koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 3.446
λενε για τον γιατρο.... σε αυτον τον αγωνα τον πηραν και τον πηγαν στο νοσοκομειο χωρης γνωματευση του γιατρου του αγωνα
λενε για τον γιατρο.... σε αυτον τον αγωνα τον πηραν και τον πηγαν στο νοσοκομειο χωρης γνωματευση του γιατρου του αγωνα
να μην τελειωνε ποτεΔε θα τελείωνε ματς στην Ελλάδα αν τα διακόπτανε στην πρώτη κροτίδα
Συμμαζέψου τύπε.Γαυροι το αεροπλανοφορο του 6ου Στολου με τους μπαμπαδες σας που γνωρισανε τις μαμαδες σας στην Τρουμπα , εχει παει στο Ισραηλ τωρα, και εχετε μοναξια
Να συνεχιστεί θέλω και εγώ ρε μπινέ.Στο μεταξύ κωλομπαρα μαξιμιλου θα σας πάμε καρότσι θα παρακαλάτε να γίνει ο αγώνας παλι
Το κολάρο ρε πούστη μου, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;; Ποιος κομπογιαννίτης το έβαλε;Δες πως τον βγαλανε ρε πουστη μου...φορειο, σεντονι και κολαρο...ρε δεν γινονται αυτα λεμε..
ρωτα εναν γιατρο να σου πει, αφου ξερεις οτι κομπογιαννιτης το εβαλε...Το κολάρο ρε πούστη μου, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;; Ποιος κομπογιαννίτης το έβαλε;
Καθόλου ευχάριστα δεν φαίνονται τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Χουάνκαρ καθώς η πρώτη γνωμάτευση κάνει λόγο για μερική απώλεια ακοής του Ισπανού αμυντικού.
Η πληροφορία που αποκάλυψε η «Δίκη» κάνει λόγο για την πρώτη ιατρική γνωμάτευση στον Ισπανό αμυντικό.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέουν κι ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για την ιατρική γνωμάτευση, ο Χουάνκαρ διακομίστηκε με απώλεια της ακοής του στο Υγεία και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν σε απόλυτο βαθμό αν και πότε θα είναι στο 100%.
Υπάρχουν ακόμα μαλακες που ενημερώνονται από τις αποκαλύψεις της δίκης;;;;Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ στο «Υγεία».
Ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής όπως φανέρωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι «αιωνίων» που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την στάση του Παναθηναϊκού να μην συνεχίσει το παιχνίδι εξαιτίας του τραυματισμού ποδοσφαιριστή της ομάδας από την κροτίδα από την οποία εκτοξεύθηκε από την εξέδρα.
Μερική ή ολική;;;ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΡΗΞΗ ΜΥΑΛΟΥ
Τι ρεπορτάζ ήθελες να κάνει ρε παίκτη, να δείξει εξ αρχής ότι η κροτίδα (ΚΑΚΩΣ ΕΠΕΣΕ) στα 5-6 μέτρα από έναν όμιλο ανθρώπων και ΕΝΑΣ έκανε το νεκρό;Ενταξει με τους γαύρους το καταλαβαίνω γιατί τώρα βλέπουν τι γλυκά ...με την κοσμοτε τι θα γίνει ?? Για εμένα τους κάνεις μήνυση υποτίθεται είμαστε και συνεργάτες.εχεςι τόσες κάμερες τόσα μικρόφωνα και κόβεις τη σύνδεση αντί να κάνεις ρεπορτάζ στον αγωνιστικό χώρο ?εκτός αν τους έκοψε κάποιος ?? Αν έχουν τα αρχιδια να μας το πουν
Εσύ τύπε είσαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ;;Γαυροι το αεροπλανοφορο του 6ου Στολου με τους μπαμπαδες σας που γνωρισανε τις μαμαδες σας στην Τρουμπα , εχει παει στο Ισραηλ τωρα, και εχετε μοναξια
αδερφέ είναι κράτος...μπανανίαλενε για τον γιατρο.... σε αυτον τον αγωνα τον πηραν και τον πηγαν στο νοσοκομειο χωρης γνωματευση του γιατρου του αγωνα
Τι τσιμπησες μορη?αδερφέ είναι κράτος...μπανανία
Ο χοντρός βασιλιάς της άσπρης σκόνης
έχει διαβρώσει-διαφθείρει πολιτικούς,αστυνομικούς,δικαστικούς, κυρ παντελήδες εικοσάευρους ,τα πάντα όλα
φρούτα με σπέσιαλ λικέρ μωρή βιολέταΤι τσιμπησες μορη?
Τσακο και βερμουτφρούτα με σπέσιαλ λικέρ μωρή βιολέτα
κάνουμε αποτοξίνωση σήμερα, από αύριο ανάβουμε κάρβουνα για ψάρι-κοψίδια
Μοναστηριακό Λικέρ Ρόδι | Ι.Μ. Γρηγορίου Παλαμά
είσαι κ πολύ γκαβλιάρηςΤσακο και βερμουτ
Τορτιγια γύρο καρότο λάχανο σως,και σε λιγο ένα μιλφειγ να φύγει η γυριλαείσαι κ πολύ γκαβλιάρης
τι τσίμπησες ?