paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Στα αρχιδια μου τι εκαναν οι Αγγελοπουλοι. Εγω αμα ημουν Αγγελοπουλος θα εκραζα. Γιατι ο Σλουκας αντι να πει αρχιδατα "φευγω" καθοταν και εκανε συναντησεις για τα ματια του κοσμου. Οτι τι; Σαν γαυρος θα κατσω να ασχοληθω για το αν ειναι ευγενικος ο προεδρος μου; Στα παπαρια μου, χιλιες φορες να ειναι κυνικοι και ειλικρινεις παρα "ευγενικοι".Φίλε δε με νοιάζει τι έγραψες εσύ σου κάνω σύγκριση. Η διαφορά είναι ότι ο ένας όταν ένας παίκτης του φύγει τον βρίζει και τον ξεφτυλίζει. Ο άλλος (αυγουλομάτηδες) δεν κάνει τίποτα. Δες λοιπόν ποια είναι η κόσμια πολιτισμένη συμπεροφορά και ποια η κάφρικη πριν τρέξεις να δώσεις δίκιο σε σκουπίδια. Ξύπνα.
Μην μπερδευεσαι τυπε, το οτι ο Τρακης ειναι ενα αρχιδι και μισο δεν σημαινει οτι θα εχει παντα αδικο. Στο συγκεκριμενο θεμα εχει δικιο, και εχει τα παπαρια να τα πει οπως τα βλεπει χωρις λουλουδακια και καρδουλες. Εγω εχω το σθενος να του δωσω δικιο οταν το αξιζει, και μολις κανει μαλακιες πρωτος πρωτος θα του βριζω τη μανα. Δεν καταλαβαινω που ζοριζεσαι