slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!
Μου ξανα λες λιγο τι δηλωσε ο Τρακης;Άδικο έχει?
Ποιός τον πιάνει τώρα....
pare to 0 den se akoyme tvraΜου ξανα λες λιγο τι δηλωσε ο Τρακης;
Γιατι και καποιοι αλλοι μετρανε σερι νικων...
7/7Μου ξανα λες λιγο τι δηλωσε ο Τρακης;
Γιατι και καποιοι αλλοι μετρανε σερι νικων...
Ωραια τα ειπε.7/7
Αυτό είπε....
Ωραια τα ειπε.
Για τις νικες που χτυπησε οτι αλλοι μετρανε σερι νικων δεν ειδα να μου λες κατι...
Γιατι και εμεις κουπες μετραμε αλλοι μετρανε πορειες. Μετρανε και αηττητα στα μεταξυ μας.
Δεν γινεται στην μια περίπτωση να μετρανε οι κουπες στην αλλη σερι νικων ή δοαφορα νικων
Οι τίτλοι μετράνε...Ωραια τα ειπε.
Για τις νικες που χτυπησε οτι αλλοι μετρανε σερι νικων δεν ειδα να μου λες κατι...
Γιατι και εμεις κουπες μετραμε αλλοι μετρανε πορειες. Μετρανε και αηττητα στα μεταξυ μας.
Δεν γινεται στην μια περίπτωση να μετρανε οι κουπες στην αλλη σερι νικων ή διαφορα νικων
Όταν τρως 54 σε ένα ημίχρονο, πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Έπρεπε να τον βάλει στο τέλος..Για εσάς τους υποκριτές ,τώρα να φάτε τα αρχιδια μου
Όταν έλεγα ότι βαρόμετρο στο ματς θα είναι ο μπαλτσεροφσκι με χλευααζατε
Τώρα προσκυνειστε πολωνο
Μόλις περάσαμε μπροστά τελείωσε το παιχνίδι...Σε γενικές γραμμές έτσι είναι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι έβαλαν λίγους πόντους, λογικό σε μια άμυνα που τσακίζε κόκαλα.
Είναι βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ο Κώστας είπε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ "δε το πιστεύω ρε μαλάκα".
Ο Λέσορ να κλαίει σαν άντρας.
Οι Ισπανοί της Ρεάλ μεγάλα κωλόπαιδα.
Πολλές εικόνες, πολλά συναισθήματα, για τον ΕΦΤΑΣΤΕΡΟ.
Αυτο λεω και εγω. Οι κουπες μετρανε. Αλλοι ψαχνουν συνεχεια δικαιολογιες για τα χαμενα. Πράσινα φορανε.Οι τίτλοι μετράνε...
Τα υπόλοιπα είναι "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες"...
Αφού ήταν ερείπια ..μέχρι Χριστούγεννα......εγώ φταίω..;;;.Έπρεπε να τον βάλει στο τέλος..
Μαλακία....
Όταν έλεγες τις παπαριές ήταν καλά έ?
Είσαι έτοιμος αναλυτής για το ESPN...
Και κόκκινα φοράνε,και κίτρινα....Αυτο λεω και εγω. Οι κουπες μετρανε. Αλλοι ψαχνουν συνεχεια δικαιολογιες για τα χαμενα. Πράσινα φορανε.
Μόλις περάσαμε μπροστά τελείωσε το παιχνίδι...
Χάλασε το μυαλό τους....
Στα έλεγα ρε μαλάκα και με χλεύαζες.Αφού ήταν ερείπια ..μέχρι Χριστούγεννα......εγώ φταίω..;;;.
Οχι αγορι μου. Εμεις γκρινιαζουμε και ψαχνουμε υπευθυνους.Και κόκκινα φοράνε,και κίτρινα....