Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Μέρα φίλε κουρτινάκια.Με το καλό να κατέβει στις επόμενες εκλογές......
Μέρα Τσάκες
Μέρα φίλε κουρτινάκια.Με το καλό να κατέβει στις επόμενες εκλογές......
Μέρα Τσάκες
Που κολλάει πάλι το κουρτινάκιας??????????Μέρα φίλε κουρτινάκια.
γίνανε αντισυριζα οι κλεφτοπασόκοι επειδή νομίζουν πως ο τσίπρας τους αποπλάνησε την πελατεία..
δεν έφταιγε καθόλου ο γαπ που υποσχόταν τρισεκατομμύρια λεφτά υπάρχουν,
έτρεχε στα λιμάνια και στον οτε σαν Τσε Γκεβάρα να ρίξει την κακή δεξιά και τους φέρμαρε Καστελόριζο
μου θέλουν και μοιρασιά στο Αιγαίο τα ορφανά του κλέψε - κλέψε ΤσουκατοΣημιτοΜαντέλη με το νέο αφμ
Παναθηναϊκός σημαίνει φώς.
Δεν έχω σχέση με αυτά εγώ...
Δεν έχω σχέση με αυτά εγώ...
σόρυ ,πριν το κλεφτοπασοκ δεν έμενες σε σπίτι ? ρε μπας και είσαι από τους μαιμού καζακστανούς που ελληνοποίησε ο Σημίτης
ΠΑΣΟΚ.....τα λόγια περιττά μετά από.μια τετραετία ..... .το κόμμα που μάς έβαλε σε σπίτια κ σε αμάξια κ γνώρισα το 1980 δομινικανες κουβανεε κ πολωνιες
Μόνο δεος
Παναθηναϊκός σημαίνει φώς.
Ωραία χρόνια ......Ρόμπι ... μόνο Ανδρέας.....σόρυ ,πριν το κλεφτοπασοκ δεν έμενες σε σπίτι ? ρε μπας και είσαι από τους μαιμού καζακστανούς που ελληνοποίησε ο Σημίτης
με δώρο σπίτι-οικόπεδο για να τον ψηφίσουνε ?
τέλος πάντων,
έφαγες τον αγλέορα αλλά μην παραπονιέσαι για τα μνημόνια ...ξέρεις ότι όλα ήταν δανεικά ΔΕΝ στα έδωσε ο Ανδρέας-Σημίτης από την τσέπη τους ,
συν ότι κατακλέψατε τα Δημόσια Ταμεία και όπου χωνόσαστε μολύνετε κόμματα και προτείνετε μειοδοσίες στα εθνικά
Ούτε να κλαίς αν σου χτυπήσουν ξημέρωμα την πόρτα και ο ταχυδρόμος φοράει χακί
Αν αλείψεις τη ράφλα του προέδρου ανακλαστική μπογιά ή κάνα αλουμινόχρωμα ναι .
Δεν αμφιβάλλω
Είσαι σκληρός κόκκινος βρωμόπουστας....Ώξο μπούστη
1990 -91-92 που είχαμε Μητσοτάκη δεν γάμαγες ?Ωραία χρόνια ......Ρόμπι ... μόνο Ανδρέας.....
1982-1989 στα κωλομπαρα δομινικανες κουβανεε Πολωνέζες
..1993-1998 στη φυλής είχε Ρωσίδες Ουκρανίδες διμετρες μονδελα ρωσιδες 5000-10,000 δραχμές
Αχ με έκανες να συγκινηθώ πάλι ...σε μια Ρωσίδα από Καζακστάν είχα φάει όλο το ταμείο του λυκείου αλλά χαλάλι της ...αξίζει τον κόπο μέσα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης η εφταημερη στη Ρόδο κ στα μπαράκια της
1990 -91-92 που είχαμε Μητσοτάκη δεν γάμαγες ?
Το δρόμο άνοιξε ο σύντροφος Λεχ Βαλέσα κ ο Φιντέλ με Ανδρέα το 1981-19851990 -91-92 που είχαμε Μητσοτάκη δεν γάμαγες ?
ο Αντώνης Σαμαρας έφερε αλβανιδούλες
ο Κούλης Λατινομούνες
επειδή λες πως τείνεις προς αριστερά και σίγουρα είσαι str8 ,Το δρόμο άνοιξε ο σύντροφος Λεχ Βαλέσα κ ο Φιντέλ με Ανδρέα το 1981-1985
Το 1985 ήρθαν δομινικανες
Κ μετά το 1991-1995 το ανατολικό μπλοκ
Κ τα τελευταία χρόνια ήρθαν Βραζιλιάνος Κολομβιανες χάρις στον μπατζανακη
Να τα λέμε κ αυτα
Οι τεράστιοι Τσάβες και Αλιέντε θα μας οδηγούν εις το διηνεκές....επειδή λες πως τείνεις προς αριστερά και σίγουρα είσαι str8 ,
πάρε ένα επιμορφωτικό βιντεάκι από την ορίτζιναλ αντρίκια αριστερά πλευρά
που βέβαια ουδεμία σχέση έχει με τα "αριστερά" "σοσιαληστικά" γκέι παρτάλια ελλάδας-ευρώπης
Ανδρεικοί και ειδικά Σημιτικοί έπρεπε να είναι στις ποινικές φυλακές
Οι τεράστιοι Τσάβες και Αλιέντε θα μας οδηγούν εις το διηνεκές....