Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.193
- Πόντοι
- 28.246
Το εσιαξα.Σανο σκετο που με κερασε η ομαδα μου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Ειχε περισσεψει μιας και ηταν μεγαλη η ποσοτητα.
Το εσιαξα.Σανο σκετο που με κερασε η ομαδα μου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Ειχε περισσεψει μιας και ηταν μεγαλη η ποσοτητα.
σε ταλεντάρα βασ βασ - ροπάο απευθυνόμουνΤο εσιαξα.
Δεν μου λες. Την ωρα που τον παιζεις, κανεις παυση για να απαντησεις στο σαητ; Απαντησες στον Αντζελο για το τι φαρμακωσες και σου κανα σιαξιμο.σε ταλεντάρα βασ βασ - ροπάο απευθυνόμουν
σε λίγο βγαίνω για σπρώξιμο ρε , θα μου τον παίξει γκομενέτοΔεν μου λες. Την ωρα που τον παιζεις, κανεις παυση για να απαντησεις στο σαητ; Απαντησες στον Αντζελο για το τι φαρμακωσες και σου κανα σιαξιμο.
Καλησπέρα φίλε Βαρε ποτε θα πάνε Λουτράκι να τσιμπήσουμε;η σχολη πουλιου εχει βγαλει αξιους αντικαταστατες του.![]()
και ιωαννη παπαπετρου εχει ετοιμο....εκλεισε τον ανετοκουμπο νουμερο 3 πολυ μεγαλη μεταγραφη![]()
ο λι ηταν καλος ο μπουστης.και ιωαννη παπαπετρου εχει ετοιμο....
πιστευεις αν διωξει και κανα παρι λι, προλαβαινει να γινει ακομα χειροτερος και απο την φετινη ομαδα????
![]()
δεν χωραει πλεον στην ομαδα αστέρων που θα φτιαξει ο τρακης :ο λι ηταν καλος ο μπουστης.
πως τον κοβεις τον αταμαν θα την βγαζει καλυβια η χασια?δεν χωραει πλεον στην ομαδα αστέρων που θα φτιαξει ο τρακης :
ηδη εχει κλεισει τον Θαθάνοβιτς, τον Θαθανάουσκας, τον Θαθανάϊτις και τον Θάθανσεν....
![]()
Τυπε πραγματικά με έχεις κουράσει. Πρέπει όντως να έχεις κάποιο πρόβλημα στο μυαλό δεν εξηγείται αλλιώς. Θα στο πω για τελευταία φορά μπας και το καταλάβεις. Η έννοια "λουζερ " σημαίνει ότι κάποιος χάνει συνέχεια. Τιποτα άλλο.Η δεύτερη θέση εννοείται ότι είναι καλή και τιμητική. Στα ομαδικα αθλήματα που υπάρχει τελικός μεταξύ 2 ομάδων ο νικητής αποθεώνεται και αυτός πανηγυρίζει ενώ στον χαμένο δεν δίνουν σημασία. Στον στίβο που στον τελικό προκρίνονται 8 ατομα ακόμα και ο τρίτος αποθεώνεται και λένε πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Άλλη φιλοσοφία έχουν τα ομαδικά αθλήματα και άλλη τα ατομικά. Στα ομαδικά αθλήματα λοιπόν μια ομάδα που πάει συχνά τελικό αλλά τις περισσοτερες φορές χάνει, κάποιοι θα την αποτελέσουν λουζερ. Αυτό δεν ακυρώνει την δεύτερη θέση. Η Μπαρτσα στο Μπάσκετ είναι λουζερ όπως και η Γιουβέντους στο ποδοσφαιρο . Αν θες το καταλαβαίνεις αν όχι στα παπάρια μου.ολος ο κοσμος λεει οτι μετραει η 2η θεση και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ...
μονο εσυ το τουβλο για να βγαλεις λουζερ τον ολυμπιακο στο μπασκετ, κοροιδευεις για 2η θεση....και λες οτι η 2η θεση μετραει μονο στον στιβο....
και την ιδια στιγμη, πανηγυριζεις που βγηκες 2ος στο γουεμπλει και πηγες ημιτελικα και 8αδα στο ποδοσφαιρο...
βγαζεις λουζερ την 2η θεση στο μπασκετ, αλλα στο γουεμπλει η 2η θεση ηταν επιτυχια....
εισαι κανονικος ψυχασθενης..οχι αστεια...
![]()
Μαλλον δεν γνωριζεις ποσες φορες σας εγραψε ο απουσιολογος τυπεχμμμμμμ για να δω καποτε οι αδελφοι μαριο δεν κατεβασαν την ομαδα το σεφ γιατι μαλλον φοβηθηκαν και αυτοι.
ειναι στο dna σας να ειστε χεστες.![]()
και χειροτεροι μη σου πωτετοιοι εισαστε...
μπατζανάκη , ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι κιμπάρης ,πήρε προπονητή από το πάνω ράφι,Mπσιμει το salary cαp επιτέλους στην Ευρωλίγκα
Όπως όταν μπηκε η εφορία το 2013 στο 45% είχα αποκλείεται ελληνικές ομάδες να πληρώνουν τόσο ακριβά τους παίχτες κμηταν άδικο οικονομικά για τις ελληνικές ομάδες σε σχέση πχ με ρωσικές κ άρα αποκλείεται ελληνική ομάδα να πάρει ξανά Ευρωλίγκα κ εστί κ έγινε ( μόνο ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει κάτι Φέτος διότι έχει οργανωθεί καλά κ ψωνίζει σωστά
Πλέον με το salary cap βοηθούνται πολύ οι ελληνικές ομάδες που δεν έχουν τα μπάτζετ των Ισπανών κ Τούρκων κ πιστεύω ότι κ ο ΠΑΟ αν βάλει σωστό διευθυντή κ όχι τον τρακη μπορεί να φτιάξει ομάδα με 10-13 εκατομμύρια
Ευχάριστη εξέλιξη αυτό αφού αναγκάζει τις ομάδες να βελτιώσουν την ποιότητα τουπασοετ κ όχι βάσει χρημάτων να αγοράζουν τους πιο ακριβούς απλά κ μόνο για να φτιάξουν ομάδα