Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ναι ρε γαμαει ο Αλαφούζος
Από την μια λες για 4η ομάδα και από την άλλη κάναμε μαλακία με συλλαλητηριο κατά του Αλαφούζου λες και άλλος μας έφτασε σαυτό το χαλι
ρε τυπε κανατε συλλαλητηριο κατα του αλαφουζου και μετα απο 1 γαμημενη ωρα φωναζατε εν χορω "ενα μπουρδελο εισαστε"!!!!!!
μιλαμε για παρανοια κανονικη!!!
αν μας κερδιζατε σημερα 5-0 θα φωναζατε στις κερκιδες "ετσι ονειρευομαστε τον παναθηναικο"!!!!!
οι ιδιοι που 1 ωρα πριν λεγατε "αλαφουζο πουλα"....
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
ρε τυπε κανατε συλλαλητηριο κατα του αλαφουζου και μετα απο 1 γαμημενη ωρα φωναζατε εν χορω "ενα μπουρδελο εισαστε"!!!!!!
μιλαμε για παρανοια κανονικη!!!
αν μας κερδιζατε σημερα 5-0 θα φωναζατε στις κερκιδες "ετσι ονειρευομαστε τον παναθηναικο"!!!!!
οι ιδιοι που 1 ωρα πριν λεγατε "αλαφουζο πουλα"....
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ντεφορμε η κερκίδα δεν λέει κάτι αυτό είπανε ένα σύνθημα και κάτι τρέχει στα γύφτικα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Αφού είναι τόσο άχρηστοι ....εγώ τουλάχιστον με στημένα πρωταθλήματα κ ήμουν τριάντα πόντους μπροστά από Φεβρουάριο κ είχε αγοράσει όμως κ οεχταταδες κ είχα κ τα ντέρμπυ πάρει ..
Ο τίγρης τσιγγουνευτηκε να δώσει λεφτά τον Γενάρη ενώ είχε μια μέτρια αξιόπιστη ομάδα με μέτριο υλικό.
Προτιμούσε να αγοράσει παραρτήματα από ότι παίκτες. ...
Ποιος μπορεί να κατηγορήσει των Κόκκαλη ότι είχε καβούρια; Κανεις

Ο τίγρης ήταν αλαζόνας κ την πάτησε διότι δεν είχε καταλάβει ότι έχει ένα μέτριο υλικό ...

ναι οκέι αλλά τι να το κάνω ? μετά Χριστόν προφήτης ? άλλα έλεγες πριν κάτι μήνες...ότι αποκλείεται να μην το πάρει η αεκ

Η άποψη μου ήταν ότι βεβαίως μπορούσε να χάσει πρωτάθλημα ο νιάου παρά την παραγκίτσα του, όπερ κ εγένετο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ντεφορμε η κερκίδα δεν λέει κάτι αυτό είπανε ένα σύνθημα και κάτι τρέχει στα γύφτικα
περυσι οποιος τολμουσε να μπει στο νημα σας εδω μεσα, ετρωγε τρελη καζουρα απο τον ρομπ...ειχατε ξεκινησει με 10-12 νικες σε ισαριθμα ματς, ησασταν 1οι με 10 βαθμους διαφορα...
εμπαινα εγω, σας ελεγα "χρησιμους ηλιθιους" και ο ρομπ μου ελεγε "κλαψε και αλλο", "ξεκινανε τα πετρινα χρόνια σας" κτλ....
επαιρνε ενα μουφα πεναλντι ο αιτορ και μου ελεγε "ετσι σας ξεκωλιαζει η ομαδαρα μας"...

η κατάληξη γνωστή σε ολους....:coffee:
περυσι ηταν η 11η χρονια του αλαφουζου στον παναθηναικο...και ο ρομπ μας ελεγε "κλαψτε"....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
x.com
τακη ασχολεισαι; τι βλεπουμε στο βιντεο αυτο που εβαλες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
ναι οκέι αλλά τι να το κάνω ? μετά Χριστόν προφήτης ? άλλα έλεγες πριν κάτι μήνες...ότι αποκλείεται να μην το πάρει η αεκ

Η άποψη μου ήταν ότι βεβαίως μπορούσε να χάσει πρωτάθλημα ο νιάου παρά την παραγκίτσα του, όπερ κ εγένετο
Ναι έσφαλα......διότι δεν μπορούσα να σκεφτώ τι τσιγγούνηνια του τιγρη
Αντικειμενικά η ΑΕΚ κ ΠΑΟΚ ήταν οι πιο αξιόπιστες ομάδες
Εμείς χάσαμε οχτώ μήνες με τον παλιό προπονητή ενώ η άμυνα χωνί ...
Βάσει υλικού έστω κ με δανεικούς όμως μπορεί να παίξει καλύτερα κ ο καλός Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα ..

Εσείς πήρατε το ταβάνι σας από τον Σέρβο προπονητή κ δυστυχώς δίχως χρήματα δεν γίνονται δουλειές
Κ όπως ορθά είπε ο γλυφομούνιξ κανονικά έπρεπε να είστε έξω από τα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη είκοσι χιλιάδες βαζελοι κ να ζητάτε να πάρει αποφάσεις

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
περυσι οποιος τολμουσε να μπει στο νημα σας εδω μεσα, ετρωγε τρελη καζουρα απο τον ρομπ...ειχατε ξεκινησει με 10-12 νικες σε ισαριθμα ματς, ησασταν 1οι με 10 βαθμους διαφορα...
εμπαινα εγω, σας ελεγα "χρησιμους ηλιθιους" και ο ρομπ μου ελεγε "κλαψε και αλλο", "ξεκινανε τα πετρινα χρόνια σας" κτλ....
επαιρνε ενα μουφα πεναλντι ο αιτορ και μου ελεγε "ετσι σας ξεκωλιαζει η ομαδαρα μας"...

η κατάληξη γνωστή σε ολους....:coffee:
περυσι ηταν η 11η χρονια του αλαφουζου στον παναθηναικο...και ο ρομπ μας ελεγε "κλαψτε"....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
εφιάλτης σου έχω γίνει μωρή σουρτούκω :2funny:
είπε ο καραπαπάρας το "χρήσιμος ηλίθιος" " η αεκ θα παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω παράγκας"
και το έχαψες ,βλήμα:2funny:
Ποιός είναι ο πρωταθλητής ? η αεκ που λέγατε όλοι οι ανεγκέφαλοι του Καραπαπάρα ? :2funny:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Κ όπως ορθά είπε ο γλυφομούνιξ κανονικά έπρεπε να είστε έξω από τα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη είκοσι χιλιάδες βαζελοι κ να ζητάτε να πάρει αποφάσεις
Ναι έτσι θα γίνει

Μετά πείτε μας οι γάβροι αν είχε πάρει ο Παναθηναϊκός 11/12 και είχατε σε 12 χρόνια 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο τι θαχατε κάνει και αφήστε τις μαλακίες για τον Βαρδινογιάννη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Ναι έσφαλα......διότι δεν μπορούσα να σκεφτώ τι τσιγγούνηνια του τιγρη
Αντικειμενικά η ΑΕΚ κ ΠΑΟΚ ήταν οι πιο αξιόπιστες ομάδες
Εμείς χάσαμε οχτώ μήνες με τον παλιό προπονητή ενώ η άμυνα χωνί ...
Βάσει υλικού έστω κ με δανεικούς όμως μπορεί να παίξει καλύτερα κ ο καλός Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα ..

Εσείς πήρατε το ταβάνι σας από τον Σέρβο προπονητή κ δυστυχώς δίχως χρήματα δεν γίνονται δουλειές
περίπου καλά , προβιβάζεσαι .....

Εκτός την τελευταία πρόταση που είναι τιτανοτεράστια λαλακία...
λες να πάμε έξω από το σπίτι του Κούλη ,εγώ εσύ και μερικές χιλιάδες ακόμη να κλάσουμε μιά μάντρα ? Τάιλερ μαζί μας ο μόνος που θα φχαριστηθεί :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εφιάλτης σου έχω γίνει μωρή σουρτούκω :2funny:
είπε ο καραπαπάρας το "χρήσιμος ηλίθιος" " η αεκ θα παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω παράγκας"
και το έχαψες ,βλήμα:2funny:
Ποιός είναι ο πρωταθλητής ? η αεκ που λέγατε όλοι οι ανεγκέφαλοι του Καραπαπάρα ? :2funny:

να, ακριβως αυτο που ελεγα....
μεσος οπαδος βαζελος..πανηγυριζει επειδη επεσε εξω ο καραπαπας...την νυχτα που τους περασε και ο μπαοκ σε τιτλους στην ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια σχεδον...:2funny:

υγ : αν παρουν το κυπελλο την αλλη εβδομαδα θα εχουν τον γυρο θριαμβου στην λαγοφλωρο αγκαλια με τον αλαφουζο...και αν χασουμε εμεις το ευρωπαικο, τοτε θα τρωμε καζουρα ολο το καλοκαιρι....αγκαλια με τον αλαφουζο θα πανηγυριζουν....:2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
ο ολυμπιακος ειναι λατρης της ισορροπιας τυπε....δεν γινεται να σας λεμε οτι ειστε η 4η ομαδα της ελλαδας εδω και δεκαετιες και ο μπαοκ να ειχε 1 λιγοτερο πρωταθλημα απο εσας...τωρα η ταξη αποκατασταθηκε και ειστε και επισημα η 4η ομαδα της ελλαδας εδω και 30 χρονια σχεδον....
Για τους λάτρεις της στατιστικής, τα πρωταθλήματα από το 1997 και μετά είναι :
22 - Ολυμπιακός
2 - ΠΑΟΚ
2 - ΑΕΚ
2 - Παναθηναϊκός
Λάτρη της στατιστικής πές μας λοιπόν τα τελευταία 15 παιχνίδια αναμεταξύ μας...
Σιγά μην απαντήσεις Γκεμπαιλίσκο....
Πανηγυρίζετε για το χί.
Πάντα κομπλεξικοί....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
μεσος οπαδος βαζελος..πανηγυριζει επειδη επεσε εξω ο καραπαπας...την νυχτα που τους περασε και ο μπαοκ σε τιτλους στην ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια σχεδον...:2funny:

υγ : αν παρουν το κυπελλο την αλλη εβδομαδα θα εχουν τον γυρο θριαμβου στην λαγοφλωρο αγκαλια με τον αλαφουζο...και αν χασουμε εμεις το ευρωπαικο, τοτε θα τρωμε καζουρα ολο το καλοκαιρι....αγκαλια με τον αλαφουζο θα πανηγυριζουν....:2funny:
χαζομενιές κ αυθυποβολές για να νιώσεις ότι υπάρχουν και άλλοι οπαδοί σαν εσένα υπάλληλοι

Ξανά , λέσσον ουάν ,αματέουρ ,νήπιο....:undecided-old:
υπάρχουν οπαδοί που στηρίζουν την ομάδα τους χωρίς να κάνουν πίπες στον πρόεδρο και να παίρνουν χαρτζηλίκια , ούτε να διορίζονται στον Δήμο :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 5 πρωταθλήματα ρε σουρωμένη τραβελορουφήχτρα....
Κανείς δεν θα πανηγυρίσει το κύπελο που θα πάρουμε....
Ούτε ανεβάζουμε πανό για τα φ4 όπως οι πουτάνες....

Μουνόπανο

:2on1:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
:tooth::tooth::tooth: ρε τον @raopau σκληρός χουλιγκαν των πλήκτρων φουλ λαγούς και αιμα . τακη με μπροστινό τι θα κανετε τελικα; θα τα βρει παγκρατι με νοτια τι ακους;
Τύπε στο δια ταύτα αμα κάτσει κάνα μπράφ θα γίνει Χουσαϊν Μπόλτ...
Άμαχος πληθυσμός μπαρμπάδι 65 ετών είναι,οκ...

:cool2:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
:tooth::tooth::tooth: ρε τον @raopau σκληρός χουλιγκαν των πλήκτρων φουλ λαγούς και αιμα . τακη με μπροστινό τι θα κανετε τελικα; θα τα βρει παγκρατι με νοτια τι ακους;
τον χειμώνα έτοιμος να ανέβει στο βουνό ήταν το θύμα ...
για τον Χοντρό που δεν πήρε τη δουλειά στο Σχιστό και έσκουζε :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Λάτρη της στατιστικής πές μας λοιπόν τα τελευταία 15 παιχνίδια αναμεταξύ μας...
Σιγά μην απαντήσεις Γκεμπαιλίσκο....
Πανηγυρίζετε για το χί.
Πάντα κομπλεξικοί....

τυπε μην πεφτεις τοσο χαμηλα..δεν εισαι ρομπ εσυ...

στα τελευταια 15 ματς μεταξυ μας, εχω 14 ηττες και 1 ισοπαλια...εισαι ευχαριστημενος?????
επισης στα τελευταια 15 ματς εχεις περισσοτερες τελικες απο εμενα....εισαι ευχαριστημενος????αν οχι τις κανω 4πλασιες τις τελικές υπερ σας...

επισης στα τελευταια 15 ματς μεταξυ μας, εγω εχω 2-3 πρωταθληματα και 1 ευρωπαικο τελικο σε λιγες μερες...και ο παοκ εχει 1-2 πρωταθληματα...και η αεκ αλλα 1-2 πρωταθληματα...

και ολα αυτα στα τελευταια 15 ματς μεταξυ μας....

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Δούλεψε το λίγο αυτά τα μαθηματικά γιατί μπαζει λίγο
Αν πας 30 χρόνια πίσω δεν δούλευει η εξίσωση δεν βγαίνουν τα νούμερα

Πίπες ουσιαστικά είναι τα τελευταία 7 χρονια που άρχισαν να παίρνουν οι άλλοι 2 η αεκ έπεσε μέχρι και Γ εθνική σαυτα τα χρόνια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.306
Πόντοι
5.006
Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 5 πρωταθλήματα ρε σουρωμένη τραβελορουφήχτρα....
Κανείς δεν θα πανηγυρίσει το κύπελο που θα πάρουμε....
Ούτε ανεβάζουμε πανό για τα φ4 όπως οι πουτάνες....

Μουνόπανο

:2on1:
Φοβερή συγκομιδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom