Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 32.478
Όχι αλλά μου αρέσει να βλέπω και άλλα πράγματα.Της θετικής είσαι;
Ίσως κάποιος που ξέρει να τους ονόμαζε ποιοτικούς δείκτες, εγώ όμως δεν ξέρω.
Όχι αλλά μου αρέσει να βλέπω και άλλα πράγματα.Της θετικής είσαι;
Σωστος ..Όχι αλλά μου αρέσει να βλέπω και άλλα πράγματα.
Ίσως κάποιος που ξέρει να τους ονόμαζε ποιοτικούς δείκτες, εγώ όμως δεν ξέρω.
τάκαρε σε πέρασε για τρελή μιλφάρα ο @Milfomaniac και σε ξεμούνιασε αλύπητα ρε
και η τσιμπονα εχει 2 τιτλους σε 2 χρονια τυπε (1985, 1986)...παλι σε πατωσε η τσιμπονα...ΡΕΑΛ 11 τίτλους σε 61 χρόνια από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά σε τελικό.
ΤΣΣΚΑ 8 τίτλους σε 58 χρόνια.
ΜΑΚΑΜΠΙ 6 τίτλους σε 37 χρόνια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 τίτλους σε 29 χρόνια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6 τίτλους σε 15 χρόνια
Μιλήστε μας για επιτυχημένες ομαδες μετά.
ο τρακης λεει θα παρει ολη την ομαδα της παρτιζαν.και η τσιμπονα εχει 2 τιτλους σε 2 χρονια τυπε (1985, 1986)...παλι σε πατωσε η τσιμπονα...
τυπε στα δίσεκτα έτη ποιος ειναι 1ος????διαφωτισε μας....
ρε τον φουκαρα, εχει τους μισους σχεδον τιτλους απο την ρεαλ και δες τι σκεφτηκε μπας και αισθανθει καλυτερα...11/61 η ρεαλ.....6/15 ο βαζελος....
ρε μαλακες τι κομπλεξ ειναι αυτο????
υγ : παντως ο τυπος πρεπει να ειναι πραγματι τσιμπονα...δεν εξηγειται διαφορετικα...σε ολες τις στατιστικες του κωλου που ανεβαζει, παντα 1η η τσιμπονα βγαινει...![]()
Καλησπέρα φι Βάρο ,τι τσιμπίσες ; Πώς πάει η δίαιτα;ο τρακης λεει θα παρει ολη την ομαδα της παρτιζαν.αρα τον βαζελο τον θελει6-7 στην ευρωπη.
ειναι λουζερ ο τυπος.
κριμα που δεν εχει τα φραγκα να αγορασει ολη την παρτιζαν....ο τρακης λεει θα παρει ολη την ομαδα της παρτιζαν.αρα τον βαζελο τον θελει6-7 στην ευρωπη.
ειναι λουζερ ο τυπος.
Περιμενουμε να φτιαξετε ομαδα για να παιξουμε εναντιον σας στον τελικο της Euroleagueτάκαρε σε πέρασε για τρελή μιλφάρα ο @Milfomaniac και σε ξεμούνιασε αλύπητα ρε
Στα σοβαρά, πως εξηγείς ότι στους τελικούς στηνόσαστε στα 4 και σας γλεντάει ο κάθε πικραμένος ?
γιατί μόλις φτάνετε στη πηγή γινόσαστε λούζερ ?
![]()
Αν είχες βγάλει την τετάρτη δημοτικού θα καταλάβαινες αυτα που σου γράφω αλλά αφού ακόμα μετράς με τα δάχτυλα είναι λίγο δύσκολο. Κάνεις και άσχημο χιούμορ πανάθεμα σε και μας ζάλισες τον πούτσο με την ΤΣΙΜΠΟΝΑ.και η τσιμπονα εχει 2 τιτλους σε 2 χρονια τυπε (1985, 1986)...παλι σε πατωσε η τσιμπονα...
τυπε στα δίσεκτα έτη ποιος ειναι 1ος????διαφωτισε μας....
ρε τον φουκαρα, εχει τους μισους σχεδον τιτλους απο την ρεαλ και δες τι σκεφτηκε μπας και αισθανθει καλυτερα...11/61 η ρεαλ.....6/15 ο βαζελος....
ρε μαλακες τι κομπλεξ ειναι αυτο????
υγ : παντως ο τυπος πρεπει να ειναι πραγματι τσιμπονα...δεν εξηγειται διαφορετικα...σε ολες τις στατιστικες του κωλου που ανεβαζει, παντα 1η η τσιμπονα βγαινει...![]()
Θα γαμηθείς όμορφαο τρακης λεει θα παρει ολη την ομαδα της παρτιζαν.αρα τον βαζελο τον θελει6-7 στην ευρωπη.
ειναι λουζερ ο τυπος.
Έχεις ετοιμάσει βαλίτσα ;Θα γαμηθείς όμορφα
Τα έχει να αγοράσει και την Μπαρτσελόνα....κριμα που δεν εχει τα φραγκα να αγορασει ολη την παρτιζαν....
μαλλον για 11-12ος παει για του χρονου...
![]()
Πάντα έτοιμη είναι..Έχεις ετοιμάσει βαλίτσα ;
Αύριο πρωί θα το κοιτάξω onlineΠάντα έτοιμη είναι..
Εσύ έβγαλες εισιτήριο?
Δώσε κωδικούς να στο βγάλω εγώ.Αύριο πρωί θα το κοιτάξω online
ΌχιΔώσε κωδικούς να στο βγάλω εγώ.
Έχεις miles card?
Οχιά διμούτσουνη