Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
οποιος μιουταρει φοβαται, οχι οποιος μιουταρεται…Είμαι σε αυτό το νήμα γιατί μπορώ. Εσύ μπορείς να μπεις στο γαυραδικο ή φοβασαι μπας και γίνεις teaserman ο Αθηναίος, ο σλευερ, ο μαξιμιλιεν μπαίνουν και δεν τους πειράζει κάνεις. Δεν λένε μαλακίες βλέπεις.
Κοίτα ξανά λέω τον teaserman πως κατάντησε θέλει να τα πει στο γαυραδικο και δεν μπορει δεν έχει να πει κάτι για την δικιά του ομάδα.βτι να πει άλλωστε για την ντροπή της προφυγιας. Από μικρή πουτανα είναι.
Που μας το παίζεις και υπεράνω μαλακομανιακ. Κότα είσαι
ενα μονο σχολιο-ερωτημαΤυπε, δεν σας αντέχω άλλο. Δεν νιώθετε.
Θα με μαλώσει και ο @RETRO πάλι και θα έχει και δίκιο. Πάω να δω που γράφει ο ίδιος μπας και κάτσω εκεί. Ίσως να είναι καλύτερα.
Πραγματικα, ειδικά εσύ είσαι για λυπησγ
Ξανά διάβασε μαλακά, γαμημενε και ξεφτυλισμενε. Έγραψα ότι θέλει να μπαινει και δεν μπορεί. Γιατί δεν μπορείς γιατί έχει φάει μπαν στο εκεί μέσα ηλίθιε. Άνοιξε τα στραβά σου ΚΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΌΡΟΥ...Ρε τρόμπα έγραψες ότι ο teaserman μπαίνει συνέχεια στο νήμα του γαύρου και ότι αυτό είναι κόμπλεξ και πόνος. Εσύ τι κάνεις εδώ λοιπόν;;;
Πάλι αυτογκόλ έβαλες ρε κακομοίρη. Και επειδή δεν έχεις να πεις τίποτα πετάς την μπάλα στην εξέδρα και με λες κότα για να πάει η κουβέντα στο αλληλοβρίσιμο γιατί σε έχω χιλιοταπώσει σε όλα τα ποστ.
Οχι πουτανάκι σου απάντησα και κάνεις ότι δεν το κατάλαβες.
Μήπως είσαι ΑΜΕΑ;;
Αν είσαι πες το να μην σε καραμουζιάζω. Τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα δεν τους κοροϊδεύω.
Έχω ευαισθησίες.
Ειπες την μαγική λέξη φιναλίστ. Αυτό είσαι μέχρι τώρα. Φιναλίστ. Μέχρι να γίνεις πρωταθλητής βλέπουμε....
Κοίτα πως έχει τωρα και ο teaserman θέλε να μπει στο γαυραδικο να ξημεροβραδιαζει αλλα δεν μπορεί και ξέμεινε σε εσάς.
Για να καταλάβεις τι εστί κόμπλεξ και πόνος.....
Δεν θέλω να πω παραπανω αλλα γνωριζω οτι εδω στο σαητ γραφουν τουλαχιστον δυο πρωην παικτες Α1 , ο ενας μαλιστα πρωτοκλασσατος.Θα τον κράζουμε τον ροπάο γιατί ξέρει από αθλητισμό γενικά,πιο πολύ απο τους περισσότερους,(νομίζω ήταν και αθλητής του στίβου κάποτε), οπότε είναι εμπαθής και κομπλεξικός....
Αν ήταν άσχετος κλαϊν,δεν θα μας ένοιαζε...
Στ αρχιδια μας ρε Βλάσση και εσύ . Αν το έχει σηκώσει ο Παναθηναϊκός ζητώ ο Παναθηναϊκός και μόνο ο ΠΑΟ στην Ευρώπη.ενα μονο σχολιο-ερωτημα
σε ποιο θεσμο ,τριων ετων , εχει παει δις Ο ζμπαοκ στους 8?
στα προηγουμενα 60 χρονια που ηταν ο ζμπαοκ?
εκει που ηταν και οι λοιποι....κυριαρχοι στην Ευρωπη ,στον χλευασμο και στην απαξιωση σε ΟΛΟΥΣ τους θεσμους
Δεν ειναι τυχαιο που το ταβανι του Ευρωπαιου Ολυμπιακου ηταν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥς 8 του τσου-λου και τελος
Αποψη μου,επιτυχια του Γανυμηδη που το πηρε
Αποψη μου,μμικρος θεσμος με μικρες ομαδες (οπως ειναι ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ οι Ελληνικες)
Προβλεψη μου στα επομενα (δεκα?) χρονια θα το ξαναπαρει Ελληνικη ομαδα
Αντιληψη μου,τελικα οι "πορειες" σας πονουσαν πολυ και το κρυβατε βαθια μεσα σας
Που το άκουσες αυτό?Αν μείνει Ναν + Λορεντζο Μπραουν και Ιμπάκα,ξεφεύγει ο βάζελος.
δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα.Ρε μουνoπανο @RETRO ειπες να παρω μπουλο απο το μνημα σας;
Τον έναν τον ξέρω και εγώ...Δεν θέλω να πω παραπανω αλλα γνωριζω οτι εδω στο σαητ γραφουν τουλαχιστον δυο πρωην παικτες Α1 , ο ενας μαλιστα πρωτοκλασσατος.
προφανως δεν εχω καμμια σχεση, σε κοψιδια και μασα οτι θετε…
Προσπαθώ να αγειασω και δεν με αφήνουν ρε συ. Ρε τι μαλακές είναι τούτοι;δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα.
πρεπει να γινει κατι ομως με το συμπαθή μεσήλικα ζεμπου. ειναι ενα βημα απο το ξεκινησει να γραφει οπως κλοζερ/λακαρος με μπολντ , αλλαγη γραμματοσειράς καθε λιγες λέξεις κλπ.
Προφανως δεν δινουμε ονοματα ουτε κατα προσεγγιση.Τον έναν τον ξέρω και εγώ...
Μην ρωτήσει κανείς,δεν θα πάρει απάντηση.
Τον δεύτερο ποιόν να λες ρε τύπε....
Χελ είναι αρχηγός τύπε.δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα.
πρεπει να γινει κατι ομως με το συμπαθή μεσήλικα ζεμπου. ειναι ενα βημα απο το ξεκινησει να γραφει οπως κλοζερ/λακαρος με μπολντ , αλλαγη γραμματοσειράς καθε λιγες λέξεις κλπ.
Που το άκουσες αυτό?
Για Μότλει ξέρω....
Οι άλλοι 2 παιχταράδες αλλά είναι μεγάλοι, 34ρηδες.
Ο Ιμπάκα χάνει 1/3 ματς μέσα στην χρονιά άμα δεις....
Ίσως άμα δεν βρει άλλους νανπαρει αυτούς.Θα παιξειβρολο τι θα γίνει με τον Μίσιτς.
Ο Λορέντζο νομίζω είναι κοντά σε Ρεαλ.
Του Τρακη δεν του βγήκε αμέσως αλλά στην πορείαΡε τύποι πράσινοι....
Γιατί παίζετε το παιχνίδι τους?
Γιατί μπλέκουμε το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο?
Άλλη κουβέντα το ένα και άλλη το άλλο.
2 τα δεδομένα.
1) ο Παναθηναικος κι ο πρόεδρος του αποστομώσε τους πάντες,αλλόθρησκους,ομοθρησκους(και εγώ τον κρίνω για την συμπεριφορά του)και αλλοδαπούς.Με ξεφτίλισμα...
2)Το Κονφεντερέϊσον είναι μια Ευρωπαϊκή κούπα,σε ενα ποδοσφαιρο τρομακτικά δυσκολο να διακριθείς.Πρεπει να βγάλουμε το καπέλο αντρικά.
ξερεις τι ειναι ρε φιλε να τους δινει πιπα ξεδοντιαρης .....
Παλι νευρακια?Στ αρχιδια μας ρε Βλάσση και εσύ . Αν το έχει σηκώσει ο Παναθηναϊκός ζητώ ο Παναθηναϊκός και μόνο ο ΠΑΟ στην Ευρώπη.
Αλλά το σήκωσε ο Ολυμπιακός. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΑΣ. ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ.
Σας γάμησε όλους ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.
εγω παντως την ειχα σηκωμενη.... απλος προχθες εχυσαΠαλι νευρακια?
Γιατι?
Αφου μας το σηκωσες?