εντάξει, να φανταστώ σε άλλο νήμα ..Παίζει άλλο θέμα.
εδώ είναι εκτός τόπου, νομίζω ... μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια
εντάξει, να φανταστώ σε άλλο νήμα ..Παίζει άλλο θέμα.
εντάξει, να φανταστώ σε άλλο νήμα ..
εδώ είναι εκτός τόπου, νομίζω ... μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια
Εντάξει Αϊνστάιν εσύ αντε για καμιά εξορμησηκοίτα τουλάχιστον στη δουλειά να καταλαβαίνεις τι σου λένε , καλημέρα
τι να πω ?Ήταν ρουφιάνος σε αντίπαλο στρατόπεδο.
Ριζούπολη με κόκκινο κασκόλ , να κάνεις πως δεν με βλέπειςΕντάξει Αϊνστάιν εσύ αντε για καμιά εξορμηση
και το μήλο της έριδος ποιό ήταν για την αντιπαλότητα ?Τον ρουφιανο οπως λεει τον καλουσαν στα τσιμπουσια τους εξω, τωρα κανουν πως δεν τον ξερουν
Η Μαρίνα σαττικαι το μήλο της έριδος ποιό ήταν για την αντιπαλότητα ?
ποτε θα ετοιμασεις κανα ταξιδακι Ρουαντα,Αιθιοπια κλπ;Η Μαρίνα σαττι
τι να πω ?
αν δεν έχω προσωπική άποψη με βάση κάποια δεδομένα ,
δεν μπορώ να πάρω θέση όσο κ να εκτιμώ αυτόν που μου το λέει
Σε κοβω και για λάτρη του Σαν Ρέμο. Σε φαντάζομαι να κρατάς τη Λουντμίλα αγκαλιά και να της σιγοψιθυρίζεις Volare, oooooo σαν άλλος Domenico Modugno, όσο την τυλίγεις με τη μινκ τη γούνα και μετά Felicita σαν τον Al Bano και τη Romina όσο την ταΐζεις λουκουμάδες στο στομα και μετά το 24.000 baci του Αdriano Celentano όσο σκουπίζεις το μέλι που έσταξε στα χειλάκια της και τέλος να κλείνεις με το Nessuno mi può giudicare της Caterina Caselli όσο της εξηγείς για τον πούστη υπουργό που κατεστρεψε τα όνειρά σας για ενα μαγευτικό ταξίδι στο Ντουμπάι.Εγώ τρελαίνομαι για Eurovision
Eurofan από τα 80's
Ξέρω τόσα πολλα που θα μπορούσα να πάρω τη θέση του Καπουτζίδη ....διαβασμενος κ γνωστής
Γενικά είναι ότι ποιοτικότερο έχει η Ευρώπη αν το συγκρίνεις με τους πολιτικούς της αρχηγούς της κ το ευρωκοινοβούλιο
τι εγραψες ρε τυπε?Σε κοβω και για λάτρη του Σαν Ρέμο. Σε φαντάζομαι να κρατάς τη Λουντμίλα αγκαλιά και να της σιγοψιθυρίζεις Volare, oooooo σαν άλλος Domenico Modugno, όσο την τυλίγεις με τη μινκ τη γούνα και μετά Felicita σαν τον Al Bano και τη Romina όσο την ταΐζεις λουκουμάδες στο στομα και μετά το 24.000 baci του Αdriano Celentano όσο σκουπίζεις το μέλι που έσταξε στα χειλάκια της και τέλος να κλείνεις με το Nessuno mi può giudicare της Caterina Caselli όσο της εξηγείς για τον πούστη υπουργό που κατεστρεψε τα όνειρά σας για ενα μαγευτικό ταξίδι στο Ντουμπάι.
Φαινεται ο άνθρωπος άμα έχει ευρωπαϊκή κουλτούρα και φινέτσα.
Λάιον τι σου έκανε ο Τασούλης ?
η Σάττι ? κόκκινη κάρτα αποβολή σε άπαντεςΗ Μαρίνα σαττι
συνήθως το ένα από τα δυο στρατόπεδα είναι των ρουφιάνων ,Δεν σας ζήτησα να πάρετε θέση.
Απλώς ενημερώνω πως παλαιότερα έλαβε χώρα μια λυσσαλέα μάχη μεταξύ δυο αντιπάλων ομάδων ρουφιάνων. Σκατοκουβάς και Καρυπιδής λοιπόν, βρίσκονταν οχυρωμένοι σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Σουδάν μάλλον με Μαρινάκι σαττι ....mwroë town κ τα μυαλά στα κάγκελα ...είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο ...δες Ματίνα σαττιποτε θα ετοιμασεις κανα ταξιδακι Ρουαντα,Αιθιοπια κλπ;
ωραια προτου πας αφησε μου σκυλια,ομολογα,καμμια εκταση για σπαρτα...Σουδάν μάλλον με Μαρινάκι σαττι ....mwroë town κ τα μυαλά στα κάγκελα ...είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο ...δες Ματίνα σαττι
Σαττι ουτε να την κατουρησω
δινειΑν δίνει κώλο, την ξεκωλιάζω άνετα!
οχι ρε με την καριολα ντροπηΑν δίνει κώλο, την ξεκωλιάζω άνετα!
συνήθως το ένα από τα δυο στρατόπεδα είναι των ρουφιάνων ,
στην προκειμένη περίπτωση σημειώθηκε πρωτοτυπία , Χ ο αγώνας