Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.098
Πόντοι
216
Αν στηρίζει ο κόσμος μπορεί και να έχεις, με 11Κ εισιτήρια με Πλόντιβ, 24Κ με Αγιαξ και 250-300 ευρώ το διαρκείας ο κόσμος απλά γκρινιάζει και δε βάζει χέρι στην τσέπη να βοηθήσει και λίγο.
ο κοσμος δεν στηριζει γτ βλεπει οτι δεν αξιζει. κοιτα στο μπασκετ τη διαφορα που ειναι παντα γεματο γτ βλεπουν ενα προτζεκτ να χτιζεται που και εκει τα εισητηρια ειναι τσιμπημενα αρκετα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.369
Πόντοι
1.196
ο κοσμος δεν στηριζει γτ βλεπει οτι δεν αξιζει. κοιτα στο μπασκετ τη διαφορα που ειναι παντα γεματο γτ βλεπουν ενα προτζεκτ να χτιζεται που και εκει τα εισητηρια ειναι τσιμπημενα αρκετα
Κόσμος για τα πανηγύρια επομένως. Δεν αγαπάει ούτε την ομάδα του, ούτε το άθλημα, μόνο τη νίκη όταν έρχεται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Το ποδόσφαιρο είναι άλλο μέγεθος, δεν είναι μπάσκετ που αν ρίξεις 20-25Μ έχεις αμέσως ομάδα για F4.
Χμμμ...ναι...πάντως καλύτερος ο κύριος :grin:
Ρίχνει λίγα ο Τράκης σε σχέση με την μπάλα κ παίρνει τα πιο πολλά βάσει κυβέρνησης από πλάγια ....ξέρει ο τύπος ότι έχοντας τον μπασκετικό ΠΑΟ κ λίγα θα δώσει κ πολλά θα πάρει .....δεν μπαίνει στην μπάλα ....μόνο οι οικογένεια θα μπει ουσιαστικά όταν γίνει ο Βοτανικός

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.098
Πόντοι
216
Κόσμος για τα πανηγύρια επομένως. Δεν αγαπάει ούτε την ομάδα του, ούτε το άθλημα, μόνο τη νίκη όταν έρχεται.
οχι θα κατσει να βγαλει καρκινο ο κοσμος επειδη εχει το ραφλα προεδρο τι λες ρε; ειδικα σε αυτες τις εποχες που καποιοι θα στερηθουν για να στηριξουν.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Ο τύπος σας πήρε με 35Μ χρέος από τους πολυμετοχικούς, δεν πήγε the easy way να σας ρίξει Γ' εθνική σαν τον Tiger για να μη σας ξεφτιλίσει, σας ξεχρέωσε, βρήκε λύση να μπει μπροστά το γήπεδο και πάλι τον βρίζετε. Τι να κάνει δηλαδή; Να δώσει και 300Μ να σας φέρει τον Χάαλαντ;
Αμα δεν ξέρεις μην πετάς ότι νά'ναι....
Ο ράφλας είναι μαζί με την οικογένεια.
Όπως και ο Τσάκας υπάλληλος τους ήταν....
Πάνε όλα βάσει πλάνου...
:jerking:
Μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο και να παρουσιαστούν με άσπρο άλογο....
Έχουν προσεταιριστεί πλέον και πολλούς συνδέσμους....
Έστω και αν αυτοί οι σύνδεσμοι δεν το ξέρουν οι από κάτω....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Ρίχνει λίγα ο Τράκης σε σχέση με την μπάλα κ παίρνει τα πιο πολλά βάσει κυβέρνησης από πλάγια ....ξέρει ο τύπος ότι έχοντας τον μπασκετικό ΠΑΟ κ λίγα θα δώσει κ πολλά θα πάρει .....δεν μπαίνει στην μπάλα ....μόνο οι οικογένεια θα μπει ουσιαστικά όταν γίνει ο Βοτανικός
Σκάσε βιασμένη καριολοπουτάνα.
Ξέπλυνε με Listerine το στόμα σου,βρωμάς σπέρμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
αρχείο λήψης.jpeg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Όταν έχουμε διαρκείας σε όλα τα χρόνια που δεν υπήρχε πιθανότητα για φ4 για την νίκη πηγαίναμε ή για την αγάπη στην ομάδα?

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.369
Πόντοι
1.196
οχι θα κατσει να βγαλει καρκινο ο κοσμος επειδη εχει το ραφλα προεδρο τι λες ρε; ειδικα σε αυτες τις εποχες που καποιοι θα στερηθουν για να στηριξουν.
Έχω δει χρόνια στο UK τι σημαίνει αγάπη για ομάδες που δε διεκδικούν τίποτα και γεμάτα γήπεδα σε αγώνες που δεν κρίνουν τίποτα.
Αν δε θες να στερηθείς για να στηρίξεις ΟΚ, αλλά είναι απλά ανέξοδη γκρίνια, αν στερείσαι είναι λίγο πιο legit να εχεις απαιτήσεις.

Αμα δεν ξέρεις μην πετάς ότι νά'ναι....
Ο ράφλας είναι μαζί με την οικογένεια.
Όπως και ο Τσάκας υπάλληλος τους ήταν....
Πάνε όλα βάσει πλάνου...
:jerking:
Μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο και να παρουσιαστούν με άσπρο άλογο....
Έχουν προσεταιριστεί πλέον και πολλούς συνδέσμους....
Έστω και αν αυτοί οι σύνδεσμοι δεν το ξέρουν οι από κάτω....
O Τσάκας ήταν πριν αιώνες, ήμουν παιδάκι και γέρασα. Conspiracy theory ακούγεται όλο αυτό και εμένα μου αρέσει να κρίνω από facts, αλλά αν σε βολεύει να το πιστεύεις, ΟΚ, go for it, τσάμπα είναι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.369
Πόντοι
1.196
Όταν έχουμε διαρκείας σε όλα τα χρόνια που δεν υπήρχε πιθανότητα για φ4 για την νίκη πηγαίναμε ή για την αγάπη στην ομάδα?
Αυτό λέω αδελφέ, ότι αγάπη είναι να στηρίζεις στα ζόρια, αλλά αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Δεν προλαβες να δεις την ματσαρα της βαζελας τυπε?
Σε καταλαβαινω...ειχε και εκεινο το τουρνουα λακρός στο καλγκαρι του καναδα, και δεν προλαβαινες να τα δεις και τα δυο... :coffee:
Εκεί που ήμουν ούτε σήμα δεν είχα....
Τουλάχιστον πέρασα καλά...
:grin:
Αμα σου κάνει like ο αυτιστικός καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά....
Πες μας πάλι για τον Γκράντ που ήταν παίκτης γιούροκαπ....
Καλά τα έλεγες πέρσι....

:tooth:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.098
Πόντοι
216
Έχω δει χρόνια στο UK τι σημαίνει αγάπη για ομάδες που δε διεκδικούν τίποτα και γεμάτα γήπεδα σε αγώνες που δεν κρίνουν τίποτα.
Αν δε θες να στερηθείς για να στηρίξεις ΟΚ, αλλά είναι απλά ανέξοδη γκρίνια, αν στερείσαι είναι λίγο πιο legit να εχεις απαιτήσεις.

O Τσάκας ήταν πριν αιώνες, ήμουν παιδάκι και γέρασα. Conspiracy theory ακούγεται όλο αυτό και εμένα μου αρέσει να κρίνω από facts, αλλά αν σε βολεύει να το πιστεύεις, ΟΚ, go for it, τσάμπα είναι.
επειδη φαινεσαι μυρωδιας για το τι ισχυει στον παναθηναικο καλο θα ηταν να κατσεις λιγο στο παγκο να παρεις μερικες ανασες και να αναθεωρησεις τις σκεψεις σου

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.369
Πόντοι
1.196
επειδη φαινεσαι μυρωδιας για το τι ισχυει στον παναθηναικο καλο θα ηταν να κατσεις λιγο στο παγκο να παρεις μερικες ανασες και να αναθεωρησεις τις σκεψεις σου
Σιγά μην οργανώσω και group brainstorming ρε φίλε, κάτσε και μίρλιαζε, αφορολόγητο είναι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536

Ο Τσάκας ξέρω προσωπικά ποιός ήταν και τι σκοπό είχε.
Αυτοί οι ελεεινοί κάποια στιγμή θα το πληρώσουν...
Προς το παρόν το πληρώνουν με αρρώστιες....
Προσωπικά αν θες απέχω από αρχές 2004 και μαλιστα την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα.
Ότν κατάλαβα(αργά αλλά οκ)τι σημαίνει Βαρδινογιάννης.Δεν θ αναφέρω κάτι παραπάνω.
Αυτό λέω αδελφέ, ότι αγάπη είναι να στηρίζεις στα ζόρια, αλλά αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.
Στα ζόρια ναι,όταν όμως έχεις μια οικογένεια που κυνηγούσε παίκτες,έδινε οπαδούς κτλ θα είσαι απέναντι από αυτούς.
Που πάντα έφταιγε ο κακός Κόκκαλης και όχι το ότι δεν έβαζαν το χέρι στην τσέπη να φτιάξουν σοβαρή ομάδα....
Που έδιωξαν νύχτα τον Κυράστα και τον Όσιμ,τους καλύτερους προπονητές που είχαμε ποτέ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Ωραία μιλάει αλλά είναι εκ τους ασφαλούς.
Όταν αναφέρει σαν conspiracy theory για τον Τσάκα κατάλαβα ότι δεν είναι γνώστης.
ΟΚ,πάμε παρακάτω.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Καλημέρα στον μπαμπά σας πατριάρχη σας είπατε ;
images.jpeg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Αντε Βολκάνα πουτάνα πές στον φίλο σου τον μόντ τον κοκκινοτρίχη να με μπανάρουν πάλι.
Κλάψου ξανά.....

:grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom