Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
εδω μεσα δεν τον περνει κανεις..ολοι ειναι στραιητ
εδω μεσα δεν τον περνει κανεις..ολοι ειναι στραιητ
εγω προσωπικα δεν νομιζω γιατι εχω να δω αγωνα μπασκετ απο το 93 με ιωαννιδηπονεμενος εισαι...μολις βαλουμε το 8ο αστερι στην φανελα μπορεις να καταρευσεις
Έχουμε τηλ ;
για Βορίδη (Γκρέτα)Για τον καμμένο μιλάτε;
προχθες κινουμε στην βουλιαγμενης με κατευθυνση την γλυφαδα ειναι δυο βαριοι αντρες πανω σε ενα σκουτερ ο ενας φοραει ενα λαχανι κρανος και γυρναει και σκαει ενα φιλι στο μαγουλο στον οδηγο και τον γαργαλαγε κιολας..λετε να ηταν μπουστηδες ???
Έχουμε τηλ ;
Μπά..προχθες κινουμε στην βουλιαγμενης με κατευθυνση την γλυφαδα ειναι δυο βαριοι αντρες πανω σε ενα σουτερ ο ενας φοραει ενα λαχανι κρανος και γυρναει καιο σκαει ενα φιλι στο μαγουλο στον οδηγο και τον γαργαλαγε κιολας..λετε να ηταν μπουστηδες ???
Καλά κόψε κάτι.
Γαμώ τον κωλότουρκο,γαμώ και τον ανθέλληνα Μπαρτζώκα,γνωστά τα πιστεύω του.
Το θέση πήρε δλδ η επίσημες 13Δεν κοβω τιποτα για ΟΣΟΥΣ αφορά. Γαμω τον Αλλαχ σας , το Κορανι σας και το μουνι που σας πεταγε ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ σκουπιδια.
Φυσικά δεν αφορά ολους τους Παναθηναικους, λογικο και προφανές. Δεν μπορει να αφορά τα παιδιά της 13 στην Κυπρο που εκαναν το καθηκον τους και σηκωσαν το πανό ούτε την μαλλον πλειοψηφια του κοσμου του ΠΑΟ που αντιδρά στα σοσιαλ. Ουτε θα μπω στη διαδικασία να συζητησω για το ποιους εκπροσωπουν και ποιους εκφράζουν οι σουβλατζήδες νενέκοι της "επισημης" 13. Η ουσια ειναι οτι πηραν θεση και ειναι ανθελληνικη. Το ιδιο εκανε κι ο ζακιας.
Αυτα για σενα πιο πολυ , επειδη την περασμενη εβδομαδα αδυνατουσες να κατανοησεις οτι ΔΕΝ ειναι απλως "μια-δυο-τρεις μεταγραφες Τουρκων και πως κανετε ετσι". ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ. Εγω θα αλλαζα ομαδα.
Το θέση πήρε δλδ η επίσημες 13
Δεν το ήξερα ότι έκανε ανάρτησε κατά του πανό ?
ενω το σεφ ειναι γεματο με πανο υπερ της Κυπρου οταν παιζει ο Gayρος με φενερ η εφες... τωρα σας επιασε ο πονος...Δεν κοβω τιποτα για ΟΣΟΥΣ αφορά. Γαμω τον Αλλαχ σας , το Κορανι σας και το μουνι που σας πεταγε ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ σκουπιδια.
Φυσικά δεν αφορά ολους τους Παναθηναικους, λογικο και προφανές. Δεν μπορει να αφορά τα παιδιά της 13 στην Κυπρο που εκαναν το καθηκον τους και σηκωσαν το πανό ούτε την μαλλον πλειοψηφια του κοσμου του ΠΑΟ που αντιδρά στα σοσιαλ. Ουτε θα μπω στη διαδικασία να συζητησω για το ποιους εκπροσωπουν και ποιους εκφράζουν οι σουβλατζήδες νενέκοι της "επισημης" 13. Η ουσια ειναι οτι πηραν θεση και ειναι ανθελληνικη. Το ιδιο εκανε κι ο ζακιας.
Αυτα για σενα πιο πολυ , επειδη την περασμενη εβδομαδα αδυνατουσες να κατανοησεις οτι ΔΕΝ ειναι απλως "μια-δυο-τρεις μεταγραφες Τουρκων και πως κανετε ετσι". ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ. Εγω θα αλλαζα ομαδα.
είναι όμως Μακεδονομάχοι δεν μπορείς να πείςενω το σεφ ειναι γεματο με πανο υπερ της Κυπρου οταν παιζει ο Gayρος με φενερ η εφες... τωρα σας επιασε ο πονος...
ο εξω αριστερα ποιος ειναι???είναι όμως Μακεδονομάχοι δεν μπορείς να πείς
ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του μπάσκετο εξω αριστερα ποιος ειναι???
αυτοι οι 2 ηταν πανω στο σκουτερ που ειδες;;; δεν πιστευω.....ο εξω αριστερα ποιος ειναι???