Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΔΆΚΟ ΌΜΟΡΦΕΕΕΕΕΕΕ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αύριο τέτοια ώρα θα έχουμε πλερέζες μου φαίνεται.......

άκουσα αύριο ότι ο Βάλνερ θα ξεκινήσει βασικός με την Ανόρθωση..........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ειμαι περιεργος να ακουσω την αποψη του βασου που μετα απο τετοια αθλια εμφανιση ειχαν το ΘΡΑΣΟΣ να κανουν και ολε..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστιδάκο λέω να κατηφορήσω πρίνσες για ΑΝΟΡΘΩΣΗ, πίλινγκ, πεντικιούρ, μανικιούρ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ειμαι περιεργος να ακουσω την αποψη του βασου που μετα απο τετοια αθλια εμφανιση ειχαν το ΘΡΑΣΟΣ να κανουν και ολε..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εδω εσείς χρόνια ολόκληρα τρωτε 4άρες 5άρες και πανηγυρίσετε για τον ευρωπαιο ολυμπιακό....εμείς σας φτάιμε τώρα?.........ΓΑΥΡΟΙ στο μυαλό ρε...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Με βυντρα κ σαριεγκη πάντως, η άμυνα είναι παιδική χαρά...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως σήμερα μπάλλα καλή δεν παίξαμε....παίξαμε συγκρατημένα με μόνο σκοπό την πρόκριση....πάλι φάνηκε η έλλειψη καλού σέντερ μπακ.....κερδισμένοι απο έναν παίκτη...σόουζα...πολύ μέλλον έχει....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
1-0 και CL. :)

Μέτρια απόδοση, αγώνας τακτικής και δυνάμεις για τον αγώνα με ΑΕΚ. Ουσιαστική πίεση (high tide) 45-65 και ένα δίλεπτο στο τέλος που χαλαρώσαμε αδικαιοιλόγητα.

Ο Souza μου άρεσε. Σε αυτό θα διαφωνήσω με το Βάσο. Δε βλέπεις συχνά φορ που δεν πέφτει με τπτ. Είναι περισσότερο φορ περιοχής παρά για ανοιχτό γήπεδο.

Ο Γκάλι πάλι έκανε τη μαλακία του...

Ρε αδέλφια, ο κλώνος γράφει τις αηδίες του. Τι του απαντάτε? Γράψτε τον κανονικότατα. :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως σήμερα μπάλλα καλή δεν παίξαμε....παίξαμε συγκρατημένα με μόνο σκοπό την πρόκριση....πάλι φάνηκε η έλλειψη καλού σέντερ μπακ.....κερδισμένοι απο έναν παίκτη...σόουζα...πολύ μέλλον έχει....
γριά......αααααααααα
αλτσχάιμερ ρεεεεεεεεε
την κυριακη παίζουμε με τη μικτή ουζμπεκιστάν
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μην εισαι περιεργος καθολου γιατι δεν προκειται να συνομιλησω για ποδοσφαιρο(μια απο τις πιο αγαπημενες μου ενασχολησεις) με καποιον ο οποιος δεν αγαπαει το ποδοσφαιρο,αλλα το αγαπαει μονο οταν μια συγκεκριμενη ομαδα κερδιζει τιτλους και κουπες και δεν ξερω τί αλλο παντώς τρόπω τινά.Θα σου δωσω μια εξηγηση για να μαθεις να βλεπεις και να κρινεις λίγο...εισαι σε καταλληλη ηλικια...

-ερωτηση... γιατι παντα στον ολυμπιακο όλες σχεδον οι ευκαιριες των αντιπαλων γίνονται γκόλ στα ευρωπαικά παιχνίδια ενω στον παναθηναικο συμβαινει το αντιθετο?

-απαντηση....μα γιατι πολυ απλα με τοσα μαζεμενα λαθη στην αμυνα ακομη και η πρωταθλητρια κιργισταν θα σου τα κανει γκολ.Ελπιζω να αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι σιγα σιγα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
1-0 και CL. :)

Μέτρια απόδοση, αγώνας τακτικής και δυνάμεις για τον αγώνα με ΑΕΚ. Ουσιαστική πίεση (high tide) 45-65 και ένα δίλεπτο στο τέλος που χαλαρώσαμε αδικαιοιλόγητα.

Ο Souza μου άρεσε. Σε αυτό θα διαφωνήσω με το Βάσο. Δε βλέπεις συχνά φορ που δεν πέφτει με τπτ. Είναι περισσότερο φορ περιοχής παρά για ανοιχτό γήπεδο.

Ο Γκάλι πάλι έκανε τη μαλακία του...

Ρε αδέλφια, ο κλώνος γράφει τις αηδίες του. Τι του απαντάτε? Γράψτε τον κανονικότατα. :sunglasses:
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....θρασος εχεις εσυ που διατυπωνεις και αποψη μετα τα καραγκιοζιλικια  που κανουν οι κλωνοι του Τσουκαλα  στο λεωφορειο της αποστολης της κυπριακης ομαδας....και επι τη ευκαιρια , στα αρχιδια μας η αποψη σου για το σημερινο ματς του ΠΑΟ...  
           Στα σοβαρα θεματα τωρα , το μεγαλυτερο κερδος  ειναι η επιστροφη του Παναθηναικου λαου στο γηπεδο....sold out και αντιστροφη του κλιματος ειναι τα οφελη της σημερινης βραδιας....τα καλυτερα επονται...

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_881_1433845.jpg
    newego_LARGE_t_881_1433845.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 12

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ο Παναθηναικός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να περάσει.....στη Πράγα έπαιξε για να κερδίσει και να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη στο ΟΑΚΑ. Τι ζόρι τραβάς φιλαράκο; εμείς τουλάχιστον παίξαμε με σοβαρή ομάδα, εκτός αν η Ανόρθωση έγινε  ξαφνικά μεγαθήριο της Ευρώπης!

Λοιπόν 2 νίκες και τέλος....για να δούμε...τα σημερινά όργια των επιστημόνων του Θρήνου εις βάρος της Κυπριακής αποστολής θα συνεχιστούν και αύριο στο γήπεδο; πού στηρίζεται ότι θα περάσει; 4-0 και 5-1 θέλει να κερδίσει.Πες μου τους παίκτες που θα βάλουν τα γκολ.....Ας σωθούν από τον Σόσιν της Ανόρθωσης πρώτα!! Άντε να σας δούμε αύριο. Ο Ολυμπιακός πώς πανηγύριζε τον τίτλο στα χαρτιά; Ασε μας βρε Χρηστίδη....ασχολήσου με κάτι άλλο!!  :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μην εισαι περιεργος καθολου γιατι δεν προκειται να συνομιλησω για ποδοσφαιρο(μια απο τις πιο αγαπημενες μου ενασχολησεις) με καποιον ο οποιος δεν αγαπαει το ποδοσφαιρο,αλλα το αγαπαει μονο οταν μια συγκεκριμενη ομαδα κερδιζει τιτλους και κουπες και δεν ξερω τί αλλο παντώς τρόπω τινά.Θα σου δωσω μια εξηγηση για να μαθεις να βλεπεις και να κρινεις λίγο...εισαι σε καταλληλη ηλικια...

-ερωτηση... γιατι παντα στον ολυμπιακο όλες σχεδον οι ευκαιριες των αντιπαλων γίνονται γκόλ στα ευρωπαικά παιχνίδια ενω στον παναθηναικο συμβαινει το αντιθετο?

-απαντηση....μα γιατι πολυ απλα με τοσα μαζεμενα λαθη στην αμυνα ακομη και η πρωταθλητρια κιργισταν θα σου τα κανει γκολ.Ελπιζω να αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι σιγα σιγα...
και γιατι τα ''λαθη''της αμυνας του βαζελου δεν γινονται γκολ????
εχεις καμμια επιστημονικη εξηγηση?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom