αν τον τσακώσει ο admiral θα τον πάει βαρκάδα στα σκυλόψαρανα ξερετε επειδη ειστε πολυ χαλαροι καλεσα τον Μαρκο απο εδω να μας καλησπερισει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
και καποιος απο δαυτους πρεπει να ειναι υπερβαρος. αν ναι, σας εχω tip
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.430
- Πόντοι
- 5.006
ΥγειαΔουλειες φιλαρακι
πολυ ταξιδι γμτ
μόνο ένας θα ήταν καλάκαι καποιος απο δαυτους πρεπει να ειναι υπερβαρος. αν ναι, σας εχω tip
έσπασε @@ στο νήμα της αεκ ,να ξερετε επειδη ειστε πολυ χαλαροι καλεσα τον Μαρκο απο εδω να μας καλησπερισει
με φυσικό επακόλουθο να αγανακτήσουν οι αεκτζήδες και να του λένε για το "σπιτάκι" του κτλπ κτλπ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
ρε εχει φαει μπαν για εδωέσπασε @@ στο νήμα της αεκ ,
με φυσικό επακόλουθο να αγανακτήσουν οι αεκτζήδες και να του λένε για το "σπιτάκι" του κτλπ κτλπ
μαλακια
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
οποτε να ξερετε οι υπολοιποι, σκατοχοντροι που μπαινουν εδω να "τρολαρουν"/βγαλουν το αχτι τους, οταν βλεπουν την κλασικη τσοντοσκηνη που η γκομενα παρηγγειλε πιτσα και ερχεται ο πιτσαδορος και πηδιουντε, αυτοι χυνουν μολις βλεπουν τις πιτσεςμόνο ένας θα ήταν καλά
καλύτερα διότι οι κοκκινοσκουφίτσες τον στήριζαν σιωπηλά και την πλήρωναν δικοί μαςρε εχει φαει μπαν για εδω
μαλακια
Αν δεν υπήρχαν τα πουστορουφιανέματα κανένα πρόβλημα να ήταν κ εδώ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
εγω γελαγα ρε συ με Μαρκαρο απορω πως τους φυτιλιαζει ετσι και τον αρχιζουν στα βαρια βρισιδιακαλύτερα διότι οι κοκκινοσκουφίτσες τον στήριζαν σιωπηλά και την πλήρωναν δικοί μας
Αν δεν υπήρχαν τα πουστορουφιανέματα κανένα πρόβλημα να ήταν κ εδώ
είναι κλασσικό τρολ !!!!!εγω γελαγα ρε συ με Μαρκαρο απορω πως τους φυτιλιαζει ετσι και τον αρχιζουν στα βαρια βρισιδια
τον καταλαβαίνεις επειδή δεν τσαντίζεται ποτέ, τρολάρει
Ενώ οι κοπελιές που επισκέπτονται το νήμα μας με ένα δυο ποστ πάνε για τα χάπια τους
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.020
- Πόντοι
- 28.246
Δωσε Iban φιλε Αθηναιε
Αλλα και στον πατο του Ζεμπου παλι θα γυριζει
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.726
- Πόντοι
- 3.446
προσπαθω να ανεβασω δικο μου βιντεο με το τι εγινε στο γκολ του Μαντζιου αλλα δεν ανεβαινει..ναι έχω κανά μισάωρο σύνολο από κείνο τον αγώνα, έπιασα κ το γκολ του Μάντζιου
Βασικά στην δίπλα των οργανωμένων πήγαινα, εκείνη τη μέρα άργησα κ είχε κλείσει η θύρα από τον πολύ κόσμο κ πήγα δίπλα
΄Εχω βιντεάκια από όλους τους τσουλού αγώνες οακα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.020
- Πόντοι
- 28.246
Τι τσίμπησες;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια,σαλατα,ζιροΤι τσίμπησες;
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Ρε πουστη μου , με αυτους τους γαυροεπιστημονες, τους επικουρους καθηγητες πανεπιστημιου δεν μπορεις να πεις δυο καθαρες κουβεντες
Ναι αλλα αφου πριν τον κοκκαλη και μετα αφου ειρθε ο Κοκκαλης και μετα εμεις αφου δε θελαμε τον Κοκκαλη .... Αυτα τιποτε αλλοΚαλησπερα αρα προ κοκκαλη δεν ειχατε προβλημα με τον ολυμπιακο σωστα?οποτε πρωτον εχετε προβλημα με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο αλλα κατα συμπτωση σας ενοχλει και ο μπασκετικος ολυμπιακος που ειναι το πιο καθαρο σωματειο της καλαθοσφαιρισης,επισης σας ενοχλει ο ολυμπιακος του βολλευ και του πολο σωστα?
εφοσον σιχαθηκες τον ολυμπιακος μετα κοκκαλη εποχη γιατι πανηγυριζατε την μη κατακτηση τροπαιου στο μπασκετ προ κοκκαλη εποχη κατα τα λεγομενα σου?
Μια φορα να ειστε ειλικρινεις δεν ειναι κακο,οποτε αφηστε τα περι κοκκαλη και καταστροφη του αθληματος και μετα εποχη μαρινακη και παλι καταστροφη του αθληματος.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.020
- Πόντοι
- 28.246
Ποιος σε ρώτησε εσένα μωρή πορδή;μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια,σαλατα,ζιρο
Κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είπες; ΩΝΣΓ...
αν μπορείς κάνε μετατροπή το βιντεάκι σε mp4 να ανέβειπροσπαθω να ανεβασω δικο μου βιντεο με το τι εγινε στο γκολ του Μαντζιου αλλα δεν ανεβαινει..
Δεν είναι όλα τα φορμάτ συμβατά με το σάιτ
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Ναι αλλα εγω εδω εχω 1ου βαθμου συγγενεια , ενω εσυ εισαι ασυνοδευτο λαθροΜαλλον μπερδευεσε και εσυ φιλοξενουμενος εισαι εδω εκτος και αν σου ανηκει ο ιστοτοπος?
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.020
- Πόντοι
- 28.246
Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Πάμε όπου γουστάρουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε.Ναι αλλα εγω εδω εχω 1ου βαθμου συγγενεια , ενω εσυ εισαι ασυνοδευτο λαθρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95