dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.571
- Πόντοι
- 22.936
πιστευω θα περασουμε Λανς
Αν μοιράσει και πιτόγυρα ο Αλαφού να έρθω και εγώ
πιστευω θα περασουμε Λανς
δεν θα παω ουτε εγω ρε..σχεδον τσαμπα τα εισιτηρια 10 ευρω ..
Αν μοιράσει και πιτόγυρα ο Αλαφού να έρθω και εγώ
Παντως είναι καλό αυτό που ξεκίνησε ο Αλαφού.δεν θα παω ουτε εγω ρε..σχεδον τσαμπα τα εισιτηρια 10 ευρω ..
ΑΝ δεν περασουμε τελος η στιριξη απο μενα λαικα δικαστηρια κλπ
Μλκ είδες πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή ?δεν θα παω ουτε εγω ρε..σχεδον τσαμπα τα εισιτηρια 10 ευρω ..
αεκ το εχει αναγκη και αυτη να το κανει πιστευω,Χοντρος οχι ακομαΠαντως είναι καλό αυτό που ξεκίνησε ο Αλαφού.
Μπορεί να ζηλέψει ο ραλίστας και ο κύριος Βαγγέλας και να κάνουν και αυτοί κάτι αντίστοιχο.
ουτε εκει δε θα παωΜλκ είδες πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή ?
Αγώνας της ζωής σας , τα δίνει όλα η ομάδα για να καταφέρετε να περάσετε τα προκριματικά μίας διοργάνωσης που τον Μάιο κοροϊδεύατε
Τον Μάιο λίγο πριν πάρουν το πρωτάθλημα λες?Μλκ είδες πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή ?
Αγώνας της ζωής σας , τα δίνει όλα η ομάδα για να καταφέρετε να περάσετε τα προκριματικά μίας διοργάνωσης που τον Μάιο κοροϊδεύατε
Λιπόψυχε....δεν το περίμενα από ατενέζοδεν θα παω ουτε εγω ρε..σχεδον τσαμπα τα εισιτηρια 10 ευρω ..
ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..να αποδειξουν οτι αξιζουν αλλιως θα γινω @Maximilien και θα βλεπω μονο μπασκετΛιπόψυχε....δεν το περίμενα από ατενέζο
Θα τους εγαμήσομεν
Τη Λιβαδειά θα την κερδίσεις αύριο;ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..να αποδειξουν οτι αξιζουν αλλιως θα γινω @Maximilien και θα βλεπω μονο μπασκετ
ανεταΤη Λιβαδειά θα την κερδίσεις αύριο;
Εντός ή εκτός είσαστε;
δε παιζει ρολοΕντός ή εκτός είσαστε;
Ποιός ραλίστας από όλους?Παντως είναι καλό αυτό που ξεκίνησε ο Αλαφού.
Μπορεί να ζηλέψει ο ραλίστας και ο κύριος Βαγγέλας και να κάνουν και αυτοί κάτι αντίστοιχο.
Υπάρχουν πολλοί?Ποιός ραλίστας από όλους?
Ελα σοβαρέψου.Μλκ είδες πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή ?
Αφού ξέρεις ότι είμαι μπασκετικός και στιβικός.ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..να αποδειξουν οτι αξιζουν αλλιως θα γινω @Maximilien και θα βλεπω μονο μπασκετ
Υπάρχουν και άλλοι....Υπάρχουν πολλοί?
Για τον Super Mario λέω.
Υπάρχουν και άλλοι....
Στο παρασκήνιο....
Θα τους δείς σύντομα....
Αθηναίε τον γαμάς ή δεν τον γαμάς τον μεζούρα τον ερέϊζερ?
Αυτούς τους ξέρω.Αθηναίε τον γαμάς ή δεν τον γαμάς τον μεζούρα τον ερέϊζερ?