Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.745
- Πόντοι
- 3.656
Πήγαμε σε αυτό με την μουνάρα Σαακιάν....
'Τραγουδιστρια' η κοπέλα;
Πήγαμε σε αυτό με την μουνάρα Σαακιάν....
τόσο καλή?Πήγαμε σε αυτό με την μουνάρα Σαακιάν....
Και ηθοποιός και'Τραγουδιστρια' η κοπέλα;
Μουνάρα μοντελέ,32άρα νομίζω, αλλά παίζει κλειστός κύκλος.....τόσο καλή?
Καλή ιδέα...Και πουτανες θα κερασει το τρελο αγορι ο Καραφλουζος για να πατε στο γηπεδο!!!
αυτοί οι κλειστοί κυκλοι έχουν φάει τη χώρα...Και ηθοποιός και
Μουνάρα μοντελέ,32άρα νομίζω, αλλά παίζει κλειστός κύκλος.....
ο αθηναίος είναι τζεντελμαν...ΚΥΡΙΟΣΚαλή ιδέα...
Να φέρει τάνες με φανέλες ΟΣΦΠ...
Ο Αθηναίος είναι παντρεμένος και αγαπούλης,δεν ξενοκοιτάει κάν.....
Σπάει κανένας διάολος το ποδάρι του (αν και είμαι προσεκτικός) και σας τις φέρνει.Καλή ιδέα...
Μπα....Σπάει κανένας διάολος το ποδάρι του (αν και είμαι προσεκτικός) και σας τις φέρνει.
........άξιοι είστε να τις γαμήσετε...........κανένα στραπόνι θα αρπάξετε και καλά σας είναι.
προβατίνα δε βλέπω...Επομενες προσφορές ραφλα μπας και πατήσει κανείς στο γήπεδο να δει την Μπαναθα να αποκλείεται απο τη Λανς :
-- δώρο 2ωρο ραντεβου με εσκορτ της επιλογης σας
-- δώρο τετραήμερο ολα πληρωμένα στο Κοστα Ναβαρινο
-- δώρο διορισμός στο Δημόσιο
-- δώρο υπουργοποίηση στον επόμενο ανασχηματισμό
προβατίνα δε βλέπω...
τύπε με προβατίνα και θώδη live στο ταπί στο ημίχρονο, θα γίνει το αδιαχώρητο...Επιβάλλεται. Μια μερα ταξίδι θα κάνουν οι οπαδοί απο κερκυρες / θεσνικες κλπ. Πως θα τη βγαλουν , νηστικοι ; Ελπιζω να ξυπνησει ο ραφλας και να βαλει στο προγραμμα μια σταση σε Λιβαδεια / Θηβα / Τρικαλα κλπ
Καλή ιδέα...
τύπε με προβατίνα και θώδη live στο ταπί στο ημίχρονο, θα γίνει το αδιαχώρητο...
πιθανότατα και το θαύμα
καλό σχήμαΔιαφωνώ με Θώδη , γέρασε πια. Γωγω Τσαμπα , εγγυηση.
Τα αρχιδια μου κάνεις όλο ρόμπα γινεσαιολα τα μελεταω,ΟΛΑ και κανω σωστες κινησεις ΟΤΑΝ πρεπει
Θα δούμε ματσάκι Μαρακανά τα χρυσά παιδιά απόψε mister μου ?ετσι και περασουμε θα σε γαμαω ολο το 24ωρο
Αστους να λένε μαν! Σε ένα μήνα και κάτι ξεκινάει και το μπάσκετ, θέλω να δω νέα προπονητικά σχήματα σκακιστήΚαλή ιδέα...
Μέχρι τον Μάιο έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.Αστους να λένε μαν! Σε ένα μήνα και κάτι ξεκινάει και το μπάσκετ, θέλω να δω νέα προπονητικά σχήματα σκακιστή
πιστευω θα περασουμε ΛανςΜέχρι τον Μάιο έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.