Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Γαμιολες ψεύτες,μορη γαμιολα αθηναιε που είσαι ρε κωλομπαρα θα σας γαμησουμε νόμιμα μουνοπανα
Γαμιολες ψεύτες,μορη γαμιολα αθηναιε που είσαι ρε κωλομπαρα θα σας γαμησουμε νόμιμα μουνοπανα
σε προσφορά των οργάνων του κλινικά νεκρού ποδοσφαιριστή προέβη με απόφαση της η οικογένεια του,η αθλητική του στολή που φόραγε στην διάρκεια του αγώνα και τα παπουτσια του θα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Ζάκ ο μερακλής
Στα αρχίδια μας τι λέει.εντομεταξυ στην ερα σπορ ο γιατρος ξεφτιλιζει ολα τα σκουπιδια που ειρωνευονται οτι δεν επαθε τιποτα ο παιχτης, και να επρεπε να παει η οχι στο νοσοκομειο, αλλα ο αμερικανικος στολος ξερει οτι δικιο ειναι το δικιο του μαρινακι και τον καθε γλυφτη του
Ετσι ειναι οι πραγματικα μεγαλες ομαδεςΜέσα ήμουν και έπρεπε να τρώς 3 στο ημίχρονο που είσαι και άπλας....
Άλλα έχετε πιο μεγάλο πάτο από της Μάγκυς....
Να τα λέμε αυτά....
εντομεταξυ στην ερα σπορ ο γιατρος ξεφτιλιζει ολα τα σκουπιδια που ειρωνευονται οτι δεν επαθε τιποτα ο παιχτης, και να επρεπε να παει η οχι στο νοσοκομειο, αλλα ο αμερικανικος στολος ξερει οτι δικιο ειναι το δικιο του μαρινακι και τον καθε γλυφτη του. αλλα οκ, το δικιο το εχουν παντα τα μουνοπανα ,οποια αποχρωση εχουν, που θεωρουν σωστο να πετανε οτι πετανε μεσα στο γηπεδο γιατι ειναι αντρακια.
ειπε οτι ο παιχτης ΕΠΡΕΠΕ να παει νοσοκομειο , και το κολαρο που του εβαλαν ειναι ΙΑΤΡΙΚΟΣ κανονας , οπως τοτε με το.... χαρτι στον αλλο, αλλα ο τακης ο μπαλτας και ο μητσος η σουρικατα και ο γιωργος ο σουγιας ξερουν ...εντομεταξυ στην ερα σπορ ο γιατρος ξεφτιλιζει ολα τα σκουπιδια που ειρωνευονται οτι δεν επαθε τιποτα ο παιχτης, και να επρεπε να παει η οχι στο νοσοκομειο, αλλα ο αμερικανικος στολος ξερει οτι δικιο ειναι το δικιο του μαρινακι και τον καθε γλυφτη του. αλλα οκ, το δικιο το εχουν παντα τα μουνοπανα ,οποια αποχρωση εχουν, που θεωρουν σωστο να πετανε οτι πετανε μεσα στο γηπεδο γιατι ειναι αντρακια.
Τι λεει δηλαδη? Γιατι ειμαι στο κοτερο και δεν εχω σημα
Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.Ετσι ειναι οι πραγματικα μεγαλες ομαδες
Και γιατι είπε ότι είναι οκ?ειπε οτι ο παιχτης ΕΠΡΕΠΕ να παει νοσοκομειο , και το κολαρο που του εβαλαν ειναι ΙΑΤΡΙΚΟΣ κανονας , οπως τοτε με το.... χαρτι στον αλλο, αλλα ο τακης ο μπαλτας και ο μητσος η σουρικατα και ο γιωργος ο σουγιας ξερουν ...
οταν τελειωσεις το σφουγκαρισμα, πες μου να σου πω τι αλλο να κανεις και μετα που θα ανεβει στο σαιτ της ερα θα σου πω να το ακουσειςΤι λεει δηλαδη? Γιατι ειμαι στο κοτερο και δεν εχω σημα
Και το λευκο σεντονι ιατρικος κανονας ειναι...εχεις δει κανεναν σε φορειο με κουβερτουλα με αρκουδακια? Ολοι με ασπρα σεντονια ειναι...ειπε οτι ο παιχτης ΕΠΡΕΠΕ να παει νοσοκομειο , και το κολαρο που του εβαλαν ειναι ΙΑΤΡΙΚΟΣ κανονας , οπως τοτε με το.... χαρτι στον αλλο, αλλα ο τακης ο μπαλτας και ο μητσος η σουρικατα και ο γιωργος ο σουγιας ξερουν ...
ειπε, οτι δεν ειπε οτι ειναι οκ, αλλα πρεπει να παει να παει σε νοσοκομειο, διαβασε αυτο που εδωσε στον διαιτητη στης 21 10.Και γιατι είπε ότι είναι οκ?
Το γύρισε τσάμικο γιατί ξέρει ότι θα γαμηθεί τώρα....
Φοβήθηκε το Lafarge χθές,θα φοβηθεί την ψωλή τώρα....
αφου εισατε ΜΑΛΑΚΕΣ .ΝΑΙ!!!!Και το λευκο σεντονι ιατρικος κανονας ειναι...εχεις δει κανεναν σε φορειο με κουβερτουλα με αρκουδακια? Ολοι με ασπρα σεντονια ειναι...
Αλλα αυτο τι παει να πει? Οτι καθε φορα που θα τυλιγετε καποιον σαν μουμια, θα διακοπτεται και το ματς?
Το έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος μας ενδιαφέρει.ειπε, οτι δεν ειπε οτι ειναι οκ, αλλα πρεπει να παει να παει σε νοσοκομειο, διαβασε αυτο που εδωσε στον διαιτητη στης 21 10.
Σε παραδέχομαι ρε Μπαγασα τα είπες όλα στην προ τελευταία παράγραφο.αλλωστε φημιζεσαι για την φιλοξενία και το ήθος σουΦιλοι συνοπαδοι....μην πεφτετε στην παγιδα του φιλου μπουστη βαζελου....αφου δεν τους βγηκε η προπαγανδα με τον γιατρο, τωρα το γυρισαν στο φινμπογκανσον και τον ιβιτς....
Δεν εχουν καμια σχεση οι υποθεσεις αυτες...τα ματς εκεινα διακοπηκαν με αποφαση διαιτητη....ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ....
Δεν μας ενδιαφερει αν αποφασισε σωστα ή λαθος ο διαιτητης....ουτε εξεταζουμε το ηθικο ή οχι....το θεμα ειναι οτι ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ....
Στο χθεσινο ματς εφυγε απο μονος του ο βαζελος....ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο 3-0 στα χαρτια ισοδυναμει με διαλυση του πρωταθληματος....