Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478
Λάθος κουβέντα κάνετε αδερφέ.....
Μια χαρά κουβέντα κάνουμε. Τον είπα λούζερ και επειδή δεν μπορεί να απαντήσει κάτι γιατί είναι λούζερ, λέει άσχετα πράγματα.Έχει αναφέρει όλες τις ομάδες της ευρωλίγκα και έχει κολλήσει με την Τσιμπόνα επειδή μάλλον έχει κάποιον γαμιά εκεί και ζαλίζει εμένα. Λες κι εμένα με πειράζει τι κάνει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.626
Πόντοι
6.536
Μια χαρά κουβέντα κάνουμε. Τον είπα λούζερ και επειδή δεν μπορεί να απαντήσει κάτι γιατί είναι λούζερ, λέει άσχετα πράγματα.Έχει αναφέρει όλες τις ομάδες της ευρωλίγκα και έχει κολλήσει με την Τσιμπόνα επειδή μάλλον έχει κάποιον γαμιά εκεί και ζαλίζει εμένα. Λες κι εμένα με πειράζει τι κάνει.
Άστους να μιλάνε,θα έρθει η κατραπακιά και θα έχουμε Amber Alert μετά.

Προς το παρόν είναι από πάνω και έχουν καλή ομάδα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478
Άστους να μιλάνε,θα έρθει η κατραπακιά και θα έχουμε Amber Alert μετά.

Προς το παρόν είναι από πάνω και έχουν καλή ομάδα.
Δεν είναι από πάνω. Η κουβέντα που είχαμε μαζί είναι για τίτλους ευρωλίγκας και χαμένους τελικούς.Τους ρίχνουμε στ΄αυτιά και έχει τα μούτρα και μιλάει. Όσο γραφει μαλακίες θα πέρνει την απάντησή του. Είναι τόσο ζαβός που πόσταρε και την κατάταξη της wikipedia. Για τόσο βλάκα μιλάμε . Ούτε να μετρήσει δεν ξέρει και νομίζει ότι κάνει πλάκα. Πρέπει να φάνε όλους τους φούρνους της Ελλάδας για να μας συναγωνιστεί.Να ανοίξει νήμα για το πόλο του γαύρου και να αφήσει τα δημοφιλή αθλήματα γιατί είναι το πουτανάκι των ευρωπαίων που ξεσπούν τις ανώμαλες ορέξεις τους.

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.626
Πόντοι
6.536
Δεν είναι από πάνω. Η κουβέντα που είχαμε μαζί είναι για τίτλους ευρωλίγκας και χαμένους τελικούς.Τους ρίχνουμε στ΄αυτιά και έχει τα μούτρα και μιλάει. Όσο γραφει μαλακίες θα πέρνει την απάντησή του. Είναι τόσο ζαβός που πόσταρε και την κατάταξη της wikipedia. Για τόσο βλάκα μιλάμε . Ούτε να μετρήσει δεν ξέρει και νομίζει ότι κάνει πλάκα. Πρέπει να φάνε όλους τους φούρνους της Ελλάδας για να μας συναγωνιστεί.Να ανοίξει νήμα για το πόλο του γαύρου και να αφήσει τα δημοφιλή αθλήματα γιατί είναι το πουτανάκι των ευρωπαίων που ξεσπούν τις ανώμαλες ορέξεις τους.
Τύπε τι λές τώρα.
Ξέρουμε το βάρος της ομάδας.
Ίσα ίσα που δεν έχουμε το κόμπλεξ τους,καλό είναι να έχουν καλή ομάδα για να βελτιωθούμε
Ο πρόεδρος όμως ευθύνεται για το ότι είμαστε περιφερόμενος θίασος εδώ και χρόνια.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.678
Πόντοι
5.006
Τύπε τι λές τώρα.
Ξέρουμε το βάρος της ομάδας.
Ίσα ίσα που δεν έχουμε το κόμπλεξ τους,καλό είναι να έχουν καλή ομάδα για να βελτιωθούμε
Ο πρόεδρος όμως ευθύνεται για το ότι είμαστε περιφερόμενος θίασος εδώ και χρόνια.

τυπε τωρα προσπαθεις να συννενοηθεις με εναν τυπο που για να αποδειξει οτι ο ολυμπιακος ειναι λουζερ, εφτιαξε μια κατηγορια στο μυαλο του, με την οποια :
1ον) ολες σχεδον οι ομαδες της ευρωπης βγαινουν λουζερ, αφου εχουν περισσοτερους χαμενους τελικους από οτι τροπαια (μπαρτσα, φενερ, μακαμπι, η ρεαλ μεχρι το 2014)
2ον) βγαινει 1η η τσιμπονα.....η ΤΣΙΜΠΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....στην φανταστικη κατηγορια που εφτιαξε ο ψυχασθενης στο μυαλο του, στην νουμερο 1 θεση ειναι η ΤΣΙΜΠΟΝΑ....εφτιαξε μια κατηγορια που ο βαζελος ειναι πιο λουζερ απο την ΤΣΙΜΠΟΝΑ....επαναλαμβανω : οπαδος του βαζελου εφτιαξε κατηγορια στην οποια ο βαζελος ειναι πιο λουζερ απο την τσιμπονα.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : στο δρομοκαιτειο με υποτροφια ο πουστης....:confused:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478
τυπε τωρα προσπαθεις να συννενοηθεις με εναν τυπο που για να αποδειξει οτι ο ολυμπιακος ειναι λουζερ, εφτιαξε μια κατηγορια στο μυαλο του, με την οποια :
1ον) ολες σχεδον οι ομαδες της ευρωπης βγαινουν λουζερ, αφου εχουν περισσοτερους χαμενους τελικους από οτι τροπαια (μπαρτσα, φενερ, μακαμπι, η ρεαλ μεχρι το 2014)
2ον) βγαινει 1η η τσιμπονα.....η ΤΣΙΜΠΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....στην φανταστικη κατηγορια που εφτιαξε ο ψυχασθενης στο μυαλο του, στην νουμερο 1 θεση ειναι η ΤΣΙΜΠΟΝΑ....εφτιαξε μια κατηγορια που ο βαζελος ειναι πιο λουζερ απο την ΤΣΙΜΠΟΝΑ....επαναλαμβανω : οπαδος του βαζελου εφτιαξε κατηγορια στην οποια ο βαζελος ειναι πιο λουζερ απο την τσιμπονα.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Αυτός ο έρωτάς σου με την Τσιμπόνα με ξεπερνάει.
Εύχομαι τα καλύτερα

• Like

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478

Ναι ρε κουτορνίθι. Αν σε έναν αγώνα ένας παίχτης βάλει 20 πόντους με 10 προσπάθειες , δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον που έβαλε 20 πόντους με 30 προσπάθειες. Ο ένας έχει 20 πόντους με 100% ευστοχία και ο άλλος 20 πόντους με 33% ευστοχία.Μάντεψε ποιος θα βγει MVP.
Αν σου έκοβε λιγάκι θα το καταλάβαινες αλλά είσαι στόκος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.200
Πόντοι
28.246

Παναθηναικος που σεβεται τον ευατο του θα υποτιμησει οπως θελει ο ιδιος τις επιτυχιες του αλλου και θα κανει κωλοτουμπα για να βγει ντε και καλα ανωτερος. Ακομα να τους μαθεις;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478
Παναθηναικος που σεβεται τον ευατο του θα υποτιμησει οπως θελει ο ιδιος τις επιτυχιες του αλλου και θα κανει κωλοτουμπα για να βγει ντε και καλα ανωτερος. Ακομα να τους μαθεις;
Πω πω με ξεσκέπασες...........
Ζηλεύω τις 3 κουπες που έχετε, γιατί εγώ δεν έχω και προσπαθώ να σας υποτιμήσω.

• Like

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.200
Πόντοι
28.246
Πω πω με ξεσκέπασες...........
Ζηλεύω τις 3 κουπες που έχετε, γιατί εγώ δεν έχω και προσπαθώ να σας υποτιμήσω.
Εδω μας κουνιεσαι για πορειες στη μπαλα. Αληθεια κειθε εχεις καμια ευρωπαικη;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.298
Πόντοι
32.478
Εδω μας κουνιεσαι για πορειες στη μπαλα. Αληθεια κειθε εχεις καμια ευρωπαικη;
Ναι έχω παιξει μια φορά σε τελικό και έχασα .
Εσείς τι έχετε κάνει για θύμησέ μου.
Το φιλαράκι σου ο @raopau που έχει το λινκ της wikipedia ας το ποστάρει να μάθουμε κι εμείς.

• Like

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.200
Πόντοι
28.246
Ναι έχω παιξει μια φορά σε τελικό και έχασα
Φτου σου διαολε κερατα.
Ρε πουλακι μου ελληνικα τα εγραψα. Στο ποδοσφσιρο ΚΟΥΠΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ;

ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΜΟΝΟ ΠΟΡΕΙΕΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom