sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
Είσαι εμμονικος...ζηλεύεις την ομορφιά τηςωραια προτου πας αφησε μου σκυλια,ομολογα,καμμια εκταση για σπαρτα...
Σαττι ουτε να την κατουρησω
Είσαι εμμονικος...ζηλεύεις την ομορφιά τηςωραια προτου πας αφησε μου σκυλια,ομολογα,καμμια εκταση για σπαρτα...
Σαττι ουτε να την κατουρησω
Μπερδευεσαι λίγο ..να ξεκαθαρίσω κάτι δεν με έφερες σε καμία παρέα... Με τους υπόλοιπους κύριους είχα βρεθεί πολύ πριν συναντηθώ μαζί σου. ..αν θέλουν ας το διαψεύσουν. ...όλα τα άλλα λάμψηΟ σκατοκουβάς καμώνεται πως δεν κατάλαβε ότι όπως αποκαλώ ρουφιάνο αυτόν που καλούσαμε στα τσιμπούσια, αποκαλώ ρουφιάνο και τον ίδιο.
βλεπει η κυρα ρε μανΕίσαι εμμονικος...ζηλεύεις την ομορφιά της
περίπτωση που διά του συχνωτισμού τους ανέπτυσσαν το κοινό τους ταλέντο , ευγενής άμιλλα που λένεΟι δύο ομάδες είχαν διαφορετικό όραμα ρουφιανιάς μεταξύ τους.
Μπερδευεσαι λίγο ..να ξεκαθαρίσω κάτι δεν με έφερες σε καμία παρέα... Με τους υπόλοιπους κύριους είχα βρεθεί πολύ πριν συναντηθώ μαζί σου. ..αν θέλουν ας το διαψεύσουν. ...όλα τα άλλα λάμψη
Είμαι από το 1988 λάτρης του σαν ΡέμοΣε κοβω και για λάτρη του Σαν Ρέμο. Σε φαντάζομαι να κρατάς τη Λουντμίλα αγκαλιά και να της σιγοψιθυρίζεις Volare, oooooo σαν άλλος Domenico Modugno, όσο την τυλίγεις με τη μινκ τη γούνα και μετά Felicita σαν τον Al Bano και τη Romina όσο την ταΐζεις λουκουμάδες στο στομα και μετά το 24.000 baci του Αdriano Celentano όσο σκουπίζεις το μέλι που έσταξε στα χειλάκια της και τέλος να κλείνεις με το Nessuno mi può giudicare της Caterina Caselli όσο της εξηγείς για τον πούστη υπουργό που κατεστρεψε τα όνειρά σας για ενα μαγευτικό ταξίδι στο Ντουμπάι.
Φαινεται ο άνθρωπος άμα έχει ευρωπαϊκή κουλτούρα και φινέτσα.
μια χαρά είναι η κοπέλλα , ουρές από σουηδία μέχρι κρήτη θα γινόντουσαν αν στηνόταν , λυσσάξατεΕίσαι εμμονικος...ζηλεύεις την ομορφιά της
Κουρασμένη ήταν κ νυσταζε ......μια χαρά είναι η κοπέλλα , ουρές από σουηδία μέχρι κρήτη θα γινόντουσαν αν στηνόταν , λυσσάξατε
η συμπεριφορά της είναι άλλο τροπάριο..
Ωχ έχεις δίκιοβλεπει η κυρα ρε μαν
βαριότανε.,..όλοι φλώροι εκεί στη σάλα..και το τημ γκέι...Κουρασμένη ήταν κ νυσταζε ......
Έτσι είναι βαρετά καμιά φορά εκείβαριότανε.,..όλοι φλώροι εκεί στη σάλα..και το τημ γκέι...
αν είχες σκάσει εκεί , θα την έτρωγες
με τη Παπαρίζου όμως καυλώσανε και οι 3ου φύλλουΈτσι είναι βαρετά καμιά φορά εκεί
Ψάχνω να βρω φωτό από Γιουροβίζιον στο abdi ipekci με Ρουβά αλλά είναι σε 2 πίξελ όπως ο τελικός του ΠΑΟ με Άγιαξ που βλέπει Μαξιμιλιανό
λοιπον.....ο πατερας μου ειχε παει στον τελικο και εχω το κασκολ εκεινης της εποχης του τελικου,...κατα καιρους μου εχουν προτεινει λεφτα αν το δωσω αλλα ΟΧΙΈτσι είναι βαρετά καμιά φορά εκεί
Ψάχνω να βρω φωτό από Γιουροβίζιον στο abdi ipekci με Ρουβά αλλά είναι σε 2 πίξελ όπως ο τελικός του ΠΑΟ με Άγιαξ που βλέπει Μαξιμιλιανό
Ανωμαλίες έγιναν στο Κίεβο...άκου εκεί να κερδίσει τη Γιουροβίζιον κανονική γυναίκα ;;πλεον μόνο non binaryμε τη Παπαρίζου όμως καυλώσανε και οι 3ου φύλλου
Μην λες για πατέρες κ μητέρες διότι μπορεί να εισβάλει ο.παναρας μαςλοιπον.....ο πατερας μου ειχε παει στον τελικο και εχω το κασκολ εκεινης της εποχης του τελικου,...κατα καιρους μου εχουν προτεινει λεφτα αν το δωσω αλλα ΟΧΙ
abdi ipekci ????Ανωμαλίες έγινες στο Κίεβο...άκου εκεί να κερδίσει τη Γιουροβίζιον κανονική γυναίκα ;;πλεον μόνο non binary
Πότε ρε ξεκατινιαστηκε η Μαρίνα σαττι ....απλώς κουράστηκε κ είπε να ξαπλωσειΤο να κατηγορεί για ξεκατινιάσματα κάποιος που μετά από δέκα χρόνια απουσίας μπήκε σαν ένας κουβάς γεμάτος σκατά, και έκτοτε ξεκατινιάζεται αδιαλείπτως με τους πάντες, είναι, αν μη τι άλλο, εντελώς τραγελαφικό.
ε το κουκλάκι ξάπλωσε !!!Πότε ρε ξεκατινιαστηκε η Μαρίνα σαττι ....απλώς κουράστηκε κ είπε να ξαπλωσει
αδύνατη για τα γούστα του σοβσρευτειτεε το κουκλάκι ξάπλωσε !!!
ο ισκεντέρ άραγε τι λέει ? του ψιλοκάνει κούκου με Μαρινάκι ?