Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
α, οκ, ... βρήκα την ert world στο tv
εσύ να βρεις πού να κρυφτείς το χειμώνα ρε.....α, οκ, ... βρήκα την ert world στο tv
επιτέλους ο ένα κι ένα μίλκο παίζει στη φυσική του θέση.
Επιτέλους η ομάδα παίρνει γκολ από τα εξτρέμ, όπως ακριβώς άλλωστε ορίζει το σύστημα που παίζει....
Μαλεζανιές ΤΕΛΟΣ κωλόγαυροι.....
Ερχεται η πούτσα ...........
επιτέλους ο ένα κι ένα μίλκο παίζει στη φυσική του θέση.
Επιτέλους η ομάδα παίρνει γκολ από τα εξτρέμ, όπως ακριβώς άλλωστε ορίζει το σύστημα που παίζει....
Μαλεζανιές ΤΕΛΟΣ κωλόγαυροι.....
Ερχεται η πούτσα ...........
ασε το παιδι να δει λιγη μπαλιτσα.εσύ να βρεις πού να κρυφτείς το χειμώνα ρε.....
ρε βγενόπουλα.......μικρης δυνατοτητας ομαδα η αντιπαλη αλλα πολυ καλα πεξαμε
επιτελους οχι αλλος μαλεζανι
μικρης δυνατοτητας ομαδα η αντιπαλη αλλα πολυ καλα πεξαμε
επιτελους οχι αλλος μαλεζανι
Παίζουν και δύο μεταγραφές......Ο Νίνης ;)..... και ο Τεντάς ....δηλαδή σόρρυ κιόλας...αλλά παίζετε με τους περσινούς παίκτες...σωστά; Τι κάνατε τόσες μεταγραφές;
Αυτό που έχω να πω μόνο απο τα 2 λεπτά που βλέπω είναι ένα. Πως πιέζετε, κι αυτό είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα, ο τρόπος ανάπτυξης δηλαδή κλπ δεν μου λένε προς το παρόν κάτι, γιατί οι άλλοι δεν υπάρχουν στο γήπεδο, προπόνηση κάνετε.
εγώ φίλε τυφλός δεν είμαι και το ξέρεις.εσύ να βρεις πού να κρυφτείς το χειμώνα ρε.....
δηλαδή σόρρυ κιόλας...αλλά παίζετε με τους περσινούς παίκτες...σωστά; Τι κάνατε τόσες μεταγραφές;
Αυτό που έχω να πω μόνο απο τα 2 λεπτά που βλέπω είναι ένα. Πως πιέζετε, κι αυτό είναι πολύ καλό. Τα υπόλοιπα, ο τρόπος ανάπτυξης δηλαδή κλπ δεν μου λένε προς το παρόν κάτι, γιατί οι άλλοι δεν υπάρχουν στο γήπεδο, προπόνηση κάνετε.
είπα οι περσινοί παίκτες, όχι η περσινή ενδεκάδα.Παίζουν και δύο μεταγραφές......Ο Νίνης ;)..... και ο Τεντάς ....
Γεια σου απόλυτε
που είσαι τεράστιε......Γεια σου απόλυτε