You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με Κροατια. Παρακαλατε να ειναι χωμα ο Ιβανσιτς για να τον κρατησετε γιατι αν παιξει καλα με 1.400.000 ουτε το ενα ποδι δεν παιρνετε
με γερμανια η πολωνια παιζουν οι Austrian;
παντως γουσταρα το γαμησι που εφαγε η τουρκια αποψε
o Παναθηναικος ειναι μια απο τις τριαντα ευρωπαικες ομαδες,
που εχουν παιξει ποτε σε τελικο Champions League/πρωταθλητριων...
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ!!! [size=12pt]
[/size]
CHAMPIONS LEAGUE TITLE
El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Juventus 2 (5x second)
Barcelona 2 (3x second)
Benfica 2 (4x second)
Inter 2 (2x second)
Manchester 2
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Olympique Marseille 1 (1x second)
Steaua Bukarest 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1
(2x second: Valencia, Stade Reims)
(1x second: Panathinaikos, AS Roma, AC Florenz, Sampdoria, Partizan Belgrad, Malmö FF, FC Brügge, Leeds United,
AS St. Etienne)
[size=13pt]
τι να μας πειτε ρε για τον λαο σας
και για τον π@@στη τον ολυμπιλαγο σας[/size]
[/size]
CHAMPIONS LEAGUE TITLE
El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Juventus 2 (5x second)
Barcelona 2 (3x second)
Benfica 2 (4x second)
Inter 2 (2x second)
Manchester 2
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1
(1x second: Panathinaikos, AS Roma, AC Florenz, Sampdoria, Partizan Belgrad, Malmö FF, FC Brügge, Leeds United,
AS St. Etienne)
[size=13pt]
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε συναγωνιστη δε λεει τιποτα αυτο. Ως ποτε θα το κοπανατε κατι που εγινε πριν 40 χρονια? Με την ιδια λογικη ο Παναθηναικος ειναι κατι σαν τις Malmö FF,Leeds United,
AS St. Etienne. Μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και βαζω μεσα στην ειρωνια και την Leeds παροτι ηταν ΟΜΑΔΑΡΑ μεχρι σχετικα προσφατα. Αληθεια ο Ajax που το εχει παρει και 4 φορες ποσο μετραει σημερα σε σχεση με τον Παναθηναικο πχ ? Και η Σεβιλλη ή η Λυων που δεν ειναι στον καταλογο ποσο μετρανε ?
AS St. Etienne. Μεγαλες ευρωπαικες ομαδες και βαζω μεσα στην ειρωνια και την Leeds παροτι ηταν ΟΜΑΔΑΡΑ μεχρι σχετικα προσφατα. Αληθεια ο Ajax που το εχει παρει και 4 φορες ποσο μετραει σημερα σε σχεση με τον Παναθηναικο πχ ? Και η Σεβιλλη ή η Λυων που δεν ειναι στον καταλογο ποσο μετρανε ?
o Παναθηναικος ειναι μια απο τις τριαντα ευρωπαικες ομαδες,
[/size]
CHAMPIONS LEAGUE TITLE
El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Juventus 2 (5x second)
Barcelona 2 (3x second)
Benfica 2 (4x second)
Inter 2 (2x second)
Manchester 2
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1
AS St. Etienne)
[size=13pt]
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ασχετο αλλα μου 'ρθε να το πω. Μολις γυρισα απο Φραντζη οπου "συνευρεθηκα" με τη Βαρβαρα. Ψιλοβαρετη η δουλεια, οποτε καποια στιγμη που της τον ειχα στο στομα και της εχωνα το δονητη στο μουνι, μου ρθαν στο μυαλο τα προηγουμενα "ποιηματακια" του ORCA που μιλαγανε για γαμησια κλπ. Σκεφτηκα λοιπον να προσθετω λιγη ουσια στο ψιλοξενερωτο σκηνικο και σκεφτηκα να τη βαλω να λεει "ειμαι ΠΑΟ.Τι μου κανες στη μπαλα ? Τι μου κανες στη μπαλα ?" Την ιδια στιγμη μου ερχεται αναλαμπη και λεω "αν η Βαρβαρα ειναι πραγματι βαζελος λες να παρει το δονητη να μου τον βαλει στον κωλο και να μου λεει τι σουκανα στο μπασκετ , τι σου κανα στο μπασκετ " ? Και το μετανιωσα. Μετα σκεφτηκα τα χανουμια αλλα ειπα δεν αξιζει να ασχολεισαι με τριτους, οποτε λογω ημερων την εβαλα να λεει "Τι μου κανεις Φανη, Τι μου κανεις Γιουρκα, Τι μου κανεις Αγγελε ?"
Αυτα. Σορι για το μεγαλο ποστ
Αυτα. Σορι για το μεγαλο ποστ
Ρε συναγωνιστη δε λεει τιποτα αυτο. Ως ποτε θα το κοπανατε κατι που εγινε πριν 40 χρονια?
ρε φιλε σορυ που το λεω αλλα....εισαι σοβαρος; θελεις να συγκρινεις το ολυμπιακακι με τον Παναθηναικο;
xaxaxaxaxaxaxaxa........ εχεις χιουμορ ρε κιαρατα
1971 WEMBLEY
1971 τελικος διηπειρωτικου κυπελλου
1985 ημιτελικος κυπελλου πρωταθλητριων
1988 προημιτελικα κυπελλου UEFA
1996 ημιτελικος Champions League
2002 προημιτελικα Champions League
2003 προημιτελικα κυπελλου UEFA
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πρωτον δεν συγκρινα κανενα με κανενα. Απλα ειπα το οτι εισαι στον καταλογο με τις φιναλιστ σε τελικο Πρωταθλητριων δεν σημαινει απολυτως τιποτα σημερα και σου εφερα το παραδειγμα ομαδων που σημερα ειναι ανυπαρκτες. Δηλαδη αν βρεθεις με ενα οπαδο της Ρεν που ειναι πιο πανω στον εν λογω καταλογο απο σενα με 2 φορες σε τελικο (56,59) και σ αρχισει τα κωλοδαχτυλα εσυ δεν θα κατουρηθεις στα γελια ?
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οσο για τα αλλα, δεν προκειται ποτε να τα δουμε απο την ιδια σκοπια. Σιγουρα ειμαι προκατηλλειμενος ως γαυρος κι εσυ ως βαζελος. Θα σου πω λοιπον την αποψη μου κι ας μην εχει νοημα.
Για αυτα που ειναι τη δεκατια του 80 συμφωνω οτι τοτε εκανες ευρωπαικη πορεια εχοντας καλη ομαδα και αξια και γι αυτο το λογο αλλωστε εφτιαξες το ευρωπαικο ονομα που δεν εφτιαξα εγω.
Ομως :
Ημιτελικος 1996 : Απλα περασες απο ομιλο και πηγες κατευθειαν στους 8 (οχι οπως τωρα) οπου επαιξες με τη Λεγκια. Να σου θυμισω οτι τοτε η Λεγκια εκανε αυτο που εκαναν ολες οι ομαδες απο παρομοιες χωρες. Ειχε ομαδαρα και εκανε γαματο πρωτο γυρο. Το Δεκεμβριο που τελειωνε το πρωταθλημα της ξεπουλαγε τη μιση ομαδα και στα ματς των προημιτελικων ηταν ομαδιτσα. Αυτο δεν το λεω ειδικα για τη Λεγκια αλλα για ολες τις ομαδες απο αυτες τις χωρες οι οποιες εκαναν το ιδιο πραγμα καθε χρονο.Εκτος αυτου επαιξες με τη Λεγκια ενω οι αλλες δευτερες ομιλων ηταν η Ρεαλ και η Ντορτμουντ. Αλλη κωλοφαρδια αυτη.
Προημιτελικα Ch.L. 2002 : Περασες στα προημιτελικα απο ομιλο με Ρεαλ ,Πορτο, Σλαβια. Και παλι κωλοφαρδος στην κληρωση αφου σου κατσε η αδιαφορη Ρεαλ να την εχεις την τελευταια αγωνιστικη μεσα θελοντας ισοπαλια. Πραγματι πηρες ισοπαλια απο την αδιαφορη Ρεαλ οποτε πηρε τ αρχιδια της η Πορτο (που ειχε χασει 2 φορες απο τη Ρεαλ οταν δεν ηταν αδιαφορη) και περασες εσυ παροτι η Πορτο σε ειχε γαμησει (2-1,0-0). Παντως δεχομαι οτι ειχες παιξει καλα εκεινη τη χρονια και εκανες και μεγαλη εμφανιση μεσα στη Μπαρτσα.
Απ οτι θυμαμαι ειχες προκριθει κι αλλη φορα απο ομιλο στους 16. Αν τα θυμαμαι καλα ηταν ο ομιλος με Γιουβε, Αμβουργο ακι Λα κορουνια. Παραθετω στοιχεια και πες μου αν εισαι κωλοφαρδος η οχι. 5η αγωνιστικη εχεις 5 βαθμους και παιζει Γιουβε-Αμβουργο. Αν κερδισει η Γιουβε περναει και μενεις εξω. Ε, μενει η Γιουβε με 9 παικτες (κοκκινη ΖΙΝΤΑΝ,Νταβιτς) και κερδιζει εκτος εδρας το Αμβουργο 1-3, και οχι μονο αυτο αλλα ερχεται στο ΟΑΚΑ η Γιουβε τελευταια αγωνιστικη χωρις τους τιμωρημενους και μενει κι εδω με 10 παικτες !!! Την ιδια χρονια εγω μενω εκτος σε ισοβαθμια με τη Λυων εχοντας 9 βαθμους σε ομιλο με Λυων και Ρεαλ. Παρεπιπτοντος εσυ περασες με 8 βαθμους !!!! Οπως εμεινα εξω και με 10 βαθμους αν το θυμασαι. Για μενα κι αυτο ειναι πορεια.
Οσο για τα προημιτελικα UEFA που λες αν το θεωρεις επιτυχια ειναι δικο σου θεμα. Εγω προσωπικα δεν θα το θεωρουσα επιτυχια παροτι ΔΕΝ εχω κανει καποιες πορειες σου.
Ολα αυτα για σενα ειναι μαλακιες και με το δικιο σου γιατι πολυ απλα ειναι το πως το βλεπω εγω που ειμαι γαυρος. Για μενα η πορεια και η εμφανισεις που εκανα το 97 που πηγα προημιτελικα και αποκλειστηκα στο 85 απο Γιουβε, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την πορεια σου του 96 πχ που πηγες ημιτελικα. Και το οτι εγινα ( το παραδεχομαι) πουτανα της Ευρωπης εγινε γιατι επαιζα Champions League και εσυ UEFA. Αν γινοταν το αντιθετο θα ειχες γινει εσυ πουτανα της Ευρωπης αλλα "δυστυχως" εγω επαιζα με ομαδαρες κι εσυ με καφενεια γιατι εγω επαιρνα τα πρωταθληματα. Ασε που τα τελευταια χρονια που παιζαμε μαζι Ch. League κοντεψες να γινεις κι εσυ πουτανα της Ευρωπης με κατι πενταρες. Παντως ΟΚ, εμενα δεν με εφτασες, το παραδεχομαι.
Σαν τελικο συμπερασμα. Για μενα μετραει η "πορεια" να εχει συνεχεια και να γινεται με καλες εμφανισεις και οχι απο κωλοφαρδια και "βοηθεια" απο αλλα αποτελεσματα. Ο καταλογος λοιπον που ποσταρες δεν ειναι ουσιαστικος για μενα. Αυτο που δεχομαι ειναι οτι ευρωπαικη πορεια (με διαρκεια και καλες εμφανισεις) εκανες στα τελη του 80 και τοτε σε μαθανε ολοι στην Ευρωπη. Εμενα δεν με ξερανε στην ευρωπη μεχρι προσφατα κι αυτη ειναι η μοναδικη συγκριση που εισαι καλυτερος.
Αυτα.
Για αυτα που ειναι τη δεκατια του 80 συμφωνω οτι τοτε εκανες ευρωπαικη πορεια εχοντας καλη ομαδα και αξια και γι αυτο το λογο αλλωστε εφτιαξες το ευρωπαικο ονομα που δεν εφτιαξα εγω.
Ομως :
Ημιτελικος 1996 : Απλα περασες απο ομιλο και πηγες κατευθειαν στους 8 (οχι οπως τωρα) οπου επαιξες με τη Λεγκια. Να σου θυμισω οτι τοτε η Λεγκια εκανε αυτο που εκαναν ολες οι ομαδες απο παρομοιες χωρες. Ειχε ομαδαρα και εκανε γαματο πρωτο γυρο. Το Δεκεμβριο που τελειωνε το πρωταθλημα της ξεπουλαγε τη μιση ομαδα και στα ματς των προημιτελικων ηταν ομαδιτσα. Αυτο δεν το λεω ειδικα για τη Λεγκια αλλα για ολες τις ομαδες απο αυτες τις χωρες οι οποιες εκαναν το ιδιο πραγμα καθε χρονο.Εκτος αυτου επαιξες με τη Λεγκια ενω οι αλλες δευτερες ομιλων ηταν η Ρεαλ και η Ντορτμουντ. Αλλη κωλοφαρδια αυτη.
Προημιτελικα Ch.L. 2002 : Περασες στα προημιτελικα απο ομιλο με Ρεαλ ,Πορτο, Σλαβια. Και παλι κωλοφαρδος στην κληρωση αφου σου κατσε η αδιαφορη Ρεαλ να την εχεις την τελευταια αγωνιστικη μεσα θελοντας ισοπαλια. Πραγματι πηρες ισοπαλια απο την αδιαφορη Ρεαλ οποτε πηρε τ αρχιδια της η Πορτο (που ειχε χασει 2 φορες απο τη Ρεαλ οταν δεν ηταν αδιαφορη) και περασες εσυ παροτι η Πορτο σε ειχε γαμησει (2-1,0-0). Παντως δεχομαι οτι ειχες παιξει καλα εκεινη τη χρονια και εκανες και μεγαλη εμφανιση μεσα στη Μπαρτσα.
Απ οτι θυμαμαι ειχες προκριθει κι αλλη φορα απο ομιλο στους 16. Αν τα θυμαμαι καλα ηταν ο ομιλος με Γιουβε, Αμβουργο ακι Λα κορουνια. Παραθετω στοιχεια και πες μου αν εισαι κωλοφαρδος η οχι. 5η αγωνιστικη εχεις 5 βαθμους και παιζει Γιουβε-Αμβουργο. Αν κερδισει η Γιουβε περναει και μενεις εξω. Ε, μενει η Γιουβε με 9 παικτες (κοκκινη ΖΙΝΤΑΝ,Νταβιτς) και κερδιζει εκτος εδρας το Αμβουργο 1-3, και οχι μονο αυτο αλλα ερχεται στο ΟΑΚΑ η Γιουβε τελευταια αγωνιστικη χωρις τους τιμωρημενους και μενει κι εδω με 10 παικτες !!! Την ιδια χρονια εγω μενω εκτος σε ισοβαθμια με τη Λυων εχοντας 9 βαθμους σε ομιλο με Λυων και Ρεαλ. Παρεπιπτοντος εσυ περασες με 8 βαθμους !!!! Οπως εμεινα εξω και με 10 βαθμους αν το θυμασαι. Για μενα κι αυτο ειναι πορεια.
Οσο για τα προημιτελικα UEFA που λες αν το θεωρεις επιτυχια ειναι δικο σου θεμα. Εγω προσωπικα δεν θα το θεωρουσα επιτυχια παροτι ΔΕΝ εχω κανει καποιες πορειες σου.
Ολα αυτα για σενα ειναι μαλακιες και με το δικιο σου γιατι πολυ απλα ειναι το πως το βλεπω εγω που ειμαι γαυρος. Για μενα η πορεια και η εμφανισεις που εκανα το 97 που πηγα προημιτελικα και αποκλειστηκα στο 85 απο Γιουβε, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την πορεια σου του 96 πχ που πηγες ημιτελικα. Και το οτι εγινα ( το παραδεχομαι) πουτανα της Ευρωπης εγινε γιατι επαιζα Champions League και εσυ UEFA. Αν γινοταν το αντιθετο θα ειχες γινει εσυ πουτανα της Ευρωπης αλλα "δυστυχως" εγω επαιζα με ομαδαρες κι εσυ με καφενεια γιατι εγω επαιρνα τα πρωταθληματα. Ασε που τα τελευταια χρονια που παιζαμε μαζι Ch. League κοντεψες να γινεις κι εσυ πουτανα της Ευρωπης με κατι πενταρες. Παντως ΟΚ, εμενα δεν με εφτασες, το παραδεχομαι.
Σαν τελικο συμπερασμα. Για μενα μετραει η "πορεια" να εχει συνεχεια και να γινεται με καλες εμφανισεις και οχι απο κωλοφαρδια και "βοηθεια" απο αλλα αποτελεσματα. Ο καταλογος λοιπον που ποσταρες δεν ειναι ουσιαστικος για μενα. Αυτο που δεχομαι ειναι οτι ευρωπαικη πορεια (με διαρκεια και καλες εμφανισεις) εκανες στα τελη του 80 και τοτε σε μαθανε ολοι στην Ευρωπη. Εμενα δεν με ξερανε στην ευρωπη μεχρι προσφατα κι αυτη ειναι η μοναδικη συγκριση που εισαι καλυτερος.
Αυτα.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και κατι τελευταιο. Ειλικρινα το λεω και δεν εχω λογο να το παιξω κατι, αλλα οπως δεν λενε κατι για μενα οι "τιτλοι" αυτοι που ποσταρες γιατι δεν εχουν ουσια και ηταν ενα κραμα αναλαμπης και κωλοφαρδιας, ετσι ακριβως δεν λενε και τιποτα για μενα τα 11/12 πρωταθληματα που εχω παρει γιατι ΟΜΑΔΑ ειχα μονο τα πρωτα χρονια. Καποιος ξενος που μαθαινει οτι ο Ολυμπιακος εχει 11 στα 12 προφανως σκεφτεται οτι ειναι ομαδαρα με διαφορα απο τον Παναθηναικο και την ΑΕΚ. Ισχυει ? Οχι βεβαια. Γι αυτο σου λεω, αυτα δεν σημαινουν τιποτα. Οπως ποσταρα νωρις το βραδυ, περηφανος για την ομαδα μου θα ειμαι οταν βρεθει ενας γαμημενος προεδρος και πολλοι γαμημενοι οπαδοι που θα εχουν σαν πρωτο στοχο το να φτιαξουν αμαδαρα και μετα τους τιτλους (λεφταααααα)
και παλι σορι φιλε....δεν θελω να σε πειραξουν αυτα που λεω...ομως....
ξερεις πως βλεπει ενας φιλαθλος του Παναθηναικου εναν αντιστοιχο του ολυμπιακου; αφου πρωτα γυρισει το κεφαλι.....σκυψει το κεφαλι, διοτι τον βλεπει να ειναι πιο κατω....κατωτερος, σου λεει, ειναι αυτος. υποδεεστερος. τον εχει για πλακα.
δεν μπορει, δηλαδη, και με τιποτα να δει τον ολυμπιακο σαν ομοιο του ο φιλαθλος του Παναθηναικου...
οπως στο λεω φιλε.....
ο ολυμπιακος εμενα π.χ. μου θυμιζει πορνη. κι οχι καμμια κλασατη, καμμια μεγαλομοντελα οπως αυτες που ανεβαζω στο θεικα βυζια....οχι. πορνη ξευτυλυσμενη. που την μαχαιρωνουνε, την καινε, την κλωτσανε και της χωνουνε ξυραφιες στα βυζια.
κι ομως. αντεχει ο ολυμπιακος. κραταει. τακουνια του εχουνε βαλει, του εχουνε φορεσει ενα σκισμενο καλσον και μια τρυπια κυλοτα, του χυσανε και λιγο ψευτοκραγιον στη μαπα, τον παιρνουνε ολοι μαζυ παρτουζα στην ευρωπη απο το πρωι μεχρι το βραδυ, κι ομως....μενει ζωντανος. και μιλαμε οτι αυτο το μπαχαλο, αυτος ο ολυμπιακος που του εχει χυσει ολη η ευρωπη στη μαπα, εχει το θρασος να συγκριθει με τον Παναθηναικο...
ας παρουμε την Juventus Turin. τεραστιο ονομα. η ομαδα με τις περισσοτερες κουπες στην ιταλια...οκ μεχρι εδω;
την Juventus, λοιπον, ο Παναθηναικος την πηγε στην Ευρωπη 2 φορες πιπα κωλο...2 φορες την απεκλεισε.
ξερεις τι εκανε η Juventus με την πορνη που ανεφερα στα παραπανω....
καταλαβαινεις ρε φιλε... η διαφορα μεταξυ Παναθηναικου και ολυμπιακου ειναι χαοδης....
συνεχεια αλλη φορα
καληνυχτα σε ολους η μαλλον....καλημερα
ξερεις πως βλεπει ενας φιλαθλος του Παναθηναικου εναν αντιστοιχο του ολυμπιακου; αφου πρωτα γυρισει το κεφαλι.....σκυψει το κεφαλι, διοτι τον βλεπει να ειναι πιο κατω....κατωτερος, σου λεει, ειναι αυτος. υποδεεστερος. τον εχει για πλακα.
δεν μπορει, δηλαδη, και με τιποτα να δει τον ολυμπιακο σαν ομοιο του ο φιλαθλος του Παναθηναικου...
οπως στο λεω φιλε.....
ο ολυμπιακος εμενα π.χ. μου θυμιζει πορνη. κι οχι καμμια κλασατη, καμμια μεγαλομοντελα οπως αυτες που ανεβαζω στο θεικα βυζια....οχι. πορνη ξευτυλυσμενη. που την μαχαιρωνουνε, την καινε, την κλωτσανε και της χωνουνε ξυραφιες στα βυζια.
κι ομως. αντεχει ο ολυμπιακος. κραταει. τακουνια του εχουνε βαλει, του εχουνε φορεσει ενα σκισμενο καλσον και μια τρυπια κυλοτα, του χυσανε και λιγο ψευτοκραγιον στη μαπα, τον παιρνουνε ολοι μαζυ παρτουζα στην ευρωπη απο το πρωι μεχρι το βραδυ, κι ομως....μενει ζωντανος. και μιλαμε οτι αυτο το μπαχαλο, αυτος ο ολυμπιακος που του εχει χυσει ολη η ευρωπη στη μαπα, εχει το θρασος να συγκριθει με τον Παναθηναικο...
ας παρουμε την Juventus Turin. τεραστιο ονομα. η ομαδα με τις περισσοτερες κουπες στην ιταλια...οκ μεχρι εδω;
την Juventus, λοιπον, ο Παναθηναικος την πηγε στην Ευρωπη 2 φορες πιπα κωλο...2 φορες την απεκλεισε.
καταλαβαινεις ρε φιλε... η διαφορα μεταξυ Παναθηναικου και ολυμπιακου ειναι χαοδης....
συνεχεια αλλη φορα
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απλα κοψε τα σορι γιατι μου τη σπανε. Συμφωνω απολυτα με οσα λες με την εννοια οτι ειναι απολυτα λογικο να το βλεπεις ετσι. Συμφωνω, τελος. Και το εννοω. Καλημερα, τα λεμε..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ-ΜΑΓΚΕΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ....
Τα μαθατε τα νεα?Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..
Αληθεια,που ειναι οι παικτες του ΘΡΗΝΟΥ?
ειδα τι παιχτηκε με ΟΡΚΑ..
Ο ΟΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ...
ειναι ο Σαραβακος του θρεντ..Εκανα τα παντα για να τον πεισω να επιστρεψει,μην μας τον διωξετε παλι!!!τοσους μηνες προσπαθουσα να τον πεισω να γυρισει!
ειναι γεγονος οτι το πρασινο θρεντ κ η πρασινοκιτρινη συμμαχια εχει δυναμωσει πολυ τωρα τελευταια..ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ την παλια μας παρεα και οπως παλια σβησαμε το πουστοθρεντ,οπως αν θυμαστε τις εποχες που εκει ποσταρε μονο οποιος ηταν γκει κ ντρεποταν να το πει...
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ κ σας το λεω απο τωρα..αρχες ιουνιου...
θα θυμηθουμε εποχες οπου τακονι,πλατινί,ντελ πιερο,ζινταν,ριβαλντο,ανρι,ρας,μπαρνς,γκρομπελαρ κλπ κλπ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΧΕΖΟΝΤΟΥΣΑΝ πανω τους με το ακουσμα της λεξης: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..
οταν ο ντιεγκο ηρθε το 88 για το ματς με μπαοκ ειπε στην ερωτηση τι ξερει απο ελληνικο ποδοσφαιρο:ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
το 92 με οσιμ κ γιουβε οταν εγινε η κληρωση ο σχολιαστης της ουεφα οταν εβγαλε τα μπαλακια, ειχε πει: ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ..
ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΑΒΡΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ..
ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΟΡΑΤΩΝ Κ ΑΟΡΑΤΩΝ ...
Τα μαθατε τα νεα?Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..
Αληθεια,που ειναι οι παικτες του ΘΡΗΝΟΥ?
ειδα τι παιχτηκε με ΟΡΚΑ..
Ο ΟΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ...
ειναι ο Σαραβακος του θρεντ..Εκανα τα παντα για να τον πεισω να επιστρεψει,μην μας τον διωξετε παλι!!!τοσους μηνες προσπαθουσα να τον πεισω να γυρισει!
ειναι γεγονος οτι το πρασινο θρεντ κ η πρασινοκιτρινη συμμαχια εχει δυναμωσει πολυ τωρα τελευταια..ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ την παλια μας παρεα και οπως παλια σβησαμε το πουστοθρεντ,οπως αν θυμαστε τις εποχες που εκει ποσταρε μονο οποιος ηταν γκει κ ντρεποταν να το πει...
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ κ σας το λεω απο τωρα..αρχες ιουνιου...
θα θυμηθουμε εποχες οπου τακονι,πλατινί,ντελ πιερο,ζινταν,ριβαλντο,ανρι,ρας,μπαρνς,γκρομπελαρ κλπ κλπ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΧΕΖΟΝΤΟΥΣΑΝ πανω τους με το ακουσμα της λεξης: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..
οταν ο ντιεγκο ηρθε το 88 για το ματς με μπαοκ ειπε στην ερωτηση τι ξερει απο ελληνικο ποδοσφαιρο:ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
το 92 με οσιμ κ γιουβε οταν εγινε η κληρωση ο σχολιαστης της ουεφα οταν εβγαλε τα μπαλακια, ειχε πει: ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ..
ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΑΒΡΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ..
ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΟΡΑΤΩΝ Κ ΑΟΡΑΤΩΝ ...
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΟ 3-1 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ και γιαυτο οι ιταλοι θα μας εχουν αιωνια ευγνωμοσυνη,ΓΙΑΥΤΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ 7 ακομα κ αν βρεθει σε κακη ημερα..ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ,γιατι ειναι μεγαλος,γιατι φερεται ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ....
και παλι σορι φιλε....δεν θελω να σε πειραξουν αυτα που λεω...ομως....
οπως στο λεω φιλε.....
συνεχεια αλλη φορα
Αυτή η πόρνη που λες, στην μπάλα σε έχει μια δεκαετία από κάτω...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σας σπάει τα νεύρα, σας αρρωσταίνει, σας υποχρεώνει να ασχολείστε μεγάλοι άνθρωποι με το μπάσκετ και το βόλευ αλλά έτσι είναι στην μπάλα ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, για να μην μιλήσουμε για σκορ γιατί εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...
Πάρτε πρωτάθλημα πρώτα και μετά τα λέμε, γιατί πως γίνεται η ομαδάρα που λες να είναι πάντα δεύτερη;
zouzis to 2004 εκανα ΝΤΑΜΠΛ...
εσυ ασχολεισαι με πολο κ δεν θα ασχοληθω εγω με το ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΟ ΒΟΛΕΥ που ολη η υφηλιος ασχολειται??
στην μπαλα?ΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?τολματε να μιλησετε ΕΣΕΙΣ για μπαλα?
ποιοι ειστε εσεις?τι εχει επιδειξει ο θρηνος ?τι θυμασαι ρε μεγαλε αυτα τα 10 χρονια?ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ?ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ...
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΜΨΥΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..
εσυ ασχολεισαι με πολο κ δεν θα ασχοληθω εγω με το ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΟ ΒΟΛΕΥ που ολη η υφηλιος ασχολειται??
στην μπαλα?ΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?τολματε να μιλησετε ΕΣΕΙΣ για μπαλα?
ποιοι ειστε εσεις?τι εχει επιδειξει ο θρηνος ?τι θυμασαι ρε μεγαλε αυτα τα 10 χρονια?ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ?ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ...
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΜΨΥΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K