Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Εχει κλεισει για φετος ο τελικος του κονφερενς.Δηλώστε το Καραϊσκάκης για τελικό κόνφερενς να δω κάτι.....
Κάτι θέλω να δώ....Εχει κλεισει για φετος ο τελικος του κονφερενς.
Εμεις το δηλώνουμε, εσυ τι ακριβως θελεις να δεις θα μας πεις;
Το δηλωσσμε για τελικο περυσι κσι ολς ηταν χλιδσ.
Πε τωνε πως δεν το δηλώνουμε γιατί είναι ικανοί να φτάσουν τελικό, ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝ και μετά να μας πρήζουν τα παπάρια εσαεί.....Για αυτή τη σεζόν θέλεις ή για την επόμενη
Κάτι θέλω να δώ....Εχει κλεισει για φετος ο τελικος του κονφερενς.
Εμεις το δηλώνουμε, εσυ τι ακριβως θελεις να δεις θα μας πεις;
Το δηλωσσμε για τελικο περυσι κσι ολς ηταν χλιδσ.
Το κρατας μυστικο, ε;Κάτι θέλω να δώ....
like μονο για τους fucking SSLAYEEEEEEEEEER!!!!Καλα λες... Ξεχαστηκαμε....
Ας γυρισουμε σε αυτα που γνωριζουμε καλα κ μας διασκεδαζουν....
Λοιπον, φιλοι βαζελοι, γαμιεστε!
Γαμιεται ο ΠΑΟ και η Τουρκι.....εεεε η Λεωφορος εννοω...
Ο Ελ Καβλι σας περιμενει φετος...
Επισης στο Βοτανικο που εχετε λυσσαξει να πατε, εχει τζαμι.... Δεν σας φταιω εγω! Τα θελει ο απαυτος σας!!
Και οταν πατε με το καλο να παιξετε, να το δηλωσετε για τελικο Europa League.... Μας πανε γουρι οι τελικοι στη χωρα μας! I
Και ενα κομματι για ηρεμο νυχτερινο υπνο...
Η ανακαίνιση που θα κάνουν οι αγνοί και ποιοτικοί φίλαθλοί μας θα είναι σημαντική.Πε τωνε πως δεν το δηλώνουμε γιατί είναι ικανοί να φτάσουν τελικό, ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝ και μετά να μας πρήζουν τα παπάρια εσαεί.....
Το κρατας μυστικο, ε;
Εγω να κανω μια υποθετικη ερωτηση;
Εχεις δικαίωμα να μην δεχτεις να την κανω. Αν ομως μου πεις ρωτα, εισαι υποχρεωμένος και να απαντησεις.
Η ανακαίνιση που θα κάνουν οι αγνοί και ποιοτικοί φίλαθλοί μας θα είναι σημαντική.
Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον να το δούμε....
Στ αφχιδια μας. Εμεις το δηλώνουμε. Τωρα τι υπανθρωποι θα έρθουν ειναι αλλη κουβεντα.Η ανακαίνιση που θα κάνουν οι αγνοί και ποιοτικοί φίλαθλοί μας θα είναι σημαντική.
Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον να το δούμε....
Θα ερθει ο αφρός και ο ανθός.Στ αφχιδια μας. Εμεις το δηλώνουμε. Τωρα τι υπανθρωποι θα έρθουν ειναι αλλη κουβεντα.
Κάτι θέλω να δώ....
Δεν βλεπω απάντηση. Να κανω την ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ερωτηση ή οχι;Το κρατας μυστικο, ε;
Εγω να κανω μια υποθετικη ερωτηση;
Εχεις δικαίωμα να μην δεχτεις να την κανω. Αν ομως μου πεις ρωτα, εισαι υποχρεωμένος και να απαντησεις.
Πως είναι έτσι ο Γιουρτσεβεν γτχ του....Ο ταβερνιάρης και οι σερβιτόροι.
Άντε να τον δούμεΠως είναι έτσι ο Γιουρτσεβεν γτχ του....
Απάντησα,άμα είσαι στραβός να πας σε οφθαλμίατρο.Δεν βλεπω απάντηση. Να κανω την ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ερωτηση ή οχι;
Αν δεχτεις, υποχρεουσαι να απαντησεις στην ερωτηση. Εχεις δικαιωμα να μην δεχτεις να την κάνω.
Οχι, απαντας κανονικα.Απάντησα,άμα είσαι στραβός να πας σε οφθαλμίατρο.
Έχω έναν καλό στο Μικρολίμανο.
Κάνε υποθετική ερώτηση.
Η υποθετική ερώτηση πιθανώς να έχει και υποθετική απάντηση....
Αμα φτάσεις στις 7 κούπες θα κάθεσαι δίπλα στον θρόνο.Οχι, απαντας κανονικα.
Ας πούμε οτι στο μπασκετ σηκώνει ο Ολυμπιακος τέσσερις ευρωλιγκες και φτανει τις 7 στους δεκατοσους τελικους. Ο Παναθηναικος μενει στους 7/7
Υπαρχει ανωτερος του αλλου; Ποιος ειναι ανώτερος και γιατί;
Απαντηση σε αυτο που ρώτησα παρακαλω.
Ευχαριστω πολυ. Αντρικια απαντηση.Αμα φτάσεις στις 7 κούπες θα κάθεσαι δίπλα στον θρόνο.
Θα είμαστε το ίδιο.....
Να Λόλα ένα μήλο....