Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.320
- Πόντοι
- 28.246
Δεν μου λες ρε τυπε.Aφου κλειδωσατε το δικο σας και δεν αφηνετε εμας, τους αγνους φιλαθλους, να εκφερουμε τη γνωμη μας στο δημοκρατικοτατο νημα σας.
Η πλακα βεβαια ειναι οτι εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και δεν νομιζω να σε εχουν μιουταρει στου γαυρου….
εγω λοιπον ειμαι εδω αναγκαστικα ενω εσυ απο επιλογη.
Υπαρχει εξηγηση βεβαια: με τοσους και τοσους που εχετε μιουταρει, το νημα σας εχει γινει σαν αποστειρωμενο ψυχιατρειο και συγχαιρετε ολοι οι τρελλοι ο ενας τον αλλον για το κυπελο παρηγοριας και ότι βγηκατε τριτοτεταρτοι στο πρωταθλημα.
Λογικο ειναι λοιπον να βγαινετε εδω να ξεσκασετε απο την ομαδικη παρανοια, ειναι βαρια η τρελλα του να εισαι Ευρω..πεος.
Ειπες Ότι έχασες το σημαντικοτερο πρόσωπο της ζωής σου. Το σημαντικότερο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Την μάνα! Πριν από τρεις μέρες. Και μια σήμερα, τέσσερις. Το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Και βρίσκεσαι εδώ μέσα να σκουπιδιαζεις; Βρε μπραβο αντοχές μετά από τέτοια απωλεια...
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ πρωινιατικα; Που για δικαιολογήσεις τις μαλακιες σου στα όσα μας εσουρες για μανάδες χρησιμοποιείς αυτό που σου είπα; Και περιμένεις να σε πιστέψουμε ότι την έχασες και είσαι εδώ μέσα μες την τρελή χαρά;
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!