baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
εχει μπερδευτει ο αυτοφορακιας τα μεταχειρισμενα πεφτουν οι τιμες δεν ανεβαινουν.παρε το εσυ που τον φυσας τον παρα ρε εγω δεν εχω τοσα

εχει μπερδευτει ο αυτοφορακιας τα μεταχειρισμενα πεφτουν οι τιμες δεν ανεβαινουν.παρε το εσυ που τον φυσας τον παρα ρε εγω δεν εχω τοσα
Δεν ειναι νομιζω ιδιοκτητης,θα μας τα πει βεβαια ο ιδιος σε λιγομημπως να μου δωσει το διαμερισμα που μενει μαζι με καποια μετρητα και να του δωσω το αυτοκινητο να μεινει που δεν εχει Ενφια και δεη
ψεμματα μου λεει ο μουνης;παει να με πιασει κωτσο;εχει μπερδευτει ο αυτοφορακιας τα μεταχειρισμενα πεφτουν οι τιμες δεν ανεβαινουν.![]()
ασε που τον πιασανε κοροιδο του κολλησανε αυτοκολλητο χαιμπριντ και το αγορασε πιο ακριβα ενω ειναι καθαρη βεντζινα.ψεμματα μου λεει ο μουνης;παει να με πιασει κωτσο;
θα νιωσεις την οργη του τωρα.....ασε που τον πιασανε κοροιδο του κολλησανε αυτοκολλητο χαιμπριντ και το αγορασε πιο ακριβα ενω ειναι καθαρη βεντζινα.
εχει μπερδευτει ο αυτοφορακιας τα μεταχειρισμενα πεφτουν οι τιμες δεν ανεβαινουν.![]()
πες του επενδυτη απο τα λιντλ αν πουλαει το υβριδικο σαπακι που εχει![]()
ρωτησε τον να δουμε....![]()
μημπως να μου δωσει το διαμερισμα που μενει μαζι με καποια μετρητα και να του δωσω το αυτοκινητο να μεινει που δεν εχει Ενφια και δεη
δεν βλεπω τιμουλα για το σαπακι....
32Κ μετρητα
δινω 6 μετρητα και θα βαλουμε πολυμηνες δοσεις....και τι 32 ρε μαλακα με δουλευεις;
ανεβηκαν οι τιμες των αυτοκινητων , Φταιει η Ουκρανία
ασε που περιμένες και 9 μηνες στην καλυτερη
Δοσεις δεν παιζουν , τραβα σε τοκογλυφο να τα παρεις μετρητα και δωστα σε δοσεις αυτουνου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
31,5
βαλε το 1 μπροστα αντι για 3 και κλεισαμε![]()
33Κ πηγε τωρα
εχασες την ευκαιρια ζεστου τιμιου μετρητου....και θα ελαφρυνες και την ψυχουλα σου λιγο απο τις αμαριες που εχεις κανει![]()
αυριο το πρωι το πουλαω 35 ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ![]()
ειπαμε καλη πραξη,ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ
Κοιτα να δεις που παραλιγο να κλεισει η μπιζνα χωρις καν να μιλανε μεταξυ τουςΚΑΛΗ πραξη ηταν στα 32 .. εχασες τωρα
δυστυχως εχει μια δοση αληθειας λογω αυξησης της τιμης των καινουριων ενα αυτοκινητο 3ετιας εχει χασει 1000 απο την αξια του.
ναι μαλακα , οτι πεις .. πουλανε μεταχειρισμενα σε τιμες καινουργιων
Μπερδευτηκα γιατι σου απαντουσε ο αλλος χωρις να τον παραθετειςτσελεμπρε οταν θα σε ΠΑΡΑΘΕΤΩ θα απαντας![]()
Πολύ απαξίωση στο κουμπί που λέγεται παραθεσηΚοιτα να δεις που παραλιγο να κλεισει η μπιζνα χωρις καν να μιλανε μεταξυ τους![]()
Εχετε φτιαξει ωραιο αρλεκιν εκει,Εσμεραλντα κι ετσιΠολύ απαξίωση στο κουμπί που λέγεται παραθεση
Όλο σαχλαμαριζουν
Χαζομάρες όλο λεν
Πάω να βρω το μπατζανακη να μιλήσουμε για σοβαρά πράγματα ... για κολομβιανη μαφία ,κ για το ότι η δικιά του δεν θέλει να τεκνοποιησει![]()
κλειστε επιτελους τα συνορα για τις πρασινες πουτανες!!!!!!!!!!ραγιοοοοοοο![]()
ΟΧΙκλειστε επιτελους τα συνορα για τις πρασινες πουτανες!!!!!!!!!!
ρεζιλι μας κανουν....
![]()
η κυρα μου.....κλεισε τραπεζι Βαρουλκο να γινουμε....απο παρτη σουΉρθε ο σερβιτόρος και στο φιλετάρισε?
![]()
Γιατι δεν κοιμασαι?Σε εσενα βασιζεται η παραγωγικη μηχανη της χωρας?Τι θες,να κολλησει κανενα γραναζι και να μεινει πισω το σχεδιο αναπτυξης?η κυρα μου.....κλεισε τραπεζι Βαρουλκο να γινουμε....απο παρτη σου![]()
πολλη δουλεια,ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑΓιατι δεν κοιμασαι?Σε εσενα βασιζεται η παραγωγικη μηχανη της χωρας?Τι θες,να κολλησει κανενα γραναζι και να μεινει πισω το σχεδιο αναπτυξης?![]()