν καταφέρει να τους αντιπαθεί όλη η Ελλάδα. Απ ότι φαίνεται το καταφέρνουν κ με τους κύπριους...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε μωρή ΠΑΝΑΘΑ....τρέλλανε μας και σήμερα.......πάρτους....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μέχρι στιγμής παίζουμε με ...εννιά....νιλσον-κλέυτον....αλλού..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom