FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Αυτο που λες ειναι ντροπη. Ο Τουρκος περαστικος ειναι, οι νικες μενουνΚαλυτερα να χαναμε να φυγει ο Τουρκος. Ειναι ντροπη.
Αυτο που λες ειναι ντροπη. Ο Τουρκος περαστικος ειναι, οι νικες μενουνΚαλυτερα να χαναμε να φυγει ο Τουρκος. Ειναι ντροπη.
Φτου το μπουστη τον οξοαποδωwe drink it both
Ποια μπαλα???γιατι παιζουν το βραδυ μπαλα και τους εβαλαν το μπασκετ νωρις
τηλεοπτικα....Ποια μπαλα???
Στη Σερβια παιζει ο Γαυρος!!!
Εισαι στα καλα σου ? Ο Οσφπ με νικη πιανει τον Παο στην 4η θεση και τον πεταει εκτος στην ισοβαθμια. Με ηττα παει στα περιξτο ματς αυτο δεν κρινει τιποτα σχεδον σε αυτο το σημειο και με αυτες της ομαδες....
ειναι μονο μουρη και πρεστιζ και ελαχιστα αγωνιστικα πλεονεκτηματα....
κανονικα ο γουακαπ για εμας δεν πρεπει να παιξει και να κινδυνευσει να χασει ολη την υπολοιπη χρονια...αλλα αυτα ειναι για της εταιριες
ΜΠΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ....ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
και?Εισαι στα καλα σου ? Ο Οσφπ με νικη πιανει τον Παο στην 4η θεση και τον πεταει εκτος στην ισοβαθμια. Με ηττα παει στα περιξ
Νι πανιμαιοκαι?
χανεις τον γουακαπ η πας στα περιξ τι διαλεγεις?
φιλε ξερουμε να σπαμε εδρες φτανει να πανε ολα καλα την σωστη στιγμη.....
για να κανω πιο ολοκληρωμενη την σκεψη μου....αυτα τα ειπα γιατι την ζελα την στειλαμε να καψει το γηπεδο πριν φαει την μεγαλυτερη πουτσα στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ (μια τετοια εχει ηδη)...δεν την υπολογιζω....θα στεναχωρηθω αν χασουμε σαν οπαδος αλλα τεχνικα πουτσα μου....
2/2 τροπαια εχουμε φετος
νο προμπλεμο μαν...Νι πανιμαιο
Οκ παιρνω εγω τη νικη, παρε εσυ την " καταλληλη στιγμη "νο προμπλεμο μαν...
οκ...αν και εγω τα θελω ολα τυπε....Οκ παιρνω εγω τη νικη, παρε εσυ την " καταλληλη στιγμη "
O Τρουμπακης ειναι σπορτσμαν,τυπεΟκ παιρνω εγω τη νικη, παρε εσυ την " καταλληλη στιγμη "
Αυτα ειναι τα σκακιστικα του μπαρτζωκα
τσακω και εσυ.....μας ελειψες ρε μπινεO Τρουμπακης ειναι σπορτσμαν,τυπε
Παει για την απολαυση της συμμετοχης
@ Τρουμπ οξω μωρη γαμιολα,που σπατε και εδρες
Τα στεφανια σπατε ,κατσερ της Γιουρολιγκ
Τσακω και την κρεμα σου,γιατι σε αφησα καιρο και θα μου αφυδατωθεις
Ειναι τηλεοπτικο το ζητημα, μαν. Δεν γινεται να πεσουν τα δυο την ιδια ωρα.Ποια μπαλα???
Στη Σερβια παιζει ο Γαυρος!!!
Aρα Γαμω την UEFA και την Euroleague!!!!τηλεοπτικα....
μην βριζεις ρε μανAρα Γαμω την UEFA και την Euroleague!!!!
Συγνωμη ταπεινα!!!μην βριζεις ρε μαν
Και αυτους τους νοιαζουν τα λεφτα. Εχουν δωσει και πολλα, περιμενουν και πολλα πισω.Aρα Γαμω την UEFA και την Euroleague!!!!
Εμενα μου αρεσει το 20.00 για να τελιωνει γρηγορα και να μαζευομαστε οι κωλογεροι γρηγορα στο σπιτι μας!!!
τι τσιμπισες?.... φαγητο τυπε μην με παρεξηγησεις ειναι ανωμαλοι εδω μεσα πολλοιΣυγνωμη ταπεινα!!!
Εσφαλα