manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 3.187
Αν γαμηθείς δεν θα φταίω ...βρες μου ενα εισιτηριο για οακα
τι πάει να πεί "τον πήρε η μπάλα" βρε ηλίθια ρουφιανόγρια ?Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να μπει και να μιλησει. Τον πήρε η μπαλα και την εφαγε χωρις να φταιει στην ουσια. Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να απανταει σε οτι το προκαλουσες.
Και, τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να διαγραψει λογαριασμο μετα το μπαν.
Εσυ σε το απο ολα αυτα εχεις αρχιδια; Να μπεις και να γραψεις στο γαυραδικο; Να απαντησεις σε ο,τι σου λενε που απαντας αλλα γι αλλα; Καλα το να σηκωθείς να φυγεις, δεν ευελπιστουμε σε τετοιους ηρωισμους.
Τα ιδια ισχυουν και για τον σκουπιδομαλακα τον teaserman.
Δεν το γλυτώνεις το bukkake....Αν γαμηθείς δεν θα φταίω ...
Τσίπηδες αφοί Μακ Ντάκ περιμένουν να το φτιάξει ο κρικρής Αυγενάκης....Ένταξη πουτσα στο εξοχικό με ενενήντα δέκα διαιτησία και χωρίς αιρκοντίσιον
ακριβως αυτο θα κανω τυπε, δεν εχω και καμμια τρελα με τα οπαδικα, περισσοτερο θεωρω οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας εμμονης γι’ αυτο που λεγεται ποδοσφαιρκη ομαδα.τύπε μου εδώ στο νήμα όπως στο νήμα αεκ-παοκ μπορεί να διαφωνήσουμε
αλλά ρουφιάνοι κομπλεξικοί δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε οι περισσότεροι οπαδοί των ομάδων
Αυτό που λες για rebirthed συνέβη κ με πολλούς άλλους
Το ποιό είναι το χαφιεδότσουρμο που μόλις τους ξεφτιλίσεις μιουτάρεσαι κ σβήνονται τα ποστ , είναι πασίγνωστο στην οπαδική κοινότητα του μπου...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι γαύροι είναι όλοι έτσι , συγκεκριμένοι όμως είναι περήφανοι Μάτσας άλλωστε δεν το κρύβουνε..γλέντα τους αν και δεν αξίζει ούτε να τους κατουράς..
Τα βλεπεις; Αλλα σου λενε αλλα απαντας, ΜΑΛΑΚΑ!τι πάει να πεί "τον πήρε η μπάλα" βρε ηλίθια ρουφιανόγρια ?
Τέσπα ,δωρεάν συνεδρίες δεν σου κάνω , τα είπαμε ... να φτιάξουμε το κληρονομητήριο σου κ θα τα βρούμε
Εγώ θα πω για την γκαντεμιά που με δέρνει.... όπως έχω πει εχω διαρκείας εδώ και περίπου 15 χρόνια, εχω κ για του χρόνου, και παρασκευή δεν θα είναι ΟΑΚΑ γιατί είμαι για δουλειά εκτός Αθηνών και γυρνάω Κυριακή..... ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ-ΤΑ.Πιο εύκολα σου βρίσκω στον τελικό ΝΒΑ....
Μίλα με κόσκαμ
ηρέμησε τρελόγερο, γέμισες σάλια το νήμα ..μη καταπιείς καμιά μασέλα κ έχουμε άλλαΤα βλεπεις; Αλλα σου λενε αλλα απαντας, ΜΑΛΑΚΑ!
Δειξε ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις και απαντα σε ότι σε ρωτανε. Χαζομαλακα!ηρέμησε τρελόγερο, γέμισες σάλια το νήμα ..μη καταπιείς καμιά μασέλα κ έχουμε άλλα
τους όρους ενδεχόμενης σχέσης εγώ θα τους βάλω ξεμωραμένε παλιόγερεΔειξε ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις και απαντα σε ότι σε ρωτανε. Χαζομαλακα!
Καλα, τραβα και γαμησου και φερε και τις εισπραξεις βλακα.τους όρους ενδεχόμενης σχέσης εγώ θα τους βάλω ξεμωραμένε παλιόγερε
εσύ που έχεις ανάγκη για @@ κ σου τρέχουν σαλάκια για παχύ εργαλείο ,πρώτα πλερώνεις και μετά θα δείς
Ο πρώην άρρωστος Παναθηναϊκός.Είναι η ιδέα μου ή όχι ότι ο Λαρετζάκης έχει σκυλιάσει και προσπαθεί να εκβιάσει φάσεις με τον Σλούκα;