raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.935
- Πόντοι
- 5.006
Σας πηρε ο στεφανής?Αθηναίε τον γαμάς ή δεν τον γαμάς τον μεζούρα τον ερέϊζερ?
Σας πηρε ο στεφανής?Αθηναίε τον γαμάς ή δεν τον γαμάς τον μεζούρα τον ερέϊζερ?
Μεζούρας είναι αυτός ρε.Σας πηρε ο στεφανής?
Ωραια εποχη η δεκαετια του 80 οσον αφορα τα ρουχα....Αθηναίε τον γαμάς ή δεν τον γαμάς τον μεζούρα τον ερέϊζερ?
Δεν την προλάβαμε καλά αυτή την δεκαετία γμτ.Ωραια εποχη η δεκαετια του 80 οσον αφορα τα ρουχα....
Δε πα να ησουν και δισεκατομμυριουχος, παλι σαν ψυκτικός θα εμοιαζες....
Συμφωνώ για ΜΙΛΚΟ καπ,διαφωνώ για κούπα Τσικο,όχι ότι δεν ήταν καλό που την πήραν κ μπράβο στα πιτσιρίκια κ όλα καλά,αλλά ήμαστε οι μόνοι στο κόσμο που δίνουμε τόση σημασία κ πανηγυρίζουμε τους τίτλους στις νεαρές ηλικίες ιδιαίτερα σε εθνικές ομάδες,σε όλες τις υπόλοιπες χώρες αυτό που τους νοιάζει σε αυτές τις ηλικίες είναι να βγάλουν 3,4,5, παιχταραδες που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα του κλαμπ η της εθνικής αργοτερα,οι τίτλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Εδω κάνουμε λες κ πήραμε το Μουντιάλ σε κάθε τέτοια επιτυχία κ μετά τα πιτσιρίκια τα τρώει η μαρμάγκαΕλα σοβαρέψου.
Σε συγχαρήκαμε ρε μουνόπανο,ήταν αντρίκια κούπα και ήταν Ευρωπαϊκή.
Για εμενα προσωπικά πιο σημαντική ήταν η Youth κούπα.
Ρε μαν για αυτό ακριβώς είναι πιο σημαντική.Συμφωνώ για ΜΙΛΚΟ καπ,διαφωνώ για κούπα Τσικο,όχι ότι δεν ήταν καλό που την πήραν κ μπράβο στα πιτσιρίκια κ όλα καλά,αλλά ήμαστε οι μόνοι στο κόσμο που δίνουμε τόση σημασία κ πανηγυρίζουμε τους τίτλους στις νεαρές ηλικίες ιδιαίτερα σε εθνικές ομάδες,σε όλες τις υπόλοιπες χώρες αυτό που τους νοιάζει σε αυτές τις ηλικίες είναι να βγάλουν 3,4,5, παιχταραδες που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα του κλαμπ η της εθνικής αργοτερα,οι τίτλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Εδω κάνουμε λες κ πήραμε το Μουντιάλ σε κάθε τέτοια επιτυχία κ μετά τα πιτσιρίκια τα τρώει η μαρμάγκα
Φίλε βαλτός είσαι?φορτσα πελιστρι σημερα!και χωρις ιωαννιδη λογικα εχουμε ευκολο εργο
Βλέπω να αλλάζεις avatar σύντομαΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΛΑΝΣ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΙΟΥΧΕΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
μετα την Λανς αν δεν περασω αρω την στηριξη μου το εχω δηλωσειΒλέπω να αλλάζεις avatar σύντομα
ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΛΑΝΣ
Στηρίζεις ακόμα?ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΛΑΝΣ
Αν εμείς είχαμε τον Γερεμέγιεφ μετά τα αποψινά,θα είχε την τύχη του Καμαράμετα την Λανς αν δεν περασω αρω την στηριξη μου το εχω δηλωσει
Έχουν φύγει λέει περίπου 45000 εισιτήρια ήδημετα την Λανς αν δεν περασω αρω την στηριξη μου το εχω δηλωσει
τραγικοι ολοι τους και κριαρι ο ΓερεμεγιεφΑν εμείς είχαμε τον Γερεμέγιεφ μετά τα αποψινά,θα είχε την τύχη του Καμαρά
Αν γκελάρουν απόψε,δεν τους βλέπω για παραπάνωΈχουν φύγει λέει περίπου 45000 εισιτήρια ήδη
πάντως στη διαφήμιση του αλαφούζου στον σκαι για το ματς έχουν βάλει έναν παίκτη σας ξένο να λέει "παναθηνάικος σημαίνει ευρωπη" χαχαχα, γι αυτό πιστέυω θα περάσετε γιατί έχετε άγνοια κινδύνου και πραγματικότητοςμετα την Λανς αν δεν περασω αρω την στηριξη μου το εχω δηλωσει
εκει θα γινουν τα λαικα δικαστηρια να ξερειςΈχουν φύγει λέει περίπου 45000 εισιτήρια ήδη