ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.430
- Πόντοι
- 5.006
Τώρα τη στελνωκαντου αναφορα
Τώρα τη στελνωκαντου αναφορα
καλά.....εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ παρων εσεις κρυβεστε.
Μας αρεσουν οι γυναικες. Δεν γαμαμε αντρικα κωλαρακια. Ψαξου σε κανεναν Αφρικανο.Ρε πουσταρι@ ολυμπιακοί όλοι εδώ κωλοτριβεστε κι εμένα Μ έχετε μπλοκάρει στο πουστροθρεντ σας . Τόσο σας έχω πονέσει μουνοπαν@ , συνεχίστε έτσι, μια ζωή θα σας γαμαω πουσταρ@δες
Ετσι μαν σωστό ωραίος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεσημερι λεμε μαν ,όχι βράδυ
Ετσι μαν σωστό ωραίος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεσημερι λεμε μαν ,όχι βράδυ
Έργο Γιοβάνοβιτς ειναι αυτό.lessons.....
ωραίος !!!! άδειασες με το γκομενέτο και αναπλήρωσες στη σουβλακερί !!!O ROB. C
για βραδυνο το προτεινε!!!!
Εγω παντως μετα απο την μαχη εφαγα και 4 σουβλακια με πατατες και ξεροψημενες πιτες,
Σβησιμο με Pepsi Lime και νανι!!!!!!
εννοείται ότι ο Ιβάν δούλεψε την ομάδα 2 χρόνια και πρόσφερε !!!!Έργο Γιοβάνοβιτς ειναι αυτό.
Στρωμένη ομάδα ρε πστ μου...
Ο ηθοποιός πουστότουρκος έδωσε το mentality νικητή και την ψυχολογία που έλλειπε από την ομάδα με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει.
Προπονητής αυτής της εποχής δεν είναι όμως για να τον έχεις σε βάθος χρόνου.
τωρα παιζουμε με @mpouxos ....θα παρει φωτια το βαιμπερ γιατι εδω μετα την νεα υπερμεγεθη ΜΠΟΥΤΣΑ που θα φαει θα μπει την Πρωκτοχρονια παλιεννοείται ότι ο Ιβάν δούλεψε την ομάδα 2 χρόνια και πρόσφερε !!!!
Όποιος πεί το αντίθετο είναι για τα ρέματα ...
Τα υπόλοιπα όταν τελειώσουνε οι μάχες , την κατάλληλη στιγμή ...να δούμε και τον καταλυτικό ρόλο του Μπρινιόλι σε όλο αυτό...
αστειότητες ...δείχνουνε δύναμη στους αδύναμους ..στη ταράτσα ..Τα... κουφά του ιδίωνυμου: «Δεν έχει έφεση, αν τσακωθείς σε καφενείο κινδυνεύεις με φυλάκιση»
Οι δικηγόροι των συλληφθέντων οπαδών της ΑΕΚ στην Λαμία, αποκάλυψαν τα... απίστευτα του νέου αθλητικού νόμου.www.gazzetta.gr
Mαζι με τον πρωινο καφε,διαβασα και αυτο!!!!
Αν αληθευει βλεπω να ξαναμεγαλωνουν τον Κορυδαλλο γιατι δεν θα χωρεσουν ολοι αυτοι!!!!
Με τα φτηνά υλικά που είχε μας έφτιαξε ομάδα.εννοείται ότι ο Ιβάν δούλεψε την ομάδα 2 χρόνια και πρόσφερε !!!!
Όποιος πεί το αντίθετο είναι για τα ρέματα ...
Τα υπόλοιπα όταν τελειώσουνε οι μάχες , την κατάλληλη στιγμή ...να δούμε και τον καταλυτικό ρόλο του Μπρινιόλι σε όλο αυτό...
Είναι το ματς κλειδί.τωρα παιζουμε με @mpouxos ....θα παρει φωτια το βαιμπερ γιατι εδω μετα την νεα υπερμεγεθη ΜΠΟΥΤΣΑ που θα φαει θα μπει την Πρωκτοχρονια παλι
αν φερει χ μια χαρα ειναι για μας αρκει να κερδισουμε τον ΤσετσενοΕίναι το ματς κλειδί.
Οποιος νικήσει παίρνει το πλεονέκτημα.
Με χί κακό και για τους 2.
Νομίζω οτι ο γαύρος δεν θα χάσει στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ.....αστειότητες ...δείχνουνε δύναμη στους αδύναμους ..στη ταράτσα ..
δυό πράματα και πάλι το απόγευμα...
Ο ένας πόλος ο σταθερός είναι ο λαθρέμπορας με τον Δημητριάδη
Ο άλλος είναι ο Βρούτσης με Μπειραιά και Μπρατάκο ,το γκόλουμ που πήρε την χωρισμένη πρώην μουνάρα
Γι αυτό πήραν το κεφάλι του Οικονόμου που σαν σοβαρός θεσμικός προιστάμενος της Αστυνομίας ήθελε διαλεύκανση της υπόθεσης στου Ρέντη , με τον ματατζή
Στο Βρούτσης -Μπρατάκος είναι και το άλλο πιόνι ,ο Μιχαλιώς ..γι αυτό σταμάτησε κάθε εξέλιξη για τον αδικοχαμένο ματατζή
και δεν ανοίγουν τα τηλφωνα Κουντούρη-Καραπαπάρα και αστ. διευθυντή μπειραιά...
Αυτή η διακοπή θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό πρωτίστως.αν φερει χ μια χαρα ειναι για μας αρκει να κερδισουμε τον Τσετσενο
μαζι με την κουπα ας αρπαξει και ΜΠΟΥΤΣΕΣ ομως...θα φροντισω γιατι κουπα ΔΕΝ παιρνειΑυτή η διακοπή θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό πρωτίστως.
Πέρσι ήρθε ο γυφτορουμάνος απλά για να πάρει την ισοπαλία και να μας κόψει βαθμούς,όχι για να νικήσει.
Αντε να δούμε.
Είπαμε αν δεν το πάρουμε εμείς να το πάρει ο @mpouxos που είναι και αυτός εκτός παρασκηνίου.
όλα σωστά !!!!Με τα φτηνά υλικά που είχε μας έφτιαξε ομάδα.
Του προσάπτω τον λάθος χειρισμό στο ματς με την Μακάμπι εδώ.
Με το μικρότερο μπάτζετ από τους 4 και όμως παίζει στα ίσια.
Τώρα έγιναν και κάποιες κινήσεις.....
Η ουσία είναι να γίνει το γήπεδο.
Οι κατσικογάμηδες από την Επανωμή φταίνε για όλα τα δεινά...
Δεν θέλανε Λεωφόρο,ρουφιανεύανε σε τσέους οπαδούς,συνδέσμους κτλ,κορόιδευαν τον κόσμο με Τσάκα,βάλανε κορμοράνους γιατί δεν είχανε πάρει το έργο,βάλανε Αλαφούζο βιτρίνα και αλλα πολλά....
Έχει δεί ποτέ κανείς αν είναι ονομαστικές οι μετοχές του Αλαφούζου?Όχι.....
Περιμένουν στο παρασκήνιο για να βγούν μπροστά στο νέο γήπεδο.
Εδώ ο Μανώλης Σαριδάκης,ο νο1 πράσινος δημοσιογράφος ever τα λέει....
πουτανάκια του λαθρέμπορα είναι οι μπαόκοιΑυτή η διακοπή θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό πρωτίστως.
Πέρσι ήρθε ο γυφτορουμάνος απλά για να πάρει την ισοπαλία και να μας κόψει βαθμούς,όχι για να νικήσει.
Αντε να δούμε.
Είπαμε αν δεν το πάρουμε εμείς να το πάρει ο @mpouxos που είναι και αυτός εκτός παρασκηνίου.