Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν είναι να γίνουμε μάγκες σαν και εσάς ...καλλίτερα λούγκρες βρεεεεεεεε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι να την κάνουμε την καβάντζα βρεεεε.....πλακίτσα κάνουμε με την αγωνία σας.....και την κατάντια σας....για επική ανατροπή...χαχαχαχα.....απίστευτοι...στα παπάρια μας περάσετε ή αποκλειστήτε.....απλά άμα την πάθετε θα πάρουμε παραπάνω 5,5 μύρια...το μόνο όφελος...γκεγκε?.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν είναι να γίνουμε μάγκες σαν και εσάς ...καλλίτερα λούγκρες βρεεεεεεεε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι να την κάνουμε την καβάντζα βρεεεε.....πλακίτσα κάνουμε με την αγωνία σας.....και την κατάντια σας....για επική ανατροπή...χαχαχαχα.....απίστευτοι...στα παπάρια μας περάσετε ή αποκλειστήτε.....απλά άμα την πάθετε θα πάρουμε παραπάνω 5,5 μύρια...το μόνο όφελος...γκεγκε?.....

γριά θέλω να δω τα καριόλια την τετάρτη το βράδυ πού θα τρέχουν να κρυφτούν.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Για την Τετάρτη όποιος ενδιαφέρεται γνωρίζω ένα ζαχαροπλαστείο στο Ρέντη που φτιάχνει γευστικούς κορνέδες και τουλούμπες. :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι και αποκλειστούν θα πεθάνουν......ε ρε γέλια.......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πιο πριν με είπες ψυχάκια...
μ αρέσει που κάνεις παράθεση στον εαυτό σου και απαντάς σε αυτόν....
γάματα μιλάμε....
συνδεω το ενα με το αλλο βρε για να μην κανω τροποποιηση....η λεπτομερεια σε εφαγε....
και ποτε ειπα οτι εγω ΔΕΝ ειμαι ψυχακιας???? ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνδεω το ενα με το αλλο βρε για να μην κανω τροποποιηση....η λεπτομερεια σε εφαγε....

με κάλυψες πλήρως, αν και το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως ρε καριόλη άντρα σε συμπαθώ γενικά γιατί κάνουμε τρελλό χάβαλο.......
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
με κάλυψες πλήρως, αν και το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως ρε καριόλη άντρα σε συμπαθώ γενικά γιατί κάνουμε τρελλό χάβαλο.......
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
αυτο ξαναπεστο να παιρνουν χαμπαρι οι λακαμαδες που τρελλαινοντε.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω ομως ειμαι ψιχακιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13 τσατζικοποδοροι κολλητοι μου!!!!!!!!!!!!!!
και προς τον κολληταρο Στραιντζερ την πρωτη μερα δουλειας φερε κορνεδες και τουλουμπες αρεσουν στον Αχμετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μια... ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριο τους για την αυριανή αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Σπάρτα Πράγας στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν αρχικά από την διοίκηση έκαναν... φτερά αλλά η ΠΑΕ γνωστοποίησε αργά το βράδυ της Δευτέρας πως υπάρχουν μερικά ακόμα τα οποία επιστράφηκαν από τους Τσέχους μιας και φαίνεται πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα... αποθάρρυνε αρκετούς φίλους της Σπάρτα. Τα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο από το γήπεδο της Λεωφόρου από τις 10.30 ως τις 18.00 το απόγευμα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι αύριο, 26/08, θα διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας τα οποία επέστρεψαν οι εκπρόσωποι της Τσέχικης ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την θύρα 4 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ώρες 10.30 εως 18.00. Τονίζεται ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ”.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
περσονα και οι λοιποι ακομα περιμενω απαντηση γιατι εσεις δεν φορατε αστερακια στις φανελλες σας.....
αιντε απαντατε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα και οι λοιποι ακομα περιμενω απαντηση γιατι εσεις δεν φορατε αστερακια στις φανελλες σας.....
αιντε απαντατε.....
εμείς είμαστε από μόνοι μας αστέρια ρε νούμερο...
Δεν είμαστε παιχνίδι της ματέλ να κολλάμε αυτοκόλλητα. Οταν παρουμε με το καλό τσου λου θα βάλουμε ένα μεγάλο να το χαίρεστε.......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εμείς είμαστε από μόνοι μας αστέρια ρε νούμερο...
Δεν είμαστε παιχνίδι της ματέλ να κολλάμε αυτοκόλλητα. Οταν παρουμε με το καλό τσου λου θα βάλουμε ένα μεγάλο να το χαίρεστε.......
αυτο ηταν τριπλα σε τηλεφωνικο θαλαμο.....

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
τα αστερια φιλε φοριουνται για κατακτηση διεθνων διοργανωσεων να σου θυμησω τα 4 του μπασκετ σε λιγο θα βαζει αστερια και η περα παναγια γιατι πηρε 30 τιτλους στο τοπικο.......καλοφαγωτη η σεφταλια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα αστερια φιλε φοριουνται για κατακτηση διεθνων διοργανωσεων να σου θυμησω τα 4 του μπασκετ σε λιγο θα βαζει αστερια και η περα παναγια γιατι πηρε 30 τιτλους στο τοπικο.......καλοφαγωτη η σεφταλια

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΚΟλληταρια σας αγαπαω ,36 23 13 νουμερα που δε θα δειτε ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom