Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.633
Πόντοι
2.356
Ναι,έτσι είναι το σωστό.
:hi:
Μετράτε το 1966-67, είστε σοβαροί;
Αν είναι έτσι, να μετρήσουμε και το πρωτάθλημα 1974-75.
Χουντικό ήταν κι αυτό, αφού όταν ξεκίνησε, ΠΔ ήταν ακόμα ο στρατηγός Γκιζίκης!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
Αυτη η καραμελα περι χουντας κτλ..... ποσοι και ποσοι απο αυτους τους γαυρους χανουμηδες κτλ που την πιπιλανε τοσα χρονια, ποσοι απο δαυτους οταν ηταν στα ντουζενια της η χρυση αυγη δεν λεγαν "μωρε καλα κανουν και δερνουν τους ξενους" κτλ κτλ κτλ. Ολοι απο αυτους ειναι αριστεροφρονες, φιλελευθεροι δημοκρατες; Ολοι τους;;! Οποτε μην το πατε αλλο στο πολιτικο το αθλητικο θεμα περι ΠΑΟ και τελικο Γουεμπλει. Ηταν ομαδαρα με παικταραδες και προπονητη κορυφη. Αντε γεια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.257
Πόντοι
6.056
Είναι πραγματικά αστείο να περιλαμβάνεις τις διοργανώσεις του 1966 - 1967, καθώς η δικτατορία εγκαθιδρύθηκε στις 21/4/1967, οπότε είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η σεζόν.
για να μην σου φαίνεται αστείο ,να αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα οσφπ και το κύπελλο ΠΑΟ του 1967

Επομένως με την αφαίρεση των τίτλων του 67
έχουμε
ΟΣΦΠ τίτλοι 5
ΠΑΟ τίτλοι 4
AEK τίτλοι 2

ντάξει ? :D:

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.932
Πόντοι
736
Πάρε εκθαμβωτικό...

:2on1::2on1::2on1:
Ασε χρησιμοποιω βιομηχανικα προιντα!!!
ekthamvotiko_igro_plintiriou_piaton_finish_lemoni_400_ml_2_tmx_Finish_RINSE_L_2PCS_1.jpg

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
Και κατι αλλο. Ο ΠΑΟ ηταν η πρωτη ελληνικη ομαδα σε ευρωπαικο τελικο και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που τοτε την υποστηριζαν σχεδον οι παντες, γαυροι χανουμια μπαοκια κτλ. στο Γουεμπλει. Το ξεχνανε μερικοι αυτο. Στην σημερινη εποχη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ αθλητισμου, τον γαυρο στον τελικο τον υποστηριζουν/χαιρονται μονο οι δικοι τους, ολοι οι υπολοιποι (εξου και εμου) θελουν να φαει 10 και να ξεφτιλιστει. Αυτη ειναι η αληθεια.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Και κατι αλλο. Ο ΠΑΟ ηταν η πρωτη ελληνικη ομαδα σε ευρωπαικο τελικο και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που τοτε την υποστηριζαν σχεδον οι παντες, γαυροι χανουμια μπαοκια κτλ. στο Γουεμπλει. Το ξεχνανε μερικοι αυτο. Στην σημερινη εποχη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ αθλητισμου, τον γαυρο στον τελικο τον υποστηριζουν/χαιρονται μονο οι δικοι τους, ολοι οι υπολοιποι (εξου και εμου) θελουν να φαει 10 και να ξεφτιλιστει. Αυτη ειναι η αληθεια.
Εντεκα ακομα καλυτερα:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536

για να μην σου φαίνεται αστείο ,να αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα οσφπ και το κύπελλο ΠΑΟ του 1967

Επομένως με την αφαίρεση των τίτλων του 67
έχουμε
ΟΣΦΠ τίτλοι 5
ΠΑΟ τίτλοι 4
AEK τίτλοι 2

ντάξει ? :D:
Εντάξει είμαστε?

Εντάξει είμαστε....

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
Το ποδόσφαιρο μαζοποιήθηκε και εμπορευματοποιήθηκε από το 1979 και μετά.
Έως τότε καθόντουσαν μεικτά οι οπαδοί.
Φάπες έπεφταν αλλά ελεγχόμενα και λαϊτ....
Βάλε και τον χουλιγκανισμό σαν απότοκο της πλήρους βιομηχανοποιημένης δυτικής κοινωνίας και φτάσαμε στο τώρα μπουρδέλο...
Θα μου πεις στην Αγγλία τα γήπεδα είναι σαν τον Καθεδρικό του Καντέρμπουρι...
Τι να το κάνω,αν έξω από αυτά στο όνομα(και)της ομάδας πέφτουνε κεντήματα και ροπαλιές αλά Νέγκαν...
Το ομαδικό κίνημα εχει εξελιχθεί σε πόλεμο συμμοριών,ακόμα και εμφύλιο πόλεμο,για τον έλεγχο περιοχών και λοιπών οικονομικών στοιχείων...

Στο σήμερα,εγώ βλέπω Ελληνική ομάδα που παίζει τελικό.
Στα αρχίδια μου αν λέγεται,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ...
Θέλω να το πάρει.-

:hi:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
H μακροχρονη χουντα του κοκκαλη με εκανε να τους σιχαθω ακομα περισσοτερο. μακαμπι-γαυρος και υποστηριζα τους οβραιους. ποτέ χαρα στον γαυρο, κατω απο οποιασδηποτε συνθηκες, να μην σωσουν να χαμογελασουν ξανα. Μονο ΠΑΟ. Και για 2 ωρες περιπου Φιορεντινα. Α ναι, και για καμια ωρα Ρεαλ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.257
Πόντοι
6.056
H μακροχρονη χουντα του κοκκαλη με εκανε να τους σιχαθω ακομα περισσοτερο. μακαμπι-γαυρος και υποστηριζα τους οβραιους. ποτέ χαρα στον γαυρο, κατω απο οποιασδηποτε συνθηκες, να μην σωσουν να χαμογελασουν ξανα. Μονο ΠΑΟ. Και για 2 ωρες περιπου Φιορεντινα. Α ναι, και για καμια ωρα Ρεαλ.
εγώ είμαι Γιούβε δεύτερη ομάδα λόγω της εφτάρας :worship:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.916
Πόντοι
28.246

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
εγώ είμαι Γιούβε δεύτερη ομάδα λόγω της εφτάρας :worship:
εγω "ειμαι" με οποιον τους εχει πηδηξει. αυτες τις αδερφιστικες μαλακιες περι ελληνικης ομαδας και ως ελληνες να την υποστηριξουμε τις ακουω βερεσε. δεν υπαρχει ελλαδα και ολυμπιακος κατω απο το ιδιο πρισμα. οταν ο θωμας ελεγε ο ολυμπιακος και το αιγαλεω και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν, που ηταν η "ελλαδα" τοτε; οταν το αρχιδι ο καραγιαννιδης μεσα απο τον "φιλαθλο" ελεγε οτι ο κοκκαλης πρεπει να προστατεψει την επενδυση του (οσον αφορα την διαιτησια και τα δεκανικια ομαδες τοτε οπως ξανθη ιωνικος κτλ) που ηταν η "ελλαδα"; εχουν πολλοι βαζελοι φαει πολυ πλυση εγκεφαλου αυτες τις μερες και τα ξεχασαν αυτα. βρε ουστ που θα υποστηριξω τον κωλογαυρο!!!! τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας μια ζωη αυτη η κωλοομαδα. τον ξεχασατε ρε τον μαρινακη τα πρωτα χρονια;;;!!! ειστε βαζελοι εσεις;;; μου θυμιζετε ολα αυτα τα αρσενικα που αρχισαν να κανουν παρεα με τα φασιστακια τα lgbt για να ειναι στο πνευμα της εποχης. οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. οπως αυτοι καποια στιγμη θα "πειραματιστουν" τρωγοντας κανα δαχτυλο στον πατο, ετσι και εσεις μου αρχισατε τις τελευταιες μερες να μου υποστηριζετε την "ελληνικη" ομαδα....ουστ γραμματεις και φαρισαιοι. μονο ΠΑΟ μουνια

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:

Stories