Καλά τώρα, αυτή είναι μια εκδοχή.
Η άλλη είναι πως μπορεί και να μοιάζει εκείνου του τύπου που έψηνε το ψάρι και από τις 2 πλευρές όπως διαλαλούσε μοναχός του.
Στη βαζέλα θα παίξει ούτως ή άλλως οπότε μάλλον πιο λογική η δεύτερη εκδοχή.
Ίδωμεν
1. Δεν είμαι θείος σας.
2. Ο ανεψιός μου κοντεύει να σκάσει από το φαγητό.
3. Όλα τα οικονομικά αιτήματα του κ. @troubakhs μου θα γίνονται αποδεκτά εφόσον τα εγκρίνει ο Διαχειριστής των Οικονομικών μου και δηλαδή ο έντιμος και ανιδιοτελής κ. @Μπιρλας .
1. Δεν είμαι θείος σας.
2. Ο ανεψιός μου κοντεύει να σκάσει από το φαγητό.
3. Όλα τα οικονομικά αιτήματα του κ. @troubakhs μου θα γίνονται αποδεκτά εφόσον τα εγκρίνει ο Διαχειριστής των Οικονομικών μου και δηλαδή ο έντιμος και ανιδιοτελής κ. @Μπιρλας .
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο στον Πρωταθλητή της Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR! ☘️.
Καλά τώρα, αυτή είναι μια εκδοχή.
Η άλλη είναι πως μπορεί και να μοιάζει εκείνου του τύπου που έψηνε το ψάρι και από τις 2 πλευρές όπως διαλαλούσε μοναχός του.
Στη βαζέλα θα παίξει ούτως ή άλλως οπότε μάλλον πιο λογική η δεύτερη εκδοχή.
Ίδωμεν
Δεν γνωρίζω τι εννοούσε ο κύριος σχετικά με το ψήσιμο του ψαριού
Ετσι κι αλλιώς έχουμε δειξει τις προθέσεις μας εντός γηπέδου και είμαστε καθόλα έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν για να προσφέρουμε δυνατές και αξέχαστες συγκινήσεις, τουλάχιστον !!
Τι κανατε ρε γαυροι τον συμπαθη ψυχωτικο @raopau?
Του εχει κλεισει το wifi η πεθερα του και αυνανιζεται μοναχος πανω απο παλια πρωτοσελιδα του Φωτος?
Νεο παιδι το χτυπησε η κουπα τριτοτεταρτων Ευρωπης κατακεφαλα…κριμα!
Τι κανατε ρε γαυροι τον συμπαθη ψυχωτικο @raopau?
Του εχει κλεισει το wifi η πεθερα του και αυνανιζεται μοναχος πανω απο παλια πρωτοσελιδα του Φωτος?
Νεο παιδι το χτυπησε η κουπα τριτοτεταρτων Ευρωπης κατακεφαλα…κριμα!