apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που είσαι τεράστιε......
Μόνο η πουτάνα η φάλαινα λείπει .....
Η γριά πρέπει να είναι γήπεδο.....
στανταρ ρε
ειναι τυπος
που είσαι τεράστιε......
Μόνο η πουτάνα η φάλαινα λείπει .....
Η γριά πρέπει να είναι γήπεδο.....
έχετε διαρκώς ένα θέμα εσείς με το πόσοι φίλαθλοι πάτε κάπου...Το οτι μαζεύτηκε τέλος Ιουλίου και με αντίπαλο αδύναμο 50,000 κόσμος πρέπει να το σχολιάσουμε νομίζω
Και ο Carlos με τον Alpha....Η γριά πρέπει να είναι γήπεδο.....
έχετε διαρκώς ένα θέμα εσείς με το πόσοι φίλαθλοι πάτε κάπου...
μία με τα συλαλλητηρια μία με το αεροδρόμιο...μία τώρα...γιατί έχει τόση σημασία ;
εεεεεε;είπα οι περσινοί παίκτες, όχι η περσινή ενδεκάδα.
Κατά αυτή τη λογική παίζει και ο Νίλσον και ο Ίβανσιτς που πέρσι υπήρχαν στην ενδεκάδα για να τη συμπληρώνουνε μόνο.
εσείς ρε νούμερα και με την ανω χώρα καιμακτσαλάν γιομάτε το γήπεδο να δείτε σε φιλικό τον Σκαρμούτσο και τον Σκούφαλη....Στο κάτω κάτω αμα δεν πηγαίνανε και τώρα, θα ήσαστε όλι για φάπες. Πολυμετοχικότητα έγινε, μεταγραφές σας κάνανε, κρίσιμος αγώνας είναι, τι άλλο δηλαδή θέλετε; Δεν είναι φιλικό ντε...επίσημος είναι
εεεεεε;
τι λες ρε .....
ο νίλσον ήταν βασικός σχεδόν όλη τη σεζόν......
χωρίς τον ιβανσιτς δε θα είχαμε πάρει το εισιτήριο για τσου λου....
Μην ακούτε μάγκες τις πικραμένες πουτάνες........
Οταν κόβει η δουλειά αρχίζουν τις μαλακίες.......
Και ο Carlos με τον Alpha....
Πρέπει να κόψει τις "φλυαρίες" αυτό το παιδί. Κινδυνεύει να μην παίξει ποτέ σοβαρή μπάλα.Ο Μάντζι σέντερ φορ.... θα τον ήθελα πιο δυνατό και ψηλό.....
Ο Σιμάο πολύ βελτίωση, στρώνει, πέρυσι δεν μπορούσε να δώσει πάσα. Ελπίζω να συνεχίσει.Τα αμυντικα χαφ γαμάνε (και ακόμα δεν είδαμε το θεό).
ναι, αλλά δεν είχατε άλλον από το Νίλσον. Και όσο για τον Ίβανσιτς, μία έπαιζε και 10 όχι, ήταν τρομερά ασταθής. Δεν πάω να πείσω κανένα ρε περσόνα, τι σε έπιασε, τη γνώμη μου λέω.εεεεεε;
τι λες ρε .....
ο νίλσον ήταν βασικός σχεδόν όλη τη σεζόν......
χωρίς τον ιβανσιτς δε θα είχαμε πάρει το εισιτήριο για τσου λου....
Μην ακούτε μάγκες τις πικραμένες πουτάνες........
Οταν κόβει η δουλειά αρχίζουν τις μαλακίες.......
Αυτός δεν πιάνει. Είναι μια ομάδα μόνος του.... Μαζί με τον Orca :oο λαπλάς κάνει μαθήματα φυσικής;;;;;;
δεν νομίζω να υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να λέει πως έχει άλλη ομάδα περισσότερους φίλαθλους. Αλλά οκ, άντε και είσαστε εσείς με περισσότερους. Από το πόσοι πήγατε στο αεροδρόμιο ή στο συλαλλητήριο το αποδεικνύεις; Όπως νομίζεις...καλα εσεις δεν μας πρηζεται τοσα χρονια οτι εχετετ τους πιο πολλους οπαδους?
εσυ εχετε κολλημα με τα νουμερα
τωρα το γιατι δεν ξερω
η μαλλον ξερω
δεν νομίζω να υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να λέει πως έχει άλλη ομάδα περισσότερους φίλαθλους. Αλλά οκ, άντε και είσαστε εσείς με περισσότερους. Από το πόσοι πήγατε στο αεροδρόμιο ή στο συλαλλητήριο το αποδεικνύεις; Όπως νομίζεις...
Εμένα προσωπικά δεν με αφορά ούτε το πόσοι είναι οι φίλαθλοι γενικά ούτε το πόσοι πάνε στις υποδοχές. Με ενδιαφέρει η ομάδα όμως.
ρε πλάκα κάνουμε....Δεν πάω να πείσω κανένα ρε περσόνα, τι σε έπιασε, τη γνώμη μου λέω.
Και όταν ακουγότανε ο Ίβανσιτς για τον Ολυμπιακό εγώ ξίνιζα, σόρρυ κιόλας. Δεν είναι κακός παίκτης, ασταθής είναι όμως.
΄το φυσιολογικό δηλαδή...Εσένα τπτ δεν σε ενδιαφέρει κ συνέχεια πετάγεσαι σαν τη πούτσα...
ελεύθερα...ρε πλάκα κάνουμε....
ασε με να πορωθώ.... Εχω να δώ μπάλλα απ τον συγχωρεμένο..
΄το φυσιολογικό δηλαδή...