Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
zouzis to 2004 εκανα ΝΤΑΜΠΛ...

εσυ ασχολεισαι με πολο κ δεν θα ασχοληθω εγω με το ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΤΟ ΒΟΛΕΥ που ολη η υφηλιος ασχολειται??

στην μπαλα?ΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?τολματε να μιλησετε ΕΣΕΙΣ για μπαλα?

ποιοι ειστε εσεις?τι εχει επιδειξει ο θρηνος ?τι θυμασαι ρε μεγαλε αυτα τα 10 χρονια?ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ?ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ...

ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΜΨΥΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι 10 χρόνια κερδίζουμε λόγω διαιτησίας όχι έναν,όχι δύο, δέκα, εκατό αγώνες αλλά κοντά στους πεντακόσιους και όχι φέτος ή πέρσι ή πρόπερσι αλλά 11 χρόνια μας βοηθά η διαιτησία; Πόσο τυφλοί ή κοιμισμένοι μπορεί να είστε;;; Τι καραμέλα είναι αυτή; Τι είδους δικαιολογία είναι αυτή για το ότι έρχεστε δεύτεροι;;; 

Και για ποιο λόγο όταν περνάτε μπροστά δεν μιλάτε; τότε τι; το πρωτάθλημα καθαρίζει και μόλις παίρνει κεφάλι ο Θρύλος ξαναβουτάει στο βούρκο;;; και το 2004 (με το γνωστό λάθος του Δούρου) τι έγινε γκρεμίστηκε η παράγκα και το 2005 ξαναφύτρωσε. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα κύριοι... 

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Και να σου πω και κάτι άλλο εγώ δεν μιλάω ποτέ για διαιτησία και όταν χάνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκ των υστέρων παραιτούνται οι διαιτητές λόγω ενοχών ή όταν ξανακάθονται στα θρανία μετά τα αίσχη κατά του Θρύλου, εγώ πάλι δεν μιλάω γιατί εμείς οι Ολυμπιακοί δεν είμαστε γυναικούλες και να κλαψουρίζουμε για ένα διαιτήτη ούτε το πρωτάθλημα το χάνουμε λόγο διαιτητών. Αν είσαι καλύτερος  τα ισοπεδώνεις όλα και έδρες και διαιτησίες και τα πάντα. Κοιτάξτε λοιπόν να φτιάξετε ομάδα με αρχίδια και τότε θα δούμε και μεγάλη μπάλα και ανταγωνισμό και τα πάντα,με τζιόληδες, βύντρα, σιμάο και γκούμα δουλειά δεν γίνεται και όπως φωνάζατε στο τζίγκερ να φωνάζετε και στο Βγενό γιατί δεν τον βλέπω να πολυασχολείται όλο λόγια είναι και τηγανήτα τίποτα, αλλιώς δεν σας φταίει ο Ολυμπιακός ούτε έχει δικούς του τους διαιτητές σε τρακόσιους χιλιάδες αγώνες, κάτι στραβό κάνετε εσείς, ξυπνήστε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ.....διάβασα λοιπόν ις τελευταίες 7 σελίδες....και έχω κάποια σχόλια, να μου επιτρέψετε να τα πω...ελπίζω να μην κουράσω..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. για την επιστροφή της ΟΡΚΑΣ, λυπάμαι αν δεν το βλέπω υπό την ίδια προοπτικη όπως οι λοιποί συνάδελφοι, θα πω λοιπόν τη δική μου λογική:
εδώ μέσα δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακοί ούτε παναθηναϊκοί ούτε αεκτζήδες ούτε τίποτα άλλο...
εδώ είμαστε οπαδοί του πληρωμένου έρωτα μια και αυτό ςείναι ο βασικός λόγος ύπαρξης του χωρου αυτού.
Αρα αν γύρισε πίσω για να βρίζει τους Ολυμπιακούς κακώς γύρισε, προσωπικά δεν το γουστάρω αυτό, όχι επειδή είμαι Ολυμπιακός, αλλά επειδή είναι λάθος λόγος.
Αν γύρισε για να ποστάρει πληροφ΄ρίες και για άλλα θέματα τότε όλα καλά.
Εδώ δεν είναι χώρος αθλητικών διαξιφισμών, αλλά χώρος ανταλλαγής πληροφοριών για ΄πληρωμένο έρωτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για το λογίδριο περι σβησιμάτων κλπ...
Δεν ξέρω φιλε ΟΡΚΑ αν ξέρεις ποιος σου τα έσβηνε, αλλά αν ξέρεις τα λες χύμα και δεν κάθεσαι να παρακαλάς. Αν πάλι σου αρέσει το σαιτ, σου αρεσει με όλους τους κανόνες του και όχι με τους μισούς. Αν διαφωνείς με κάτι και είναι σημαντικό για σένα δεν ξαναμπαίνεις. Όταν ξαναμπαίνεις, αποδέχεςσαι τους όρους που ισχύουν για όλους και δεν ζητάς ειδική μεταχείριση.
Και πάλι γνώμη μου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οκ.....διάβασα λοιπόν ις τελευταίες 7 σελίδες....και έχω κάποια σχόλια, να μου επιτρέψετε να τα πω...ελπίζω να μην κουράσω..
ωχωχωχωχ.....προβλέπω πόστ πάνω απο 10 σελίδες.....ξεκούραστο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γειά σου βρε μοικανέ..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λες πως σε μεταπείσανε και μπήκες. Και λέει ο Λαπλάς πως το προσπαθούσε πολύ καιρό.
Τότε θα έπρεπε να σου πει πως πλέον βαρεθήκαμε να βλέπουμε βρισιές εδώ μέσα και προτιμούμε να μιλάμε περισσότερο αθλητικά σε όλα τα θρεντς. ΄δη έχουμε καναδυο μαλάκες γαύρους που συνεχίζουνε, άμα συνεχίσουνε και καναδυο βάζελοι και άλλοι τόσοι χανούμηδες, μετά θα μπαίνουνε στο σαιτ μόνο όσοι γουστάρουν να βρίζουν πίσω από μια οθόνη.
Πιστεύω πως το σαιτ έχει αρκετή κουλτούρα ώστε να κρατήσει ένα επίπεδο, αν είναι να γίνει απλά ενα άντρο χουλιγκάνων, τότε έρχονται τε΄τοιοι και φεύγουν αυτοί που θέλουνε να μιλήσουνε λίγο φυσιολογικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπήκες μέσα και άρχισες να βρίζεις ασύστολα. Μανάδες, Πατεράδες συγγενείς και ιστορία γίνανε για σένα αμέσως στόχοι. Θα σε πληροφορήσω πως εγώ δεν είμαι από το λιμάνι αλλά είμαι Ολυμπιακός, οπότε απόγονος δεν είμαι. Άλλοι πάλι που είναι παναθηναϊκοί, όπως τα λες είναι απόγονοι. Οπότε σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό και αφού εσύ γενικεύεις, γενικεύω κι εγώ και σου λέω πως είσαι εσύ καρα-απόγονος.
Και όσο βρίζεις εσύ γενικά τις μανάδες των Ολυμπιακών...έχω μεγάλη εκτίμηση εγώ στη διατροφή που σου έδωσε η δική σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να σε προλάβω κιόλας.
Το να λες πως θα γράφεις εσύ ό,τ γουστάρεις εδώ αλλά όχι στα άλλα θρεντ δεν σημαίνει πως οι υπόλοι φίλοι σου δεν μπαίνουν και δεν γράφουνε. Και οι προκλήσεις αυτές μετά προκαλούν χάος σε όλα τα θρεντς, γιατί ο αλλος θα θέλει να απαντήσει...κι έτσι λοιπόν συνεχίζουμε απλά να βριζόμαστε.
Το πιο σωστό το έχω ακούσει από το xristidis. Γιατί με βρίζεις; Δεν έχεις φίλους ολυμπιακούς ή συγγενείς; Αυτούς τους βρίζεις έτσι; Έξω θα μπορούσαμε αν γνωριζόμασταν να είμαστε φίλοι, για την ακρίβεια μπορεί ήδη να γνωριζόμαστε έξω και να είμαστε φίλοι και λόγω ανωνυμίας να βγάζουμε ο καθένας τα σωθικά του μαλακωδώς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κούλαρε λιγάκι, καυλωμένος μπήκες....
έλα όμως που εδώ είμαστε όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
Αν εσύ με βλέπεις σαν πουτάνα όπως λες, εγώ προσωπικα ΟΥΤΕ σαν πουτάνα σε κάνω γούστο, τράβα καμιά μαλακία μόνος σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε στα αθλητικά....
και λίγο γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω.
Οι προπονητές κρίνονται βάσει αποτελεσμάτων και δεν παίζουν μόνοι τους ...αλλά παίζουνε και οι παίκτες και οι βοηθοί τους.
Καλό αποτέλεσμα δεν έρχετασι μόνο με τον προπονητή ... οπότε οι κρίσεις έρχονται στο τέλος.
Αρκετές κρίσεις λάθος κάνουμε στην Ελλάδα, τι για γέρους που έρχονται για σύνταξη, τι για άσχετους παίκτες κλπ. Και πάντα γίνονται λάθη. Αφήστε και θα δούμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για την ιστορία της κάθε ομάδας. Ο παναθηναϊκός έχει καλύτερο όνομα στην Ευρώπη. Τελεία και παύλα. Αλλά είμαι σίγουρος πως μια και αναφέρεις τη Γιούβε, θα συμφωνήσεις πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα θυμάται πολύ καλύτερα τον Ολυμπιακό από εσένα. Και η Πόρτο επίσης, μια και εγώ της έχω κάνει το σώβρακο στρινγκ δυό φορές ενώ εσύ σκύβεις μόνο.

Ο καθένας έχει την οπτική του σε αυτά και συνήθως είναι έτσι ώστε να βγαίνει από πάνω.
Τέλος, χαλαρώστε...σας δώσαμε συγχαρητήρια και σε εσάς για το μπάσκετ και στην ΕΚ για την τεσσάρα. Να μάθετε να χάνετε, όπως ξέρουμε κι εμείς.
Μόνο τότε θα μας νικήσετε και θα μας πάρετε το πρωτάθλημα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Mοικανε σε ποιον απαντας?γιατι δεν εκανες παραθεση ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτο που απαντας?θα μαντευουμε σε ποιον τα λες?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε τι παιχτουρα αυτος ο ιβανσιτς,ματια εβγαλε :2funny: :2funny: :2funny:ελπιζω ο βαζελος να του εκανε συμβολαιο πριν το ευρο γιατι η αξια του θα εκτοξευθει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά..εσυ περίμενες να τον δεις στο γιούρο αν ξέρει μπάλλα?...1 χρόνο εδώ που παιζει δεν τον έβλεπες?......σαλτάραμε μου φαίνεται..... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν προσεξες ρωτησα αν του εκανε συμβολαιο,μην χασει τετοιο παιχτρονι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Mοικανε σε ποιον απαντας?γιατι δεν εκανες παραθεση ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτο που απαντας?θα μαντευουμε σε ποιον τα λες?
ειπα πως απανταω στην ΟΡΚΑ, το είπα από το πρώτο μου ποστ νομίζω. Τώρα, αν παρεξηγηθηκα, σόρρυ κιόλας.
Α, και καλημέρα σε όλους τους πρασινοσκούφηδες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ειπα πως απανταω στην ΟΡΚΑ, το είπα από το πρώτο μου ποστ νομίζω. Τώρα, αν παρεξηγηθηκα, σόρρυ κιόλας.
Α, και καλημέρα σε όλους τους πρασινοσκούφηδες.

καλημερα κ σε σενα μοικανε κ σε ολα τα πρασινοκιτρινα αδελφια..

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι παιχτουρα αυτος ο ιβανσιτς,ματια εβγαλε :2funny: :2funny: :2funny:ελπιζω ο βαζελος να του εκανε συμβολαιο πριν το ευρο γιατι η αξια του θα εκτοξευθει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ολοι μας επισης θαυμασαμε αυτον τον ογκολιθο της αμυνας τον θεικο ζε-βλακοφ :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom