teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.931
- Πόντοι
- 2.306
Γαμιεται η αεκ και η Φιλαδέλφεια.Τι κανατε ρε γαυροι τον συμπαθη ψυχωτικο @raopau?
Του εχει κλεισει το wifi η πεθερα του και αυνανιζεται μοναχος πανω απο παλια πρωτοσελιδα του Φωτος?
Νεο παιδι το χτυπησε η κουπα τριτοτεταρτων Ευρωπης κατακεφαλα…κριμα!
μυριζει κατουρα απο τον τελικο....Γαμιεται η αεκ και η Φιλαδέλφεια.
Ναι ο μαλακας. Γραφει και βρωμοκοπαει ο τοπος.μυριζει κατουρα απο τον τελικο....
έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα που δεν κατάλαβες τον Γκλέτσο........Δεν γνωρίζω τι εννοούσε ο κύριος σχετικά με το ψήσιμο του ψαριού
Ετσι κι αλλιώς έχουμε δειξει τις προθέσεις μας εντός γηπέδου και είμαστε καθόλα έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν για να προσφέρουμε δυνατές και αξέχαστες συγκινήσεις, τουλάχιστον !!
οι γκομενες του ψυχωτικου τσιμπησανε….τελικα γαμιας σας ειναι ο raopau, ουτε ο βαζελος , ουτε τα Μπαοκια ουτε η ΑΕΚαρα…Ναι ο μαλακας. Γραφει και βρωμοκοπαει ο τοπος.
Σκασε ρε μην μιλας.οι γκομενες του ψυχωτικου τσιμπησανε….τελικα γαμιας σας ειναι ο raopau, ουτε ο βαζελος , ουτε τα Μπαοκια ουτε η ΑΕΚαρα…
δεν μιλαω, γραφω ρε τρισμεγιστε μπουφε….Σκασε ρε μην μιλας.
πολυ επικυνδινη ομαδα η αεκαρα.....
Τυπε, μουνι γυφτισσας κρεμπιασμενο απο Πακιστανο εχει μεγαλυτερη αξια απο αυτα που γφαφεις.δεν μιλαω, γραφω ρε τρισμεγιστε μπουφε….
Γιατι ρε συ?Τυπε, μουνι γυφτισσας κρεμπιασμενο απο Πακιστανο εχει μεγαλυτερη αξια απο αυτα που γφαφεις.
Εισαι η μεγαλυτερη ντροπη της αεκ. Πιο κατω απο εσενα δεν εχει.
Καλά ας πάμε παρακάτω....δεν μιλαω
Δεν συχναζω στα μερη σου ρε καημενε.Γιατι ρε συ?
Γιατι με βριζεις? Εγω δεν σ’ εβρισα.
σου προκαλω μεγαλη ανησυχια…
μηπως εχω χτυπησει ευαίσθητη χορδη?
Εχεις δει μουνι γυφτισσας και ξερεις?
Καλως τον φουκαρα...συνηλθες απο την πουτσα του νωε?Τι κανατε ρε γαυροι τον συμπαθη ψυχωτικο @raopau?
Του εχει κλεισει το wifi η πεθερα του και αυνανιζεται μοναχος πανω απο παλια πρωτοσελιδα του Φωτος?
Νεο παιδι το χτυπησε η κουπα τριτοτεταρτων Ευρωπης κατακεφαλα…κριμα!
Στειλε μου νουμερο , νουμερο, για να σου παραγγειλω φανελα…Καλως τον φουκαρα...συνηλθες απο την πουτσα του νωε?
Αν στα επομενα 500 χρονια καταφερεις να μπεις στους ομιλους των τριτοτεταρτων της ευρωπης, εγω θα γινω αεκ...
Μεχρι τοτε, ανδορα και πολυ σου πεφτει ρε καψερε...ασε τους τριτοτεταρτους της ευρωπης και ασχολησου με τους διακοσιουςτριατοκοσιους της ευρωπης, οπου ανηκεις....
Από την μια ο σκακιστής, από την άλλη το ερ κοντίσιο, μην έχετε και τίποτα προβλήματα θέρμανσης τον χειμώνα...Πόσα να αντέξεις ο γαύρος..έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα που δεν κατάλαβες τον Γκλέτσο........
Σταματώ πάντως γιατί με μπάσκετ δεν ασχολούμαι