brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
αν ειχαν λιγο χιουμορ επρεπε να του βαλουν και το αλουμινενιο σεντονιΔες πως τον βγαλανε ρε πουστη μου...φορειο, σεντονι και κολαρο...ρε δεν γινονται αυτα λεμε..
αν ειχαν λιγο χιουμορ επρεπε να του βαλουν και το αλουμινενιο σεντονιΔες πως τον βγαλανε ρε πουστη μου...φορειο, σεντονι και κολαρο...ρε δεν γινονται αυτα λεμε..
Aυτοί είναι.Σε παραδέχομαι ρε Μπαγασα τα είπες όλα στην προ τελευταία παράγραφο.αλλωστε φημιζεσαι για την φιλοξενία και το ήθος σου
Ελα ρε μαλακα που παιρνεις στα σοβαρα καθε τυπο που νομιζει οτι αυτα που ακουει τον συμφερουν...Και γιατι είπε ότι είναι οκ?
Το γύρισε τσάμικο γιατί ξέρει ότι θα γαμηθεί τώρα....
Φοβήθηκε το Lafarge χθές,θα φοβηθεί την ψωλή τώρα....
ΑΥΤΟ σου λεω, το επισιμο χαρτι του γιατρου σε διαιτητη, για να γραψει το φυλλο αγωνα, γραφει οτι πρεπει να παει νοσοκομειο. τωρα το φυλλο αγωνα δεν νομιζω οτι ξερει κανεις ακομα τι γραφει, οταν θα μαθουν οι ομαδες τοτε θα (διαρρευση....)Το έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος μας ενδιαφέρει.
Όχι τι δήθεν είπε.
Και εγώ είπα ότι είμαι ο Ναπολέων Βοναπάρτης....
Αμφισβητείς ότι είμαστε ένα μπουρδέλο Μεταξουργείου?Ελα ρε μαλακα που παιρνεις στα σοβαρα καθε τυπο που νομιζει οτι αυτα που ακουει τον συμφερουν...
Ιατρικος κανονας λεει το σεντονι....επρεπε να παει στο νοσοκκμειο...
Θα ειπε ο γιατρος οτι επρεπε να παει στο νοσοκομειο αφου επεμενε οτι ποναει και αυτος νομιζει οτι ετσι πρεπει να παρουν το ματς...
Και εγω αν παω στον γιατρο μου και επιμενω οτι ζαλιζομαι, στο νοσοκομειο θα με στειλει...τι παει να πει αυτο?
υγ: αν και τζαμπα το υπεραναλυουμαι...το βιδεο ειναι ξεκαθαρο...η κροτιδα σκαει μετρα μακρια και κανεις δεν επαθε τιποτα....
Αν δικαιωθει ο βαζελος, θα ανοιξει ο ασκος του αιολου...θα αναβει ο αλλος καπνογονο στην κερκιδα, θα αρχιζει να βηχει ο μασουρας και θα λεει οτι δεν μπορω να ανασανω θα πεθανω και θα παιρνει το ματς στα χαρτια...
Αν θελουμε να δουμε πρωταθλημα, η αποφαση διακοπης πρεπει να ανηκει στον διαιτητη και τον γιατρο αγωνα...αλλιως ας το κλεισουμε το μπουρδελο...
Θα έχει και υπογραφή γιατρού το φύλλο αγώνα.ΑΥΤΟ σου λεω, το επισιμο χαρτι του γιατρου σε διαιτητη, για να γραψει το φυλλο αγωνα, γραφει οτι πρεπει να παει νοσοκομειο. τωρα το φυλλο αγωνα δεν νομιζω οτι ξερει κανεις ακομα τι γραφει, οταν θα μαθουν οι ομαδες τοτε θα (διαρρευση....)
Και για ακομα μια φορα αποδεικνυεται η τεραστια επικοινωνιακη δυναμη του βαζελου και γενικα των αλλοθρησκων...εκει πραγματικα ειναι ανικητοι....
Μεσα σε 5 λεπτα που φευγει ο βαζελος, ο νικοτζον βγαζει στην σεντρα των γιατρο και το σανοδνα ανεβαζει αρθρα με αφαιρεση βαθμων για τον θρυλο και φωτογραφια του γιατρου με τον βαγγελα...
Μιλαμε για κανονικη δολοφονια χαρακτηρα...αν δεν ηταν τοσο εξωφθαλμα τα πραγματα με τον γιατρο με φωτογραφιες και αναρτησεις του υπερ του βαζελου, θα του ειχαν γαμησει την ζωη του ανθρωπου...
Μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...
Ειναι κανενας πουστηςβαζελος εδω μεσα ή τζαμπα γραφω τα σεντονια?
80% τηλεθεαση γραφει το νημα ρε μουνοπανο....80%....σαν ζεστο ψωμι φευγουν οι αναλυσεις μου...Σε εχουμε χεσμενο ρε μαλακα δεν πουλας πια,κανε τα χαρτια να βγεις στη συνταξη ως νικ
Σε εχουμε χεσμενο ρε μαλακα δεν πουλας πια,κανε τα χαρτια να βγεις στη συνταξη ως νικ
ΑΥΤΟ σου λεω, το επισιμο χαρτι του γιατρου σε διαιτητη, για να γραψει το φυλλο αγωνα, γραφει οτι πρεπει να παει νοσοκομειο. τωρα το φυλλο αγωνα δεν νομιζω οτι ξερει κανεις ακομα τι γραφει, οταν θα μαθουν οι ομαδες τοτε θα (διαρρευση....)
Κάνεις πλάκα ?Aυτοί είναι.
Γιατί να γίνουμε και εμείς ίδιοι.
Να κατέβει να παίξει η ομάδα.
Όπως παίξαμε στην Ριζούπολη.
Και ότι γίνει.
Εδώ θα γίνουν όλα.....Τελικά τι ώρα είναι η κηδεία και σε ποιο νεκροταφείο να στείλω στεφάνι στον άτυχο ποδοσφαιριστή σας????
Τι κούμπωσες πρωινιάτικα αδερφέ?Κάνεις πλάκα ?
Στην Ριζούπολη δεν κατέβηκες και μετά σε είπαν και κότα και η 13 τους κυνηγούσε στην Παιανία
Θα γινει μαυσωλειο στο υπογειο του σκαι..τον επικηδειο θα εκφωνησει η χειλουδακη, στενη φιλη του προεδρου αλαφουζου...και θα ακολουθησει σεμνη τελετη στις Κουκλες στην λεωφορο συγγρου...Τελικά τι ώρα είναι η κηδεία και σε ποιο νεκροταφείο να στείλω στεφάνι στον άτυχο ποδοσφαιριστή σας????
Τι ρε, θα βγάλετε τον μάρτυρα σε λαϊκό προσκύνημα ναουμ???????????????Εδώ θα γίνουν όλα.....
Boadilla del Monte
Δωρεές πάνω από 200€ γίνονται δεκτές.
Με πμ θα σου στείλω λογαριασμό....
διασειση λαβυρινθουΚαθόλου ευχάριστα δεν φαίνονται τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Χουάνκαρ καθώς η πρώτη γνωμάτευση κάνει λόγο για μερική απώλεια ακοής του Ισπανού αμυντικού.
Η πληροφορία που αποκάλυψε η «Δίκη» κάνει λόγο για την πρώτη ιατρική γνωμάτευση στον Ισπανό αμυντικό.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέουν κι ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για την ιατρική γνωμάτευση, ο Χουάνκαρ διακομίστηκε με απώλεια της ακοής του στο Υγεία και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν σε απόλυτο βαθμό αν και πότε θα είναι στο 100%.