sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.930
- Πόντοι
- 26.141
Οσμανλι ατινελι44και τουρκοσπορος και κεφαλαια...
δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα...
Οσμανλι ατινελι44και τουρκοσπορος και κεφαλαια...
δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα...
Έχει βελτιωθεί πολύ η ομάδα.Ποιος περίμενε τον Οκτώβριο αυτόν τον Παναθηναϊκό να πάρει κούπα;;
Ο Σλούκας μέχρι Μάρτιο σερνόταν
Ο χουαντσο μαύρα κλάματα ως κ τώρα
Όλα έγιναν από τον Γάλλο τους δύο Αμερικανούς κ σλουκα τους τελευταίους τρεις μήνες ...
Επίσης σού βγήκε η δεύτερη θέση από τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη κ στα χιαστι ήσουν από πάνω .
Τέλος έπαιξες ένα τελικό που πραγματικά η Ρεάλ είχε 10 τοις εκατό στο δεύτερο ημίχρονο στον τελικό σε τρίποντα ( ασύλληπτα πράγματα )
Μαγκιά του ο Τάκης ου έχωσε 35 εκατομμύρια κ αυτός είναι ο MVP ..
Στον τελικό Παναξια το κερδίσατε .το είχατε περισσότερη δειψα αλλά κ δεν βγήκε το παιχνίδι της Ρεάλ .......
Τσπ όση χαρά κ να πειρατές ποτέ δεν θα νιώσετε το τρίποντο του Τόλιοπουλου με Προμηθέα που μας έφερε ημιτελικο
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,πραγματικά.Οχι ρε φιλε. Σουμα μου γυρεψες εσυ προσωπικα να σου κανω σε αυτο το νημα για το ποσες νικες εχω απεναντι σου. Και μόλις στην εκανα και σε ρωτησα τι πηρες τελικα ως επαθλο στο τελος μου αραδιασες δικαιολογιες. Και ξαφνικα υιοθετείς και καλα κανείς την δηλωση του Τρακη; Ελα τωρα...
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη καβλα να βλεπεις τις σοκαρισμενες σκατοφατσες και τις βιασμενες μιαρες σαπιες ψυχες των Ρουντυ Γιουλ κτλ.Γαμω τις μανες τους τα πεθαμενα τους γαμω ολο το ισπανικο μπασκετΗ Ρεάλ είναι ομάδα ψυχολογίας και έχουν έπαρση...
Είναι και μουνόπανα(με σας ταιμ άουτ στα 45 δευτερα για σπάσιμο)..
Μόλις είδαν ότι στραβώνει η φάση λύγισαν.Δεν το περίμενα τόσο εύκολα...
Ακριβώς έτσι ήταν το δεύτερο ημίχρονο στην Μαδρίτη....
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,πραγματικά.
Δεν σου γύρεψα τίποτα,μπερδεύτηκες.
Για πες μια πρόχειρα,στα τελευταία 20 ματς μέσα-εξω τι παίζει....
Η εθνική τους μας επαιζε 4 ζώνη 1 μαν2μαν σε Διαμαντίδη ή Σπανούλη.Εγώ είδα πρώτη φορά ζώνη από ισπανικές ομάδες ....
Η εθνική τους που κ που μάς έπαιζε αλλά σε συλλογικό επίπεδο δεν θυμάμαι
Ναι αυτό θυμάμαι κ εγώ 2006-2011Η εθνική τους μας επαιζε 4 ζώνη 1 μαν2μαν σε Διαμαντίδη ή Σπανούλη.
βαλε ΕΡΓΚΙΝΑΡΟ αβαταρΔεν υπηρχε μεγαλυτερη καβλα να βλεπεις τις σοκαρισμενες σκατοφατσες και τις βιασμενες μιαρες σαπιες ψυχες των Ρουντυ Γιουλ κτλ.Γαμω τις μανες τους τα πεθαμενα τους γαμω ολο το ισπανικο μπασκετ
Κοκκινιώτης βαζελος;Βουντού Βουντού και πράσινη μαγεία οεοε το κύπελλο το φέραμε από την Γερμανία!!!!!!......έτσι όπως μόνο εσύ!!!!!..7οοοοοοοοοοο
Εγω δεν μπορώ,σόρι μαν,όσο και αν τον αγαπάμε.βαλε ΕΡΓΚΙΝΑΡΟ αβαταρ
Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.Μπούτσαμας, σπυριάρα είναι η μπάλα.......
ποσα να αντεξει αυτο το παιδιΚαι ποιός είναι ο άτυχος επόμενος αντίπαλος που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να ζήσει την απονομή και να σοδομιστεί?
@Γαμαικανος.
Έχει βελτιωθεί πολύ η ομάδα.
Ειδικά αμυντικά.
Εννοείται ότι έχουμε σημαντικά κενά στο ρόστερ.
Το ματς που γύρισε η φάση ήταν το έξω με την Μονακό,που έπρεπε να χάσουμε κανονικά,βάσει εμφάνισης...
Με την Μπαρτσελόνα εδώ το γυρίσαμε από -18 και φαινόταν ότι πήγαινε για 20+.
Την Φενέρ την πνίξαμε κυριολεκτικά...
Η Ρεάλ είναι ομάδα ψυχολογίας και έχουν έπαρση...
Είναι και μουνόπανα(με σας ταιμ άουτ στα 45 δευτερα για σπάσιμο)..
Μόλις είδαν ότι στραβώνει η φάση λύγισαν.Δεν το περίμενα τόσο εύκολα...
Ακριβώς έτσι ήταν το δεύτερο ημίχρονο στην Μαδρίτη....
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα...Κοκκινιώτης βαζελος;
Τα υστέρα του κόσμου.....