Χρησιμοποιω τα λογια σου. Στη μπσλα οπως βολεύει εσας στο μπασκετ παλι οπως βολευει εσας.
Να σου θυμησω κάτι; Ουτε στην μανα μου την ιδια, ξερεις την αξια της μανας, ουτε σε αυτην δεν της δινω μονα ζυγα δικα της. Ποσο μαλλον σε εσενα και οποιονδήποτε.
Μην ξεχασεις να μας βαλεις και βαζελικο λινκ για το οτι δεν εγραψε στα αρχιδια του ο Βούλγαρος τον πρεζακια αλλα ο πρεζακιας τον Βούλγαρο.. Ριξε το λινκ να απολαυσουμε την νεα κωλοτουμπα σσς.
Μην ξεχασω. Ραψατε το εβδομο αστερι, πηρατε με ανατροπη πρωταθλημα απο εμάς και στην μπαλα μονο μια φορα σας κερδισαμε τα τελευταία τρια χρονια.
Δν χρησιμοποιηεις τα λογια μ,γιατι δν τα διαβαζεις!!
Χρησιμοποιεις το δικα σου και οπως σε βολευει!!
Αποθεωστε παλι το χοντρο και τα Χριστουγεννα που θα πεφτει φαπα,παλι θα ανεβαζετε βιντεο απο συνθηματα!!!
Η ομαδα μου και φετος παει για το καλυτερο,οτι παρουμε ειμαστε καλα,εσεις σφιγγεστε χωρις λογο.
Και να δεις οτι ειστε τοσο εξυπνοι που ακομα αποθεωνετε Βουλγαρο-Κυπριο-Ελληνα που ολο το μπατζετ σας ειμαι μονο αυτος.
Διωξατε Πετρουσεφ πολυεργαλειο,πηρατε Βιλντοζα τσαμπα,ριξανε το μπατζετ για να δωσουν τοσο Φραγκα για εναν παικτη,αλλα εσεις ακομα τρωτε Whiskas.
Ουτε περασε απο το μυαλουδακι σας,γιατι μπηκε στη διαδικασια ο Πρεζακιας να ανεβαζει τιμη ενω εχει Μητρογλου-ΖαβοΙσπάνο,ουτε μπηκε στο μυαλουδακι σας γιατι ο αλλος να μιλαει με Τρακη.
Αλλα πηρατε Βεζενκοφ!!
Ειστε φοβεροι πελατες γατοτροφης!!!!
Το ξερω κανω βλακειες που προσπαθω να σας ανοιξω λιγο τα ματακια σας,αλλα ολα καλα!!!