πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
ειναι 24ωροΤι κανει η παρέα ;;
Τι ωρα ξεκινάει το καθημερινό μαδομούνι ;
ειναι 24ωροΤι κανει η παρέα ;;
Τι ωρα ξεκινάει το καθημερινό μαδομούνι ;
29 πόντοιΔικα σου λογια. Συνεχισε τις κωλοτουμπες. Και που πηγες εκει που ειπες ΔΕΥΤΕΡΟΣ ηρθες!
Μονος σου τα λες μονος σου τα αναιρεις. Κωλοτουμπα!
Τελικα μιας και εφτασες πολλες φορες στην βρυση και δεν ηπιες νερακι μήπως ειναι Λουζερ η ομαδουλα σου;
Βαλε Σλουκα τωρα!
Aφου κλειδωσατε το δικο σας και δεν αφηνετε εμας, τους αγνους φιλαθλους, να εκφερουμε τη γνωμη μας στο δημοκρατικοτατο νημα σας.Θα ζητιανευεις ρε φουκαρα σε ολα τα νηματα φιλοξενία για να βγαζεις το κομπλεξ σου για τον Ολυμπιακο! Σε λυπαμαι ρε κακόμοιρο ανθρωπακι.
πες μου κατι: τα παιδικα αλμπουμ με τις βαθμολογιες τα εχεις κατω απ’ το κρεββατι ακομα ή τα ανεβασες στη ντουλαπα?εντωμεταξυ την χρονια που εφαγα την 7αρα απο την γιουβεντους :
ολυμπιακος : 4ος στον ομιλο με 4 βαθμους και γκολ 6-13 (παθητικο -7)
αεκουλα : 4η στον ομιλο με 2 βαθμους και γκολ 1-11 (παθητικο -10)
πως λεγεται η ομαδα που καταφερνει να ειναι χειροτερη απο αυτην που εφαγε 7 γκολ σε ενα ματς????
μπουρδελο λεγεται....αυτη ειναι η αεκ...
υγ : με τετοιες πιπες μεγαλωσανε περι γουβεντους και ακομα προσπαθουν να παρουν εναν ευρωπαικο τιτλο, εστω και στην 48η διοργανωση της ουεφα....αλλα νταξει το αυτιστικο ο τεασερμαν ηδη γιορταζει τα τροπαια που θα παρουν!!!!
Έτσι μπράβο. Έχετε ένα καλό κάποιοι βαζελοι. Γίνεστε εύκολα δουλικά29 πόντοι
Να τ'αφησω;;;;
Δεν μου λες ρε τυπε.Aφου κλειδωσατε το δικο σας και δεν αφηνετε εμας, τους αγνους φιλαθλους, να εκφερουμε τη γνωμη μας στο δημοκρατικοτατο νημα σας.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και δεν νομιζω να σε εχουν μιουταρει στου γαυρου….
εγω λοιπον ειμαι εδω αναγκαστικα ενω εσυ απο επιλογη.
Υπαρχει εξηγηση βεβαια: με τοσους και τοσους που εχετε μιουταρει, το νημα σας εχει γινει σαν αποστειρωμενο ψυχιατρειο και συγχαιρετε ολοι οι τρελλοι ο ενας τον αλλον για το κυπελο παρηγοριας και ότι βγηκατε τριτοτεταρτοι στο πρωταθλημα.
Λογικο ειναι λοιπον να βγαινετε εδω να ξεσκασετε απο την ομαδικη παρανοια, ειναι βαρια η τρελλα του να εισαι Ευρω..πεος.
Δεν χόρτασες με τόσες που έφαγες και θες ακόμα μία.;Έτσι μπράβο. Έχετε ένα καλό κάποιοι βαζελοι. Γίνεστε εύκολα δουλικά
Ο,τι σας ζητάνε το κάνετε.
Δεν μου λες ρε δουλε. Έχεις να μου βαλεις και μια από Ναν;
Έτσι μπράβο να μιλάς όμορφα. Δουλε!Δεν χόρτασες με τόσες που έφαγες και θες ακόμα μία.;
Μπράβο αντοχές
Δυστυχώς κύριε όπως σας έχω πει από χθες η ψωλάρα του Ναν δεν θα είναι διαθέσιμη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω υπερκόπωση.
Του ρουφήξατε όλα τα υγρά του λεβέντη μας, παλιοτσιμπουκοπαρακαλιάρες.
Υπομονή και από τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσει το έργο του.
Αλίμονο στους πελάτες είμαι πάντα ευγενικός. Αφού πληρώνουν για να τους γαμησουμε, η ευγένεια επιβάλλεται.Έτσι μπράβο να μιλάς όμορφα. Δουλε!
Οι δούλοι δεν έχουν πελάτες. Έχουν μόνο αφεντικά. Μην μπερδεύεις την θέση σου.Αλίμονο στους πελάτες είμαι πάντα ευγενικός. Αφού πληρώνουν για να τους γαμησουμε, η ευγένεια επιβάλλεται.
Που να ψάχνουμε για καινούργιους μαζοχες.
Είστε τα στανταράκια μας.
Καλή σας ημέρα
Ότι μαλακιουλες και να λες δεν με αγγίζουν. Η πούτσα είναι καλά σφηνωμένη μέσα σας και θα αργήσει να βγει.Οι δούλοι δεν έχουν πελάτες. Έχουν μόνο αφεντικά. Μην μπερδεύεις την θέση σου.
Τώρα αν εσύ την βλέπεις αλλιώς, δεν θα σου χαλάσω το χατίρι. Τόσο μαστίγωμα και ξεβρακωμα έφαγες.
Και εσύ πουτσα από πρωταθλητή Ευρώπης ζητάς πουτσα. Εκεί που εσύ δεν έχεις.Ότι μαλακιουλες και να λες δεν με αγγίζουν. Η πούτσα είναι καλά σφηνωμένη μέσα σας και θα αργήσει να βγει.
Είσαι όλη μέρα στο νήμα του πρωταθλητή Ευρώπης και ζητάς κι άλλη. Τόσος μαζοχισμός πια.
Φαντασιώνεσαι του Ναν όπως έγραψες πριν και την ζητάς απεγνωσμένα. Δεν σου έφτανε του Σλουκα θες αράπικη.
Θα περιμένεις στην σειρά σου.
Εκει που έχεσε ο πρωταθλητής Ευρώπης (Ρεάλ),φύτρωσε ο γαύρος. Το νήμα είναι του Παναθηναϊκός ρε ΑΜΕΑ που να πάω ; Εσύ κωλοτριβεσαι εδώ όλη μέρα και ζητάς ξεφτιλίκια.Και εσύ πουτσα από πρωταθλητή Ευρώπης ζητάς πουτσα. Εκεί που εσύ δεν έχεις.
Εγώ αντίθετα δεν αμφισβήτησα την κούπα την ευρωπαϊκή την δικιά σας. Τα σχολια τα μαλακισμενα σου τα επιστρέφω βαλτα στον πατο σου.
Εσύ δεν είπες καλή μέρα; Δεν εννοούσες ότι εγευγες; Ρε παλι κωλοτουμπα;
Να τα ξανά βγάλω άλλη μια; Δεν έχεις τέτοια κούπα όπως παραδέχτηκες και σκας από το κακό σου. Όπως παραδέχτηκες ότι ο δεύτερος δεν είναι τίποτα.Εκει που έχεσε ο πρωταθλητής Ευρώπης (Ρεάλ),φύτρωσε ο γαύρος. Το νήμα είναι του Παναθηναϊκός ρε ΑΜΕΑ που να πάω ; Εσύ κωλοτριβεσαι εδώ όλη μέρα και ζητάς ξεφτιλίκια.
Αχόρταγη πουτανιτσα, κάθε μέρα σε ξεφτιλιζω αλλά εσυ εκει, κάθε μέρα στο νήμα του πρωταθλητή.
Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό.
Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Τους αυτιστικούς και Τους ΑΜΕΑ δεν Τους καταλαβαίνω δυστυχώς.Να τα ξανά βγάλω άλλη μια; Δεν έχεις τέτοια κούπα όπως παραδέχτηκες και σκας από το κακό σου. Όπως παραδέχτηκες ότι ο δεύτερος δεν είναι τίποτα.
Τράβα όπου θέλεις δεν σε κρατάει κανείς. Μπορείς να πας; Αυτό είναι το θέμα. Ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι εννοώ τώρα
Τυπε την εχω χασει πεντε φορες μεχρι τωρα.Δεν μου λες ρε τυπε.
Ειπες Ότι έχασες το σημαντικοτερο πρόσωπο της ζωής σου. Το σημαντικότερο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Την μάνα! Πριν από τρεις μέρες. Και μια σήμερα, τέσσερις. Το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Και βρίσκεσαι εδώ μέσα να σκουπιδιαζεις; Βρε μπραβο αντοχές μετά από τέτοια απωλεια...
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ πρωινιατικα; Που για δικαιολογήσεις τις μαλακιες σου στα όσα μας εσουρες για μανάδες χρησιμοποιείς αυτό που σου είπα; Και περιμένεις να σε πιστέψουμε ότι την έχασες και είσαι εδώ μέσα μες την τρελή χαρά;
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Δηλαδή στο μπάσκετ η ουνικάχα μάλαγα είναι πρωταθλήτρια ευρώπης;Και εσύ πουτσα από πρωταθλητή Ευρώπης ζητάς πουτσα. Εκεί που εσύ δεν έχεις.
Τους αυτιστικούς και Τους ΑΜΕΑ δεν Τους καταλαβαίνω δυστυχώς.
Το νήμα μας προσφέρει δωρεάν ξεφτιλίκια σε ζουμπουρλούδικα ξεκωλιασμενα ναυτάκια.
Όλη μέρα εδώ είστε.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
Δεν είναι κακό βέβαια το βίτσιο σου.
Μείνε εδώ να σε γλενταω.
Τυπε την εχω χασει πεντε φορες μεχρι τωρα.
και την εχω ξαναβρει.
ειναι ενα θαυμα.
ασχετως αυτου, πες μας, εσυ γιατι ξημεροβραδιαζεσαι στο νημα του βαζελου?
δεν ειναι ωραια εκει στου γαυρου, ετσι?
σας επεσε βαρυ το να είσαι πρωταθλητης παρηγοριας Ευρωπης?
ετσι ειναι , εχει μοναξια η κορυφη….
Με ρωταγε ενας φιλος απ’ εξω γιατι φωναζει ο γαυρος.
του λεω «κερδισε την Φιορεντινα».
Μου απανταει « καλα με μπριζολα παιζανε? Εγω ξερω μονο τη bisteca fiorentina που ειναι και πολυ νοστιμη. Φαγανε καλα τουλαχιστον?»
τι να του απαντησω??
ρεζιλι γιναμε ρεεεε….
Ήρθε και νέος μαλακας στην παρέα. Έτσι να μαζευεστε πολλοί.Δηλαδή στο μπάσκετ η ουνικάχα μάλαγα είναι πρωταθλήτρια ευρώπης;
'Αλλο τόσο είσαι και συ βρε κάθυ. 'Η μάλλον και λίγο λιγότερο, γιατί αυτοί κέρδισαν τη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.
Νούμερο.
Μια ερωτηση. Μας λες η ομάδα σου ποιον ευρωπαϊκό τίτλο έχει στη μπαλα;Δηλαδή στο μπάσκετ η ουνικάχα μάλαγα είναι πρωταθλήτρια ευρώπης;
'Αλλο τόσο είσαι και συ βρε κάθυ. 'Η μάλλον και λίγο λιγότερο, γιατί αυτοί κέρδισαν τη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.
Νούμερο.