Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.012
- Πόντοι
- 3.506
Τα διαρκείας για ποδόσφαιρο πρέπει να είναι sold out από όταν ξεκίνησε η ανανέωση των περσινών...δεν έχω ελπίδες...
Οπότε βγες για να αδειάσουμε από μπούστηδες.....γέμισε μπουστηδες
οχιΟπότε βγες για να αδειάσουμε από μπούστηδες.....
Καλησπέρα φίλε Τρουμπ μείνε
Πώ ρε,αυτός έχει βρωμόχερο....Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy-out στην Μπανταλόνα και απέκτησε τον Κάιλ Γκάι
Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy-out στην Μπανταλόνα και απέκτησε τον Κάιλ Γκάι
Πώ ρε,αυτός έχει βρωμόχερο....
Είχα δει το Ρεαλ-Μπανταλονα στα πλευ και είχα χαζέψει....
ο παπαγιαννης εχει ξεγελασει τους παντες οτι ειναι μπασκετμπολιστας
Άρα και ο Σλούκας αχάριστος? Και ο Σχορτσιανίτης? Και ο Λοτζέσκι? Ο Παπαπέτρου? Να αποφασίσουμε κάποια στιγμή πότε είναι αχάριστος κάποιος, πότε επαγγελματίας και πότε σκουπίδι..Αλλά με ίδια κριτήρια έτσι? Όχι όπως μας συμφέρει..Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά Παπαγιάννη και Ιτούδη
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για την απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη ν' αφήσει τον Παναθηναϊκό για τη Φενέρ, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της τουρκικής ομάδας και Ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη.www.eurohoops.net
“Δεν ξέρω τι να περιμένω άλλο στη ζωή μου. Τα έχω δει πλέον όλα. Σου φέρνουν οι γονείς το παιδάκι 15 χρονών στο σπίτι σου, σου λένε ‘τον παραδίδουμε στα χέρια σου, να το προσέχεις’. Οκτώ ή εννιά χρόνια να μην έχεις στηρίξει ποτέ κανέναν άλλο αθλητή σαν κι αυτόν, ίσως πέρα από τον Νίκο Παππά. Να είναι ο πρώτος που θες να κλείσεις από τον Απρίλιο, να του κάνεις προτάσεις 1,1, 1,2 και 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο, παρότι δεν έχει κάνει καλές σεζόν, γιατί τον θες εδώ και γιατί τον αγαπάς. Να σε έχει 4-5 μήνες στο περίμενε, να σου λέει ακατέβατα 1,3-1,7 για δύο χρόνια, στο τέλος να το δέχεσαι.
Να λες εντάξει και όταν του το λες να σου λέει ‘ξέρεις, είχα πει ναι στον Ιτούδη, αλλά το σωστό είναι να μείνω εδώ. Δώσε μου πέντε λεπτά να ενημερώσω τον Ιτούδη’. Του στέλνεις τα συμβόλαια, περιμένεις, έχει πάει 6 το πρωί κι αντί να λάβεις τα συμβόλαια σου λένε ‘η μαμάκα μου και ο μπαμπάκας μου δεν με αφήνουν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πάω στον Ιτούδη, γιατί μου δίνουν 200 χιλ. ευρώ παραπάνω’. Anyway… Καλή επιτυχία Γιώργο”, δήλωσε, αφήνοντας αιχμές και για τον πατέρα του ψηλού, Κανέλλο Παπαγιάννη.
να πω οτι διαφωνω με dpg θα πω ψεμματα. Καραγκιοζακος παπαγιαννης, υπερκαραγκιοζαρος ιτουδης, ελπιζω να φανε γαμησι απο ολους φετος γιατι δεν τους αξιζει τιποτα λιγοτερο, μπασκετικα σκουπιδια
Πειτε μας λοιπον για "επαγγελματιες" παικτες... Ειναι ενα πραγμα να θες το καλυτερο οικονομικο ντηλ για τον εαυτο σου (το οποιο ειναι δεκτο ως ενα σημειο), και ειναι αλλο πραγμα να εισαι ενας αχαριστος γυφτοντενεκες
ξαναδιαβασε τι γραφει ο dpg. Και πες μου αν ειναι αντρικη συμπεριφορα αυτη απο τον παπαγιαννη.Άρα και ο Σλούκας αχάριστος? Και ο Σχορτσιανίτης? Και ο Λοτζέσκι? Ο Παπαπέτρου? Να αποφασίσουμε κάποια στιγμή πότε είναι αχάριστος κάποιος, πότε επαγγελματίας και πότε σκουπίδι..Αλλά με ίδια κριτήρια έτσι? Όχι όπως μας συμφέρει..
Ε ναι βέβαια απόλυτο..Λίγο λιγότερο από όσο είχε ο ΟΣΦΠ με Σλούκα..Έχει απόλυτο δίκιο σε ότι λέει.
Δεν είναι..Τώρα πες μου εσύ αν είναι αντρική συμπεριφορά αυτή του Σλούκα και όσων ανέφερα πριν. Αααα και σε σκουπίδια κοκάκηδες τέτοιες και χειρότερες συμπεριφορές αξίζουν..ξαναδιαβασε τι γραφει ο dpg. Και πες μου αν ειναι αντρικη συμπεριφορα αυτη απο τον παπαγιαννη.
το σλουκα τον εβριζα μια βδομαδα, επειδη εσυ μπηκες με χρονοκαθυστερηση θα τον ξαναπιασω; παει, εφυγε, στο καλο. θα τα πουμε απο οκτωβρη πλεον, τι αλλο να γραψω; Ο παπαγιαννης ειναι φρεσκια ειδηση λιγων ωρων, ξυπναΔεν είναι..Τώρα πες μου εσύ αν είναι αντρική συμπεριφορά αυτή του Σλούκα και όσων ανέφερα πριν. Αααα και σε σκουπίδια κοκάκηδες τέτοιες και χειρότερες συμπεριφορές αξίζουν..
Φίλε δε με νοιάζει τι έγραψες εσύ σου κάνω σύγκριση. Η διαφορά είναι ότι ο ένας όταν ένας παίκτης του φύγει τον βρίζει και τον ξεφτυλίζει. Ο άλλος (αυγουλομάτηδες) δεν κάνει τίποτα. Δες λοιπόν ποια είναι η κόσμια πολιτισμένη συμπεροφορά και ποια η κάφρικη πριν τρέξεις να δώσεις δίκιο σε σκουπίδια. Ξύπνα.το σλουκα τον εβριζα μια βδομαδα, επειδη εσυ μπηκες με χρονοκαθυστερηση θα τον ξαναπιασω; παει, εφυγε, στο καλο. θα τα πουμε απο οκτωβρη πλεον, τι αλλο να γραψω; Ο παπαγιαννης ειναι φρεσκια ειδηση λιγων ωρων, ξυπνα