Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.662
Πόντοι
5.006
ε όλοι γκαβλώνουμε με τη Τζούλια , οι σηκωμάρες χτυπάν ταβάνι...
λουλούδια χρυσά μετρητά φορέματα λούσα ,όλα για πάρτυ της !!! χαλάς χατήρι σε τέτοιο μουνέτο ? ανώμαλος είσαι ? :D:
Πάλι τυφλα ρε

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.724
Πόντοι
3.466
με την σημερινή δυναμική αν κάτι δεν αλλάξει,
ναι δύσκολα για μας κ γαύρο την επόμενη δεκαετία...
παοκ 5-6 πρωταθλήματα καθαρά και αεκ 3-4 με λίγο δαχτυλάκι :2funny:

Ειναι πολλα τα λεφτα απο εδω και περα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Διπλάσιος είσαι από εμένα να ξερεις :tooth::sopase:θα πάμε για μασα εγώ εσύ μάξι αθηναιος :wanker:διπλάσιος δεν νομίζω , ;oxi
διπλάσιος δεν νομίζω , μάλλον όχι !!!!
πιό παχύς τοπικά 100% :rockon:,παριζάκι υφαντής extra fat :2funny:

για μάσα μέσα όποτε το κανονίσετε , έχω πεθυμήσει παραδοσιακή ταβέρνα που σερβίρει απ'ευθείας σε λαδόκολλα ..χωρίς πιάτα ..
θα τα ξέρεις σίγουρα εσύ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.662
Πόντοι
5.006

για μάσα μέσα όποτε το κανονίσετε , έχω πεθυμήσει παραδοσιακή ταβέρνα που σερβίρει απ'ευθείας σε λαδόκολλα ..χωρίς πιάτα ..
θα τα ξέρεις σίγουρα εσύ
Ε ναι

Manos Gousgounis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Δεν την βλεπω την Παναθα να βγαινει Ευρώπη. Το κύπελο πάει προς Χαριλάου μερια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056

Ειναι πολλα τα λεφτα απο εδω και περα...
σίγουρα είναι πολλά
Πάντως μπράβο για το πρωτάθλημα που δικαιότατα πήρατε ,
αξίζουν στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παε , όλες οι μεταγραφές σας βγήκαν και σχετικά δεν στοίχησαν μιά περιουσία..
Μπράντον Τάισον εντάξει τι να λέμε !!? παικταράδες και το εντυπωσιακότερο είναι το πάθος ,το δέσιμο με τη φανέλλα
Για Κωνσταντέλια νταξ είναι από ακαδημίες , σπάνιο ταλέντο !!!
Επίσης ο προπονητής σας που δεν τα έχασε μέσα στο Βικελίδης και είχε καθαρό μυαλό ... συγχαρητήρια για όλο τον μηχανισμό ,παίκτες-προπονητές κ παράγοντες !!!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
φίλε στο θέμα με τους μουσουλμάνους διαφωνούμε, δεν χωρά ευαισθησία με αυτούς ....
ο τελευταίος που ψάχνει στα σκουπίδια για παλιοσίδερα αν ρωτηθεί "ελλάδα ή τουρκία" θα γυρίσει το μάτι του ,
πόσο μάλλον να τον ¨φτιάξει¨με κανά κήρυγμα ο μουφτής ιμάμης πρόξενος πως τους λένε όλους αυτούς τους πράκτορες
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε, τα συνοψίζω σε μιά λέξη ΕΛΙΑΜΕΠ, δούρειος ίππος..
Το θέμα που έχουμε σαν λαός είναι πως ζούμε χαρωπά σε συννεφάκι ,όπως οι δύστυχοι που παρτάρανε στην έρημο Νεγκέβ ..
Αν αναλογιστούμε πως μπακάπ έχουμε τον φυτευτό γιάνκη κασελλάκη που η αποστολή του είναι να φαίνεται πιό μακάκας από τον Κούλη, βράστα .....
Κι όμως, υπάρχει κομμάτι τους που σιχαίνεται τους Τούρκους και δε θέλει καμία σχέση μαζί τους.
Έχω φίλο Θρακιώτη παντρεμένο με Πομάκα. Είναι από τους εχθρούς του Προξενείου. Γουστάρουν Ελλάδα με χίλια. Οι Τούρκοι, με μπροστάρη τον Πρόξενο, εφαρμόζουν μεθόδους παρακράτους για να τους σπάσουν. Ζήτησαν τη βοήθεια των ελληνικών αρχών. Που γνωρίζουν τα πάντα. Κι αντί να τους στηρίξουν για να συσπειρώσουν και τους ουδέτερους, τους παράτησαν να παλεύουν μόνοι τους, οπότε οι άλλοι στρέφονται στο Προξενείο.
Για τέτοια σκατοφαρα σαν τοτς Έλληνες πολιτικούς δε νομίζω να υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα στον κόσμο όλο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
βλεπω πετρινα χρονια σαν του γαυρου αν συνεχισουμε ετσι να ξερεις
Τι βλεπεις πετρινα χρονια σαν του γαυρου βρε τρομπα;Εσυ εχεις να παρεις πρωταθλημα 14 χρονια ενω εμεις ειχαμε 9 χρονια.Μας εχεις ξεπερασει προ πολλου!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.662
Πόντοι
5.006
Τι βλεπεις πετρινα χρονια σαν του γαυρου βρε τρομπα;Εσυ εχεις να παρεις πρωταθλημα 14 χρονια ενω εμεις ειχαμε 9 χρονια.Μας εχεις ξεπερασει προ πολλου!
Αστον αυτόν μήπως θυμάται κιολας ποτέ πήραν.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Κι όμως, υπάρχει κομμάτι τους που σιχαίνεται τους Τούρκους και δε θέλει καμία σχέση μαζί τους.
Έχω φίλο Θρακιώτη παντρεμένο με Πομάκα. Είναι από τους εχθρούς του Προξενείου. Γουστάρουν Ελλάδα με χίλια. Οι Τούρκοι, με μπροστάρη τον Πρόξενο, εφαρμόζουν μεθόδους παρακράτους για να τους σπάσουν. Ζήτησαν τη βοήθεια των ελληνικών αρχών. Που γνωρίζουν τα πάντα. Κι αντί να τους στηρίξουν για να συσπειρώσουν και τους ουδέτερους, τους παράτησαν να παλεύουν μόνοι τους, οπότε οι άλλοι στρέφονται στο Προξενείο.
Για τέτοια σκατοφαρα σαν τοτς Έλληνες πολιτικούς δε νομίζω να υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα στον κόσμο όλο.
έχεις δίκιο !!! οι πομάκοι είναι εξαίρεση
Βασικά αναφερόμουν στις ατέλειωτες καραβιές μουσουλμάνων που καταφτάνουν συστηματικά στη χώρα...εν δυνάμει εχθρικός στρατός
Πάνω τους εγκατέλειψαν εδώ κ χρόνια... και στα ακριτικά νησιά... πηγαίνει ο κόσμος απέναντι αν χρειασθεί νοσοκομείο..
ούτε φαρμακείο δεν έχουν ...έκανε ένα ο Τράκης ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Οι Πομάκοι έγινε προσπάθεια από απέναντι να τουρκοποιηθούν αλλά έως τώρα έχουν αποτύχει...
Είμαστε και εμείς τριμάλακες,δεν τους έχουμε από κοντά...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
σίγουρα είναι πολλά
Πάντως μπράβο για το πρωτάθλημα που δικαιότατα πήρατε ,
αξίζουν στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παε , όλες οι μεταγραφές σας βγήκαν και σχετικά δεν στοίχησαν μιά περιουσία..
Μπράντον Τάισον εντάξει τι να λέμε !!? παικταράδες και το εντυπωσιακότερο είναι το πάθος ,το δέσιμο με τη φανέλλα
Για Κωνσταντέλια νταξ είναι από ακαδημίες , σπάνιο ταλέντο !!!
Επίσης ο προπονητής σας που δεν τα έχασε μέσα στο Βικελίδης και είχε καθαρό μυαλό ... συγχαρητήρια για όλο τον μηχανισμό ,παίκτες-προπονητές κ παράγοντες !!!
Ίδιο μπάτζετ έχουμε με τον ΠΑΟΚ.
Την διαφορά είδες ότι την κάνει ο προπονητής και το επιτελείο του...
Θα πω και κάτι που θα γελάτε μερικοί,ο Μεντιλίμπαρ είναι λίγος για ομάδα που θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη και να πάρει πρωτάθλημα...
Είναι καλό για γέφυρα,να στρώσει την ομάδα και να ενσωματώσει τους μικρούς.
Πιο καλός για βοηθός και για υπεύθυνος ανάπτυξης είναι...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Άραγε τι του έταξαν?
Ξέρει που έρχεται?

GOBCAmCWAAIN80k.jpeg

:undecided:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Οι Πομάκοι έγινε προσπάθεια από απέναντι να τουρκοποιηθούν αλλά έως τώρα έχουν αποτύχει...
κάτι είχα διαβάσει παλιά αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς ....
Τους είχαν κόψει οι δικοί μας τα τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να βλέπουν τα τούρκικα κανάλια ,κάτι τέτοιο ..
είχε βάλει δωρεάν η Άγκυρα σε όλους δορυφορικές κεραίες.. μπορεί να ήταν μούφα βέβαια
αλλά δεν το αντέκρουε κανένας :dunno:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Εκβιασμοί, απειλές, ξυλοδαρμοί, μπούκες σε σπίτια, εξαναγκασμός σε εσωτερική μετανάστευση για να μένουν οι τουρκοφρονες στα χωριά, με πλήρη ανοχή από το ελληνικό κράτος. Να τα ακούω και να μην τα πιστεύω.
Στο σόι της κόλλησαν όπλα στο κεφάλι όργανα του Προξενείου. Βαρέθηκαν να παλεύουν και μετακόμισαν Θεσσαλονίκη, αφού δεν τους προστάτευε και κανείς. Φαντάσου αντίστοιχο παράδειγμα σε μειονότητα στην Τουρκία. Κι έχεις εδώ κόσμο να βρίσκει λογική την είσοδο Τούρκων σε ιστορικές ομάδες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
κάτι είχα διαβάσει παλιά αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς ....
Τους είχαν κόψει οι δικοί μας τα τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να βλέπουν τα τούρκικα κανάλια ,κάτι τέτοιο ..
είχε βάλει δωρεάν η Άγκυρα σε όλους δορυφορικές κεραίες.. μπορεί να ήταν μούφα βέβαια
αλλά δεν το αντέκρουε κανένας :dunno:
Άστα φίλε....
Υπήρχε η μπάρα της ντροπής....
Όσοι είναι από εκεί ξέρουν...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536

θα τα ξέρεις σίγουρα εσύ
Άντζελος νού σου,θα φάει και τις λαδόκολλες και τα πόμολα....

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom