Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Aφου κλειδωσατε το δικο σας και δεν αφηνετε εμας, τους αγνους φιλαθλους, να εκφερουμε τη γνωμη μας στο δημοκρατικοτατο νημα σας.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και δεν νομιζω να σε εχουν μιουταρει στου γαυρου….
:2funny::2funny::2funny:
εγω λοιπον ειμαι εδω αναγκαστικα ενω εσυ απο επιλογη.
Υπαρχει εξηγηση βεβαια: με τοσους και τοσους που εχετε μιουταρει, το νημα σας εχει γινει σαν αποστειρωμενο ψυχιατρειο και συγχαιρετε ολοι οι τρελλοι ο ενας τον αλλον για το κυπελο παρηγοριας και ότι βγηκατε τριτοτεταρτοι στο πρωταθλημα.
Λογικο ειναι λοιπον να βγαινετε εδω να ξεσκασετε απο την ομαδικη παρανοια, ειναι βαρια η τρελλα του να εισαι Ευρω..πεος.
Δεν μου λες ρε τυπε.

Ειπες Ότι έχασες το σημαντικοτερο πρόσωπο της ζωής σου. Το σημαντικότερο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Την μάνα! Πριν από τρεις μέρες. Και μια σήμερα, τέσσερις. Το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Και βρίσκεσαι εδώ μέσα να σκουπιδιαζεις; Βρε μπραβο αντοχές μετά από τέτοια απωλεια...

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ πρωινιατικα; Που για δικαιολογήσεις τις μαλακιες σου στα όσα μας εσουρες για μανάδες χρησιμοποιείς αυτό που σου είπα; Και περιμένεις να σε πιστέψουμε ότι την έχασες και είσαι εδώ μέσα μες την τρελή χαρά;

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
Έτσι μπράβο. Έχετε ένα καλό κάποιοι βαζελοι. Γίνεστε εύκολα δουλικά
Ο,τι σας ζητάνε το κάνετε.

Δεν μου λες ρε δουλε. Έχεις να μου βαλεις και μια από Ναν;
Δεν χόρτασες με τόσες που έφαγες και θες ακόμα μία.;
Μπράβο αντοχές
Δυστυχώς κύριε όπως σας έχω πει από χθες η ψωλάρα του Ναν δεν θα είναι διαθέσιμη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω υπερκόπωση.
Του ρουφήξατε όλα τα υγρά του λεβέντη μας, παλιοτσιμπουκοπαρακαλιάρες.
Υπομονή και από τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσει το έργο του.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Δεν χόρτασες με τόσες που έφαγες και θες ακόμα μία.;
Μπράβο αντοχές
Δυστυχώς κύριε όπως σας έχω πει από χθες η ψωλάρα του Ναν δεν θα είναι διαθέσιμη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω υπερκόπωση.
Του ρουφήξατε όλα τα υγρά του λεβέντη μας, παλιοτσιμπουκοπαρακαλιάρες.
Υπομονή και από τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσει το έργο του.
Έτσι μπράβο να μιλάς όμορφα. Δουλε!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
Έτσι μπράβο να μιλάς όμορφα. Δουλε!
Αλίμονο στους πελάτες είμαι πάντα ευγενικός. Αφού πληρώνουν για να τους γαμησουμε, η ευγένεια επιβάλλεται.
Που να ψάχνουμε για καινούργιους μαζοχες.
Είστε τα στανταράκια μας.
Καλή σας ημέρα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Αλίμονο στους πελάτες είμαι πάντα ευγενικός. Αφού πληρώνουν για να τους γαμησουμε, η ευγένεια επιβάλλεται.
Που να ψάχνουμε για καινούργιους μαζοχες.
Είστε τα στανταράκια μας.
Καλή σας ημέρα
Οι δούλοι δεν έχουν πελάτες. Έχουν μόνο αφεντικά. Μην μπερδεύεις την θέση σου.

Τώρα αν εσύ την βλέπεις αλλιώς, δεν θα σου χαλάσω το χατίρι. Τόσο μαστίγωμα και ξεβρακωμα έφαγες.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
Οι δούλοι δεν έχουν πελάτες. Έχουν μόνο αφεντικά. Μην μπερδεύεις την θέση σου.

Τώρα αν εσύ την βλέπεις αλλιώς, δεν θα σου χαλάσω το χατίρι. Τόσο μαστίγωμα και ξεβρακωμα έφαγες.
Ότι μαλακιουλες και να λες δεν με αγγίζουν. Η πούτσα είναι καλά σφηνωμένη μέσα σας και θα αργήσει να βγει.
Είσαι όλη μέρα στο νήμα του πρωταθλητή Ευρώπης και ζητάς κι άλλη. Τόσος μαζοχισμός πια.
Φαντασιώνεσαι του Ναν όπως έγραψες πριν και την ζητάς απεγνωσμένα. Δεν σου έφτανε του Σλουκα θες αράπικη.
Θα περιμένεις στην σειρά σου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Ότι μαλακιουλες και να λες δεν με αγγίζουν. Η πούτσα είναι καλά σφηνωμένη μέσα σας και θα αργήσει να βγει.
Είσαι όλη μέρα στο νήμα του πρωταθλητή Ευρώπης και ζητάς κι άλλη. Τόσος μαζοχισμός πια.
Φαντασιώνεσαι του Ναν όπως έγραψες πριν και την ζητάς απεγνωσμένα. Δεν σου έφτανε του Σλουκα θες αράπικη.
Θα περιμένεις στην σειρά σου.
Και εσύ πουτσα από πρωταθλητή Ευρώπης ζητάς πουτσα. Εκεί που εσύ δεν έχεις.

Εγώ αντίθετα δεν αμφισβήτησα την κούπα την ευρωπαϊκή την δικιά σας. Τα σχολια τα μαλακισμενα σου τα επιστρέφω βαλτα στον πατο σου.

Εσύ δεν είπες καλή μέρα; Δεν εννοούσες ότι εγευγες; Ρε παλι κωλοτουμπα;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478

Εγώ αντίθετα δεν αμφισβήτησα την κούπα την ευρωπαϊκή την δικιά σας. Τα σχολια τα μαλακισμενα σου τα επιστρέφω βαλτα στον πατο σου.

Εσύ δεν είπες καλή μέρα; Δεν εννοούσες ότι εγευγες; Ρε παλι κωλοτουμπα;
Εκει που έχεσε ο πρωταθλητής Ευρώπης (Ρεάλ),φύτρωσε ο γαύρος. Το νήμα είναι του Παναθηναϊκός ρε ΑΜΕΑ που να πάω ; Εσύ κωλοτριβεσαι εδώ όλη μέρα και ζητάς ξεφτιλίκια.
Αχόρταγη πουτανιτσα, κάθε μέρα σε ξεφτιλιζω αλλά εσυ εκει, κάθε μέρα στο νήμα του πρωταθλητή.
Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό.
Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Εκει που έχεσε ο πρωταθλητής Ευρώπης (Ρεάλ),φύτρωσε ο γαύρος. Το νήμα είναι του Παναθηναϊκός ρε ΑΜΕΑ που να πάω ; Εσύ κωλοτριβεσαι εδώ όλη μέρα και ζητάς ξεφτιλίκια.
Αχόρταγη πουτανιτσα, κάθε μέρα σε ξεφτιλιζω αλλά εσυ εκει, κάθε μέρα στο νήμα του πρωταθλητή.
Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό.
Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Να τα ξανά βγάλω άλλη μια; Δεν έχεις τέτοια κούπα όπως παραδέχτηκες και σκας από το κακό σου. Όπως παραδέχτηκες ότι ο δεύτερος δεν είναι τίποτα.

Τράβα όπου θέλεις δεν σε κρατάει κανείς. Μπορείς να πας; Αυτό είναι το θέμα. Ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι εννοώ τώρα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
Να τα ξανά βγάλω άλλη μια; Δεν έχεις τέτοια κούπα όπως παραδέχτηκες και σκας από το κακό σου. Όπως παραδέχτηκες ότι ο δεύτερος δεν είναι τίποτα.

Τράβα όπου θέλεις δεν σε κρατάει κανείς. Μπορείς να πας; Αυτό είναι το θέμα. Ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι εννοώ τώρα
Τους αυτιστικούς και Τους ΑΜΕΑ δεν Τους καταλαβαίνω δυστυχώς.
Το νήμα μας προσφέρει δωρεάν ξεφτιλίκια σε ζουμπουρλούδικα ξεκωλιασμενα ναυτάκια.
Όλη μέρα εδώ είστε.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
Δεν είναι κακό βέβαια το βίτσιο σου.
Μείνε εδώ να σε γλενταω.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Δεν μου λες ρε τυπε.

Ειπες Ότι έχασες το σημαντικοτερο πρόσωπο της ζωής σου. Το σημαντικότερο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Την μάνα! Πριν από τρεις μέρες. Και μια σήμερα, τέσσερις. Το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Και βρίσκεσαι εδώ μέσα να σκουπιδιαζεις; Βρε μπραβο αντοχές μετά από τέτοια απωλεια...

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ πρωινιατικα; Που για δικαιολογήσεις τις μαλακιες σου στα όσα μας εσουρες για μανάδες χρησιμοποιείς αυτό που σου είπα; Και περιμένεις να σε πιστέψουμε ότι την έχασες και είσαι εδώ μέσα μες την τρελή χαρά;

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Τυπε την εχω χασει πεντε φορες μεχρι τωρα.
και την εχω ξαναβρει.
ειναι ενα θαυμα.:confused:

ασχετως αυτου, πες μας, εσυ γιατι ξημεροβραδιαζεσαι στο νημα του βαζελου?
δεν ειναι ωραια εκει στου γαυρου, ετσι?
σας επεσε βαρυ το να είσαι πρωταθλητης παρηγοριας Ευρωπης?
ετσι ειναι , εχει μοναξια η κορυφη….
:2funny:

Με ρωταγε ενας φιλος απ’ εξω γιατι φωναζει ο γαυρος.
του λεω «κερδισε την Φιορεντινα».
Μου απανταει « καλα με μπριζολα παιζανε? Εγω ξερω μονο τη bisteca fiorentina που ειναι και πολυ νοστιμη. Φαγανε καλα τουλαχιστον?»
τι να του απαντησω??
ρεζιλι γιναμε ρεεεε….

ponymust

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2021
Like
95
Πόντοι
0
Δηλαδή στο μπάσκετ η ουνικάχα μάλαγα είναι πρωταθλήτρια ευρώπης;
'Αλλο τόσο είσαι και συ βρε κάθυ. 'Η μάλλον και λίγο λιγότερο, γιατί αυτοί κέρδισαν τη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.
Νούμερο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
Κύριος....

Συνημμένα

• VID_59971004_195734_845.mp4
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 0

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Τους αυτιστικούς και Τους ΑΜΕΑ δεν Τους καταλαβαίνω δυστυχώς.
Το νήμα μας προσφέρει δωρεάν ξεφτιλίκια σε ζουμπουρλούδικα ξεκωλιασμενα ναυτάκια.
Όλη μέρα εδώ είστε.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
Δεν είναι κακό βέβαια το βίτσιο σου.
Μείνε εδώ να σε γλενταω.
Τυπε την εχω χασει πεντε φορες μεχρι τωρα.
και την εχω ξαναβρει.
ειναι ενα θαυμα.:confused:

ασχετως αυτου, πες μας, εσυ γιατι ξημεροβραδιαζεσαι στο νημα του βαζελου?
δεν ειναι ωραια εκει στου γαυρου, ετσι?
σας επεσε βαρυ το να είσαι πρωταθλητης παρηγοριας Ευρωπης?
ετσι ειναι , εχει μοναξια η κορυφη….

Με ρωταγε ενας φιλος απ’ εξω γιατι φωναζει ο γαυρος.
του λεω «κερδισε την Φιορεντινα».
Μου απανταει « καλα με μπριζολα παιζανε? Εγω ξερω μονο τη bisteca fiorentina που ειναι και πολυ νοστιμη. Φαγανε καλα τουλαχιστον?»
τι να του απαντησω??
ρεζιλι γιναμε ρεεεε….
'Αλλο τόσο είσαι και συ βρε κάθυ. 'Η μάλλον και λίγο λιγότερο, γιατί αυτοί κέρδισαν τη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.
Νούμερο.
Ήρθε και νέος μαλακας στην παρέα. Έτσι να μαζευεστε πολλοί.

Όσο το υποτιματε τόσο μεγαλύτερη αξία έχει είναι βαρυς ο πονος να έχει ο ένας και ο άλλος όχι. Δικό σας.

Η ζήλια μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναίσθημα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, ή ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του. Σε αυτήν την περίπτωση η ζήλια εκδηλώνεται ως η επιμονή του ανθρώπου να αποκτήσει κάτι που έχει ο συνάνθρωπός του, ή, αν δε μπορεί να το αποκτήσει ο ίδιος, εύχεται (και συνήθως προσπαθεί να καταφέρει) να μην το έχει ούτε ο συνάνθρωπός του. Άλλοτε προσπαθεί να αποδείξει σαν απαξία την αξία του άλλου ατόμου σε κάποιον τομέα, ώστε να νιώσει επαρκής. Το συναίσθημα αυτό αρκετά συχνά αγγίζει τα όρια της εμμονής. Παρά το γεγονός ότι σε αυτούς που ζηλεύουν, η ένταση και ο θυμός είναι στο επίκεντρο, η ζήλια, συνήθως, πηγάζει από αίσθημα αδυναμίας και όχι ισχύος. Καταστάσεις, οι οποίες προκαλούν ζήλια είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε φθόνο. [1] Ο φθόνος χαρακτηρίζεται από συναισθήματα κατωτερότητας, λαχτάρας, δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας του συναισθήματος. Η ζήλια χαρακτηρίζεται από φόβο απώλειας, δυσπιστία, άγχος και θυμό.[1] Η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες συννεφιασμένης συνύπαρξης στους εργασιακούς και οικογενειακούς χώρους και δεν είναι πάντοτε εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Στο επόμενο μάθημα θα μιλήσουμε για τον πόνο της ψυχής.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Νούμερο.
Μια ερωτηση. Μας λες η ομάδα σου ποιον ευρωπαϊκό τίτλο έχει στη μπαλα;

Το όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού θεσμού που κατέκτησε και πόσες φορές.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Μια ερωτηση. Μας λες η ομάδα σου ποιον ευρωπαϊκό τίτλο έχει στη μπαλα;

Το όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού θεσμού που κατέκτησε και πόσες φορές.
Εσυ κυνηγος παντως δεν εισαι.......που λεει και το ανεκδοτο:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.595
Πόντοι
32.478
O @Zebu ,@raopau και μερικά ακόμα ζουμπουρλούδικα ναυτάκια ξημερωβραδιάζονται όλη μέρα στο νήμα του γαμιά τους. Πιο πολύ γράφουν αυτοί παρά εμείς. Αντιθέτως εγώ δεν μπαίνω γιατί δεν ασχολούμαι με αιώνιους φιναλίστ και λούζερς, ούτε με χυσαποθηκες του Ναν και του Σλουκα.
Τους παραδέχομαι όμως είναι σταθεροί εδώ και δεν φεύγουν παρά τα ξεφτιλίκια που τους έχω κάνει. Όχι μπράβο τους.
Είναι γλυκιά η πούτσα του διακορευτή τους και δεν μπορούν να την αποχωριστούν.
Μείνετε εδώ πουτανακια να σας ξεφτιλιζω καθημερινά, καθότι το έχετε μεγάλη ανάγκη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα ατη θεση τους:
@raopau διαβαζε να μαθαινεις.

Στον υπεραιωνοβιο θεσμο Consolation Conference League απο ετος ιδρυσεως Κυριου ημων…2022, εχουμε τρεις νικητες:

1. Roma, τελευταιο scudetto την περιοδο ….2000-2001, συνολο τρια πρωταθληματα απο καταβολης Ρωμαϊκης αυτοκρατοριας.
2. West Ham United, τελευταιος τιτλος ενα FA Cup το ….1980, πρωταθληματα σορρυ μας τελειωσαν…
3. Ολυμπιακος, επαγγελμα: πρωταθλητης Ευρωπης:2funny::2funny:

Τι αλλο θελετε να πουμε ρε παιδια?
εχει καταντησει για γελια η φαση.
Παρτε και κανενα Lexotanil.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
O @Zebu ,@raopau και μερικά ακόμα ζουμπουρλούδικα ναυτάκια ξημερωβραδιάζονται όλη μέρα στο νήμα του γαμιά τους. Πιο πολύ γράφουν αυτοί παρά εμείς. Αντιθέτως εγώ δεν μπαίνω γιατί δεν ασχολούμαι με αιώνιους φιναλίστ και λούζερς, ούτε με χυσαποθηκες του Ναν και του Σλουκα.
Τους παραδέχομαι όμως είναι σταθεροί εδώ και δεν φεύγουν παρά τα ξεφτιλίκια που τους έχω κάνει. Όχι μπράβο τους.
Είναι γλυκιά η πούτσα του διακορευτή τους και δεν μπορούν να την αποχωριστούν.
Μείνετε εδώ πουτανακια να σας ξεφτιλιζω καθημερινά, καθότι το έχετε μεγάλη ανάγκη.
Ειπες την μαγική λέξη φιναλίστ. Αυτό είσαι μέχρι τώρα. Φιναλίστ. Μέχρι να γίνεις πρωταθλητής βλέπουμε....

Κοίτα πως έχει τωρα και ο teaserman θέλε να μπει στο γαυραδικο να ξημεροβραδιαζει αλλα δεν μπορεί και ξέμεινε σε εσάς.

Για να καταλάβεις τι εστί κόμπλεξ και πόνος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom