Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756
200.gif
εχω πριαπισμο ρε μαλακα δε μου πεφτει με τιποτα,ειμαι πρωινος δουλεια,κυρα κοιμαται τι να κανω:confused:

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.259
Πόντοι
2.420
Όταν είπα την προηγουμένη φορά για τον Λεσορ για τις βολές, ήξερα γιατί το έλεγα.. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχασε πάνω από 10 βολές. Οι Αμερικάνοι την λένε γραμμή της φιλανθρωπίας...
Και ο Παναθηναικος πήγε να αυτοκτονήσει που έχασε 2 ο Ναν και 1 Ο Λεσορ.. Αν δεν ανανεώσουν του Γκράντ, είναι μαλάκες. Από εκεί και πέρα, απαράδεκτος ο Μπαρτζώκας, καθώς ο λαρεντζάκης που ήταν ο πιο εύστοχος, τον ξέχασε μετά το αδιαθλητικό.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.472
Πόντοι
6.056
Λοιπον, μολις ανακαλυψα οτι οι admins με εχουν μπαναρει απο το νημα του γαυρου, αφου δεν μπορω να γραψω.
Δεν το ειχα καταλαβει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχα καμμια ορεξη για κουβεντα στο νημα τους.
Στο νημα της ΑΕΚ ειχαν κατασκηνωσει επι βδομαδες γνωστοι ψωχανωμαλοι και λοιποι κομπλεξικοι φιλοι του γαυρου να βγαζουν τα παιδικα του συμπλεγματα με βρισιες για σπιτια, εστιες κλπ εμενα βρηκε να μπαναρει.
Το ιδιο πρεπει να έγινε και με τον rebirthed.
Εδω λοιπον οποιος ενοχλει το ονειρο και την Ολυμπιακη παρεουλα μπαναρεται. Με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Ομως αυτος ειναι ο Ολυμπιακος γενικα, δεν θα μπορουσαν να ξεφυγουν οι οπαδοι του.
Αφηστε τους να τα λενε μονοι τους, σαν τους τρελλους στο φρενοκομειο, αυτο τους αξιζει.
Επι της ουσιας, μπραβο στον Παναθηναϊκο σημερα, εκανε ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου που εκανε στον τελικο του Ευρωπαϊκου, βραχυκυκλωσε τον Ολυμπιακο και με ψυχραιμο παιχνιδι στο τελος το πηρε, με μια σχετικα αντιθετη διαιτησια.
Τωρα μενει το τελυταιο και φαρμακερο, προσωπικα σας ευχομαι επιτυχια απεναντι στους κομπλεξικους.
τύπε μου εδώ στο νήμα όπως στο νήμα αεκ-παοκ μπορεί να διαφωνήσουμε
αλλά ρουφιάνοι κομπλεξικοί δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε οι περισσότεροι οπαδοί των ομάδων
Αυτό που λες για rebirthed συνέβη κ με πολλούς άλλους
Το ποιό είναι το χαφιεδότσουρμο που μόλις τους ξεφτιλίσεις μιουτάρεσαι κ σβήνονται τα ποστ , είναι πασίγνωστο στην οπαδική κοινότητα του μπου...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι γαύροι είναι όλοι έτσι , συγκεκριμένοι όμως είναι περήφανοι Μάτσας άλλωστε δεν το κρύβουνε..γλέντα τους αν και δεν αξίζει ούτε να τους κατουράς..:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.473
Πόντοι
28.246
Λοιπον, μολις ανακαλυψα οτι οι admins με εχουν μπαναρει απο το νημα του γαυρου, αφου δεν μπορω να γραψω.
Δεν το ειχα καταλαβει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχα καμμια ορεξη για κουβεντα στο νημα τους.
Στο νημα της ΑΕΚ ειχαν κατασκηνωσει επι βδομαδες γνωστοι ψωχανωμαλοι και λοιποι κομπλεξικοι φιλοι του γαυρου να βγαζουν τα παιδικα του συμπλεγματα με βρισιες για σπιτια, εστιες κλπ εμενα βρηκε να μπαναρει.
Το ιδιο πρεπει να έγινε και με τον rebirthed.
Εδω λοιπον οποιος ενοχλει το ονειρο και την Ολυμπιακη παρεουλα μπαναρεται. Με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Ομως αυτος ειναι ο Ολυμπιακος γενικα, δεν θα μπορουσαν να ξεφυγουν οι οπαδοι του.
Αφηστε τους να τα λενε μονοι τους, σαν τους τρελλους στο φρενοκομειο, αυτο τους αξιζει.
Επι της ουσιας, μπραβο στον Παναθηναϊκο σημερα, εκανε ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου που εκανε στον τελικο του Ευρωπαϊκου, βραχυκυκλωσε τον Ολυμπιακο και με ψυχραιμο παιχνιδι στο τελος το πηρε, με μια σχετικα αντιθετη διαιτησια.
Τωρα μενει το τελυταιο και φαρμακερο, προσωπικα σας ευχομαι επιτυχια απεναντι στους κομπλεξικους.
Και εψαχνα κάποιον να βρω για να τον στειλω να παει να γαμηθει και να φερει και τις εισπραξεις.

Την τελευταία φορα εκρυψες λεφτα στο βυζι. Μην ξαναγινει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.295
Πόντοι
6.536

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.432
Πόντοι
216
εκανες το μεγαλυτερο ατοπημα της ζωης σου...οταν λεω δουλεια εννοω ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
αντε παλι ''ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ'' πρεπει να γραφεις εχεις χασει το κουμπι απο το πληκτρολογιο;

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.259
Πόντοι
2.420
Ασχέτως αποτελέσματος δεν πρέπει με τίποτα να υπάρχει σαν σκέψη να επηρεαστεί η Εθνική ομάδα από τις μαλακίες των 2.
Και φυσικά η ευθύνη για ότι συμβαίνει βαρύνει και τις 2 πλευρές και όχι μόνο τον ψυχάκια πρόεδρο μας.
Ειλικρινά θέλω να δω το τι θα κατεβάσει ο Σπανούλης.. Γιατί ο Doncic είναι δαιμονισμένος!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.295
Πόντοι
6.536

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.432
Πόντοι
216

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.878
Πόντοι
12.756

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.432
Πόντοι
216
Παίξτον με το αντίθετο χέρι να ηρεμήσεις ρε μλκ.

:confused:
εγω θα του προτεινα να παρει ενα τζονι κατακοκκινο(να κανει και λιγο οικονομια γτ αυξανεται το ρευμα) και να παει να το πιει παρεα με το φιλαρακι του εκει στας γλυφαδας στο μπαλκονι και να αναπολήσουν τι ωραιες στιγμες που περναγαν μαζι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.473
Πόντοι
28.246
τύπε μου εδώ στο νήμα όπως στο νήμα αεκ-παοκ μπορεί να διαφωνήσουμε
αλλά ρουφιάνοι κομπλεξικοί δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε οι περισσότεροι οπαδοί των ομάδων
Αυτό που λες για rebirthed συνέβη κ με πολλούς άλλους
Το ποιό είναι το χαφιεδότσουρμο που μόλις τους ξεφτιλίσεις μιουτάρεσαι κ σβήνονται τα ποστ , είναι πασίγνωστο στην οπαδική κοινότητα του μπου...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι γαύροι είναι όλοι έτσι , συγκεκριμένοι όμως είναι περήφανοι Μάτσας άλλωστε δεν το κρύβουνε..γλέντα τους αν και δεν αξίζει ούτε να τους κατουράς..:2funny:
Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να μπει και να μιλησει. Τον πήρε η μπαλα και την εφαγε χωρις να φταιει στην ουσια. Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να απανταει σε οτι το προκαλουσες.
Και, τουλαχιστον, ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να διαγραψει λογαριασμο μετα το μπαν.

Εσυ σε τι απο ολα αυτα εχεις αρχιδια; Να μπεις και να γραψεις στο γαυραδικο; Να απαντησεις σε ο,τι σου λενε που απαντας αλλα γι αλλα; Καλα το να σηκωθείς να φυγεις, δεν ευελπιστουμε σε τετοιους ηρωισμους.

Τα ιδια ισχυουν και για τον σκουπιδομαλακα τον teaserman.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.295
Πόντοι
6.536
τον επαιξα παλι δεν πεφτει ,του εβαλα κρυο νερο εκει αυτος
ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ ΒΑΡΥΣ λεμε
Τότε έχω άσχημα νέα για σένα φίλε μου...
Αμα πέσει δεν θα ξανασηκωθεί...
Θα έχουμε υποστολή σημαίας,όπως οι Σοβιετικοί στο Αφγανιστάν...

:cry:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω θα του προτεινα να παρει ενα τζονι κατακοκκινο(να κανει και λιγο οικονομια γτ αυξανεται το ρευμα) και να παει να το πιει παρεα με το φιλαρακι του εκει στας γλυφαδας στο μπαλκονι και να αναπολήσουν τι ωραιες στιγμες που περναγαν μαζι
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom