Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.596
- Πόντοι
- 1.406
Εκείνος ο Παπανικολάου καλός πουτανας γιος ειναι
Βρεξτον και βαλτον στην πριζα μεσα!εχω πριαπισμο ρε μαλακα δε μου πεφτει με τιποτα,ειμαι πρωινος δουλεια,κυρα κοιμαται τι να κανω
στείλε τηλέφωνο να σου κανονίσω καλό ψυχίατρο ,συνταγογραφεί δυνατά τρελόχαπα καταστολής για ηλίθιους σχιζόγερουςΚαλα, τραβα και γαμησου και φερε και τις εισπραξεις βλακα.
Μην ξεχασεις να ξανα πεις τα ιδια για κληρονομιες και για γεροξεκουτια.
Αηντε αναρχιδομαλακισμενε!
Ο @Νίπλης είναι σιγουραΜόλις έμαθα ποιος μπαναρει κ μιουταρει !!!
Έμεινα αφωνος
Ειδες; Παλι απαντησες οτι σου ειπα.στείλε τηλέφωνο να σου κανονίσω καλό ψυχίατρο ,συνταγογραφεί δυνατά τρελόχαπα καταστολής για ηλίθιους σχιζόγερους
Ο Zebu ρε συ. Γιατι σου προκαλει εντυπωση;Μόλις έμαθα ποιος μπαναρει κ μιουταρει !!!
Έμεινα αφωνος
Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι με σένα τύπε μεζούρα.ακριβως αυτο θα κανω τυπε, δεν εχω και καμμια τρελα με τα οπαδικα, περισσοτερο θεωρω οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας εμμονης γι’ αυτο που λεγεται ποδοσφαιρκη ομαδα.
η πλακα ειναι οτι πανηγυρισα με φιλους γαύρους τη νικη τους στο Κονφερενς ακριβως διοτι η χαρα ενος φιλου μου ειναι και δικη μου χαρα.
τεσπα μακαρι να δουμε ωρσιο ποδοσφαιρο και μπασκετ και του χρονου στην Ελλαδα, φετος υπηρχε και σασπενς και σχετικα καλη ποιοτητα και στα δυο αθληματα, στο μπασκετ βασικα κορυφαια ποιοτητα φετος.
κούρασες βλάκα γέρο , υπάρχουν τα πμ αν έχεις αποφασίσει να ξοδέψεις κανά ψιλό για την υγεία σουΕιδες; Παλι απαντησες οτι σου ειπα.
Ποσο δουλικο εισαι τελικα.
Βαλε μου τωρα ενα gif απο εκεινα τα μαλακισμενα. Οποιος θελεις εσυ, δουλε!
Αυτός ήταν παίκτης του γιούροκαπ,δεν έκανε για Ευρωλιγκα κτλ...αυτό που λέγαμε τόσο καιρό ...
κάνε ένα αφιέρωμα στον υπερπαικταρά Γκραντ
κούρασες βλάκα γέρο , υπάρχουν τα πμ αν έχεις αποφασίσει να ξοδέψεις κανά ψιλό για την υγεία σου
Ειμαι στους τρεις με τεσσερις μεσα ή στους αλλους στην απ'εξω;αμα ημουν εγω θα το ειχες καταλαβει αμέσως ..
3-4 θα ειχαμε μεινει σε ολο το σαητ
όσο και να γεμίζεις τον γέρικο πισινούλη σου με λαχανικά,
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (34 μέλη και 66 επισκέπτες) να ξεφτυλισεται ακομα μια φορα ο Τρομπας γιατι δεν ξέρει τι να απαντησει.
Ειμαι στους τρεις με τεσσερις μεσα ή στους αλλους στην απ'εξω;
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣΛοιπόν θα αναγκαστω να δώσω το όνομα διότι πραγματικά δεν το περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο να μιουταρει κ να μπαναρει .....ντροπή ..
Ας μου τηλ διότι έτσι ξεφτιλιζεται
Αυτά από εμενα
Zebu επιβεβαιωσε το.Λοιπόν θα αναγκαστω να δώσω το όνομα διότι πραγματικά δεν το περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο να μιουταρει κ να μπαναρει .....ντροπή ..
Ας μου τηλ διότι έτσι ξεφτιλιζεται
Αυτά από εμενα
Μισο, μεσα στους αναφερομενους ή στους απ'εξω μη αναφερομενους;εισαι μεσα
Ρε το μουνί τον Παπανικολάου....
Τι κομπλεξικός σκατόβλαχος είναι ρε πούστη μου?
Τώρα το είδα....
Πως θα πάνε να παίξουν αυτοί μαζί μετά με την Εθνική?