ωχουουου μαρτυριάρη !!!!Κόφτε τις μαλακίες.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Εμείς μέχρι το γήπεδο δύσκολα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
βρε άσε να τους κάνουμε λίγο σωβέ
ωχουουου μαρτυριάρη !!!!Κόφτε τις μαλακίες.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Εμείς μέχρι το γήπεδο δύσκολα...
Πάλι τυφλα ρεε όλοι γκαβλώνουμε με τη Τζούλια , οι σηκωμάρες χτυπάν ταβάνι...
λουλούδια χρυσά μετρητά φορέματα λούσα ,όλα για πάρτυ της !!! χαλάς χατήρι σε τέτοιο μουνέτο ? ανώμαλος είσαι ?![]()
τι έπαθες γεματούλη μου ? γιατί με λες ρε ?Πάλι τυφλα ρε
Διπλάσιος είσαι από εμένα να ξερειςτι έπαθες γεματούλη μου ? γιατί με λες ρε ?![]()
με την σημερινή δυναμική αν κάτι δεν αλλάξει,
ναι δύσκολα για μας κ γαύρο την επόμενη δεκαετία...
παοκ 5-6 πρωταθλήματα καθαρά και αεκ 3-4 με λίγο δαχτυλάκι![]()
διπλάσιος δεν νομίζω , μάλλον όχι !!!!Διπλάσιος είσαι από εμένα να ξερειςθα πάμε για μασα εγώ εσύ μάξι αθηναιος
διπλάσιος δεν νομίζω , ;oxi
Ε ναιδιπλάσιος δεν νομίζω , μάλλον όχι !!!!
πιό παχύς τοπικά 100%,παριζάκι υφαντής extra fat
για μάσα μέσα όποτε το κανονίσετε , έχω πεθυμήσει παραδοσιακή ταβέρνα που σερβίρει απ'ευθείας σε λαδόκολλα ..χωρίς πιάτα ..
θα τα ξέρεις σίγουρα εσύ
σίγουρα είναι πολλά![]()
Prize money on in expanded Champions League format rises to €155m
The total prize money on offer for teams in the expanded Champions League format starting next season will be as much as €155 million.sempreinter.com
Ειναι πολλα τα λεφτα απο εδω και περα...
Κι όμως, υπάρχει κομμάτι τους που σιχαίνεται τους Τούρκους και δε θέλει καμία σχέση μαζί τους.φίλε στο θέμα με τους μουσουλμάνους διαφωνούμε, δεν χωρά ευαισθησία με αυτούς ....
ο τελευταίος που ψάχνει στα σκουπίδια για παλιοσίδερα αν ρωτηθεί "ελλάδα ή τουρκία" θα γυρίσει το μάτι του ,
πόσο μάλλον να τον ¨φτιάξει¨με κανά κήρυγμα ο μουφτής ιμάμης πρόξενος πως τους λένε όλους αυτούς τους πράκτορες
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε, τα συνοψίζω σε μιά λέξη ΕΛΙΑΜΕΠ, δούρειος ίππος..
Το θέμα που έχουμε σαν λαός είναι πως ζούμε χαρωπά σε συννεφάκι ,όπως οι δύστυχοι που παρτάρανε στην έρημο Νεγκέβ ..
Αν αναλογιστούμε πως μπακάπ έχουμε τον φυτευτό γιάνκη κασελλάκη που η αποστολή του είναι να φαίνεται πιό μακάκας από τον Κούλη, βράστα .....
Τι βλεπεις πετρινα χρονια σαν του γαυρου βρε τρομπα;Εσυ εχεις να παρεις πρωταθλημα 14 χρονια ενω εμεις ειχαμε 9 χρονια.Μας εχεις ξεπερασει προ πολλου!βλεπω πετρινα χρονια σαν του γαυρου αν συνεχισουμε ετσι να ξερεις
Αστον αυτόν μήπως θυμάται κιολας ποτέ πήραν.Τι βλεπεις πετρινα χρονια σαν του γαυρου βρε τρομπα;Εσυ εχεις να παρεις πρωταθλημα 14 χρονια ενω εμεις ειχαμε 9 χρονια.Μας εχεις ξεπερασει προ πολλου!
έχεις δίκιο !!! οι πομάκοι είναι εξαίρεσηΚι όμως, υπάρχει κομμάτι τους που σιχαίνεται τους Τούρκους και δε θέλει καμία σχέση μαζί τους.
Έχω φίλο Θρακιώτη παντρεμένο με Πομάκα. Είναι από τους εχθρούς του Προξενείου. Γουστάρουν Ελλάδα με χίλια. Οι Τούρκοι, με μπροστάρη τον Πρόξενο, εφαρμόζουν μεθόδους παρακράτους για να τους σπάσουν. Ζήτησαν τη βοήθεια των ελληνικών αρχών. Που γνωρίζουν τα πάντα. Κι αντί να τους στηρίξουν για να συσπειρώσουν και τους ουδέτερους, τους παράτησαν να παλεύουν μόνοι τους, οπότε οι άλλοι στρέφονται στο Προξενείο.
Για τέτοια σκατοφαρα σαν τοτς Έλληνες πολιτικούς δε νομίζω να υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα στον κόσμο όλο.
Οι Πομάκοι έγινε προσπάθεια από απέναντι να τουρκοποιηθούν αλλά έως τώρα έχουν αποτύχει...Κι όμως, υπάρχει κομμάτι τους που σιχαίνεται τους Τούρκους και δε θέλει καμία σχέση μαζί τους.
Έχω φίλο Θρακιώτη παντρεμένο με Πομάκα. Είναι από τους εχθρούς του Προξενείου. Γουστάρουν Ελλάδα με χίλια. Οι Τούρκοι, με μπροστάρη τον Πρόξενο, εφαρμόζουν μεθόδους παρακράτους για να τους σπάσουν. Ζήτησαν τη βοήθεια των ελληνικών αρχών. Που γνωρίζουν τα πάντα. Κι αντί να τους στηρίξουν για να συσπειρώσουν και τους ουδέτερους, τους παράτησαν να παλεύουν μόνοι τους, οπότε οι άλλοι στρέφονται στο Προξενείο.
Για τέτοια σκατοφαρα σαν τοτς Έλληνες πολιτικούς δε νομίζω να υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα στον κόσμο όλο.
Ίδιο μπάτζετ έχουμε με τον ΠΑΟΚ.σίγουρα είναι πολλά
Πάντως μπράβο για το πρωτάθλημα που δικαιότατα πήρατε ,
αξίζουν στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παε , όλες οι μεταγραφές σας βγήκαν και σχετικά δεν στοίχησαν μιά περιουσία..
Μπράντον Τάισον εντάξει τι να λέμε !!? παικταράδες και το εντυπωσιακότερο είναι το πάθος ,το δέσιμο με τη φανέλλα
Για Κωνσταντέλια νταξ είναι από ακαδημίες , σπάνιο ταλέντο !!!
Επίσης ο προπονητής σας που δεν τα έχασε μέσα στο Βικελίδης και είχε καθαρό μυαλό ... συγχαρητήρια για όλο τον μηχανισμό ,παίκτες-προπονητές κ παράγοντες !!!
κάτι είχα διαβάσει παλιά αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς ....Οι Πομάκοι έγινε προσπάθεια από απέναντι να τουρκοποιηθούν αλλά έως τώρα έχουν αποτύχει...
Είμαστε και εμείς τριμάλακες,δεν τους έχουμε από κοντά...
Εκβιασμοί, απειλές, ξυλοδαρμοί, μπούκες σε σπίτια, εξαναγκασμός σε εσωτερική μετανάστευση για να μένουν οι τουρκοφρονες στα χωριά, με πλήρη ανοχή από το ελληνικό κράτος. Να τα ακούω και να μην τα πιστεύω.Οι Πομάκοι έγινε προσπάθεια από απέναντι να τουρκοποιηθούν αλλά έως τώρα έχουν αποτύχει...
Είμαστε και εμείς τριμάλακες,δεν τους έχουμε από κοντά...
Άστα φίλε....κάτι είχα διαβάσει παλιά αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς ....
Τους είχαν κόψει οι δικοί μας τα τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να βλέπουν τα τούρκικα κανάλια ,κάτι τέτοιο ..
είχε βάλει δωρεάν η Άγκυρα σε όλους δορυφορικές κεραίες.. μπορεί να ήταν μούφα βέβαια
αλλά δεν το αντέκρουε κανένας![]()
Άντζελος νού σου,θα φάει και τις λαδόκολλες και τα πόμολα....διπλάσιος δεν νομίζω , μάλλον όχι !!!!
πιό παχύς τοπικά 100%,παριζάκι υφαντής extra fat
για μάσα μέσα όποτε το κανονίσετε , έχω πεθυμήσει παραδοσιακή ταβέρνα που σερβίρει απ'ευθείας σε λαδόκολλα ..χωρίς πιάτα ..
θα τα ξέρεις σίγουρα εσύ