dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.428
- Πόντοι
- 22.936
Έτσι θα έρθω την Παρασκευή στο εξοχικό ...Βήμα,βήμα γίνεται η διείσδυση....
Έτσι θα έρθω την Παρασκευή στο εξοχικό ...Βήμα,βήμα γίνεται η διείσδυση....
εχω πριαπισμο ρε μαλακα δε μου πεφτει με τιποτα,ειμαι πρωινος δουλεια,κυρα κοιμαται τι να κανω
για αρχη να βαλεις το δουλεια σε αυτακιαεχω πριαπισμο ρε μαλακα δε μου πεφτει με τιποτα,ειμαι πρωινος δουλεια,κυρα κοιμαται τι να κανω
τύπε μου εδώ στο νήμα όπως στο νήμα αεκ-παοκ μπορεί να διαφωνήσουμεΛοιπον, μολις ανακαλυψα οτι οι admins με εχουν μπαναρει απο το νημα του γαυρου, αφου δεν μπορω να γραψω.
Δεν το ειχα καταλαβει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχα καμμια ορεξη για κουβεντα στο νημα τους.
Στο νημα της ΑΕΚ ειχαν κατασκηνωσει επι βδομαδες γνωστοι ψωχανωμαλοι και λοιποι κομπλεξικοι φιλοι του γαυρου να βγαζουν τα παιδικα του συμπλεγματα με βρισιες για σπιτια, εστιες κλπ εμενα βρηκε να μπαναρει.
Το ιδιο πρεπει να έγινε και με τον rebirthed.
Εδω λοιπον οποιος ενοχλει το ονειρο και την Ολυμπιακη παρεουλα μπαναρεται. Με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Ομως αυτος ειναι ο Ολυμπιακος γενικα, δεν θα μπορουσαν να ξεφυγουν οι οπαδοι του.
Αφηστε τους να τα λενε μονοι τους, σαν τους τρελλους στο φρενοκομειο, αυτο τους αξιζει.
Επι της ουσιας, μπραβο στον Παναθηναϊκο σημερα, εκανε ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου που εκανε στον τελικο του Ευρωπαϊκου, βραχυκυκλωσε τον Ολυμπιακο και με ψυχραιμο παιχνιδι στο τελος το πηρε, με μια σχετικα αντιθετη διαιτησια.
Τωρα μενει το τελυταιο και φαρμακερο, προσωπικα σας ευχομαι επιτυχια απεναντι στους κομπλεξικους.
Και εψαχνα κάποιον να βρω για να τον στειλω να παει να γαμηθει και να φερει και τις εισπραξεις.Λοιπον, μολις ανακαλυψα οτι οι admins με εχουν μπαναρει απο το νημα του γαυρου, αφου δεν μπορω να γραψω.
Δεν το ειχα καταλαβει μεχρι τωρα γιατι δεν ειχα καμμια ορεξη για κουβεντα στο νημα τους.
Στο νημα της ΑΕΚ ειχαν κατασκηνωσει επι βδομαδες γνωστοι ψωχανωμαλοι και λοιποι κομπλεξικοι φιλοι του γαυρου να βγαζουν τα παιδικα του συμπλεγματα με βρισιες για σπιτια, εστιες κλπ εμενα βρηκε να μπαναρει.
Το ιδιο πρεπει να έγινε και με τον rebirthed.
Εδω λοιπον οποιος ενοχλει το ονειρο και την Ολυμπιακη παρεουλα μπαναρεται. Με δυο μετρα και δυο σταθμα.
Ομως αυτος ειναι ο Ολυμπιακος γενικα, δεν θα μπορουσαν να ξεφυγουν οι οπαδοι του.
Αφηστε τους να τα λενε μονοι τους, σαν τους τρελλους στο φρενοκομειο, αυτο τους αξιζει.
Επι της ουσιας, μπραβο στον Παναθηναϊκο σημερα, εκανε ακριβως το ιδιο στυλ παιχνιδιου που εκανε στον τελικο του Ευρωπαϊκου, βραχυκυκλωσε τον Ολυμπιακο και με ψυχραιμο παιχνιδι στο τελος το πηρε, με μια σχετικα αντιθετη διαιτησια.
Τωρα μενει το τελυταιο και φαρμακερο, προσωπικα σας ευχομαι επιτυχια απεναντι στους κομπλεξικους.
εκανες το μεγαλυτερο ατοπημα της ζωης σου...οταν λεω δουλεια εννοω ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑγια αρχη να βαλεις το δουλεια σε αυτακια
Έλα να παίξεις τον ρόλο της πουτάνας...Έτσι θα έρθω την Παρασκευή στο εξοχικό ...
αντε παλι ''ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ'' πρεπει να γραφεις εχεις χασει το κουμπι απο το πληκτρολογιο;εκανες το μεγαλυτερο ατοπημα της ζωης σου...οταν λεω δουλεια εννοω ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ειλικρινά θέλω να δω το τι θα κατεβάσει ο Σπανούλης.. Γιατί ο Doncic είναι δαιμονισμένος!!!Ασχέτως αποτελέσματος δεν πρέπει με τίποτα να υπάρχει σαν σκέψη να επηρεαστεί η Εθνική ομάδα από τις μαλακίες των 2.
Και φυσικά η ευθύνη για ότι συμβαίνει βαρύνει και τις 2 πλευρές και όχι μόνο τον ψυχάκια πρόεδρο μας.
γραφω ΜΟΝΟ στα ολιγολεπτα διαλειμματα μουαντε παλι ''ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ'' πρεπει να γραφεις εχεις χασει το κουμπι απο το πληκτρολογιο;
Παίξτον με το αντίθετο χέρι να ηρεμήσεις ρε μλκ.εχω πριαπισμο ρε μαλακα δε μου πεφτει με τιποτα,ειμαι πρωινος δουλεια,κυρα κοιμαται τι να κανω
να μου μαθεις το κολπο που σταματας το χρονο και τα ολιγολεπτα διαλειμματα κραταν ολη τη βαρδια σουγραφω ΜΟΝΟ στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου
τον επαιξα παλι δεν πεφτει ,του εβαλα κρυο νερο εκει αυτοςΠαίξτον με το αντίθετο χέρι να ηρεμήσεις ρε μλκ.
Έλα να παίξεις τον ρόλο της πουτάνας...
Θα είμαστε προετοιμασμένοι...
Ο Doncic παίζει να μην κατέβει....Ειλικρινά θέλω να δω το τι θα κατεβάσει ο Σπανούλης.. Γιατί ο Doncic είναι δαιμονισμένος!!!
βρες μου ενα εισιτηριο για οακα
εγω θα του προτεινα να παρει ενα τζονι κατακοκκινο(να κανει και λιγο οικονομια γτ αυξανεται το ρευμα) και να παει να το πιει παρεα με το φιλαρακι του εκει στας γλυφαδας στο μπαλκονι και να αναπολήσουν τι ωραιες στιγμες που περναγαν μαζιΠαίξτον με το αντίθετο χέρι να ηρεμήσεις ρε μλκ.
Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να μπει και να μιλησει. Τον πήρε η μπαλα και την εφαγε χωρις να φταιει στην ουσια. Τουλαχιστον ο rebirthed ειχε τα αρχιδια να απανταει σε οτι το προκαλουσες.τύπε μου εδώ στο νήμα όπως στο νήμα αεκ-παοκ μπορεί να διαφωνήσουμε
αλλά ρουφιάνοι κομπλεξικοί δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε οι περισσότεροι οπαδοί των ομάδων
Αυτό που λες για rebirthed συνέβη κ με πολλούς άλλους
Το ποιό είναι το χαφιεδότσουρμο που μόλις τους ξεφτιλίσεις μιουτάρεσαι κ σβήνονται τα ποστ , είναι πασίγνωστο στην οπαδική κοινότητα του μπου...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι γαύροι είναι όλοι έτσι , συγκεκριμένοι όμως είναι περήφανοι Μάτσας άλλωστε δεν το κρύβουνε..γλέντα τους αν και δεν αξίζει ούτε να τους κατουράς..
Τότε έχω άσχημα νέα για σένα φίλε μου...τον επαιξα παλι δεν πεφτει ,του εβαλα κρυο νερο εκει αυτος
ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ ΒΑΡΥΣ λεμε
εγω θα του προτεινα να παρει ενα τζονι κατακοκκινο(να κανει και λιγο οικονομια γτ αυξανεται το ρευμα) και να παει να το πιει παρεα με το φιλαρακι του εκει στας γλυφαδας στο μπαλκονι και να αναπολήσουν τι ωραιες στιγμες που περναγαν μαζι