Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.902
- Πόντοι
- 3.656
μια χαρά τα έχουν βρει αυτοί.... έννοια σου
Άμα σας τον φέρει και προπονητή του χρόνου,θα'τα χουμε δει όλα
μια χαρά τα έχουν βρει αυτοί.... έννοια σου
του χρόνου όχι, αλλά ικανό τον έχω για πιο μετά...Άμα σας τον φέρει και προπονητή του χρόνου,θα'τα χουμε δει όλα
PhotoshopO Verbic ξεσκιζεται με το τραβελι που φιλοξενει και εμεις περιμενουμε να παιξει μπαλα!!!! χαχαχαχαχαχα
Μερακλης!!!!
το γυρίζεις τώρα σαν πουστρακι που είσαι. γ αυτόν πες ότι θες, (Ενώ ο πρεζεμπμορας πάει μόνος του...) για τον πατέρα του δεν μπορείς να πεις τίποτα ΜΟΥΛΕ. μόνο να ήξερες τι έκανε για την τραγωδία στην 7 θα έπρεπε να σκάσ
Ισχύει αυτό ρε Βλάσση?Ο Σπανούλης προχθές έπινε πάλι καφεδάκι με ντιπιτζή....
Μπέρδεψαν τα ποστ...Μαrquis έπρεπε να γράψωΙσχύει αυτό ρε Βλάσση?
Aμερικανοτσολια οταν ο ΠΑΟΚ πηρε πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετακι εσυ δεν ηξερες τι ειναι το lay up.Εαν δεν ησουν ομαδα του κεντρου/κρατους δεν θα ειχες ουτε εναν τιτλο στο μπασκετ.Το συγκεκριμενο αθλημα ξεκινησε πρωτα στην Θεσσαλονικη με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ...για να μαθαινεις και λιγο ιστορια.Tι ανυπαρκτος βλάχος
Λεγε ρε ισχύει??Αν βγαίνει για καφέ με αυτόν που τους έβριζε μάνες και αγέννητα παιδιά τι να πω...έχουμε ξεφτυλιστει τελείως..πόσο μάλλον να γίνει προπονητής του ΠΑΟ στο μέλλον..Μπέρδεψαν τα ποστ...Μαrquis έπρεπε να γράψω
sorry που θα στο χαλάσω αλλά το μπάσκετ ξεκίνησε από Παο, Αεκ. Ο Άρης από της όμορφες τότε πέμπτες και ο ΠΑΟΚ το ανέβασαν level, όχι το ξεκίνησανAμερικανοτσολια οταν ο ΠΑΟΚ πηρε πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετακι εσυ δεν ηξερες τι ειναι το lay up.Εαν δεν ησουν ομαδα του κεντρου/κρατους δεν θα ειχες ουτε εναν τιτλο στο μπασκετ.Το συγκεκριμενο αθλημα ξεκινησε πρωτα στην Θεσσαλονικη με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ...για να μαθαινεις και λιγο ιστορια.
Δίπλα ήμουν μάν.Μπέρδεψαν τα ποστ...Μαrquis έπρεπε να γράψω
Ο Σπανούλης δουλειά του κάνει.Λεγε ρε ισχύει??Αν βγαίνει για καφέ με αυτόν που τους έβριζε μάνες και αγέννητα παιδιά τι να πω...έχουμε ξεφτυλιστει τελείως..πόσο μάλλον να γίνει προπονητής του ΠΑΟ στο μέλλον..
Η ΑΕΚ πηρε πρωτη ευρωπαικο αλλα την ομαδα που ειχε ο ΠΑΟΚ και ο Αρης εκεινη την δεκαετια δεν την ειχες ουτε εσυ ουτε η ΑΕΚ.Απλα μετα το μπασκετ εφυγε απο Θεσσαλονικη και ηρθε στο κεντρο.Εκανε τρομερη ομαδα ο ΠΑΟ και μετα ηρθανε στα πραγματα και οι υπολοιποι.Ο Ολυμπιακος αν δεν ειχε τους Aγγελοπουλους θα ηταν μια τριχα απο τα αρχιδια του ΠΑΟ και των υπολοιπων σε θεμα δυναμικοτητας.sorry που θα στο χαλάσω αλλά το μπάσκετ ξεκίνησε από Παο, Αεκ. Ο Άρης από της όμορφες τότε πέμπτες και ο ΠΑΟΚ το ανέβασαν level, όχι το ξεκίνησαν
Δίπλα ήμουν μάν.
Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω ρε φίλε αλλά μου φαίνεται αδιανόητοΟ Σπανούλης δουλειά του κάνει.
Πονηρός και γάτος ο βλάχος.
Στις μπίζνες δεν υπάρχει το αδιανόητο.Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω ρε φίλε αλλά μου φαίνεται αδιανόητο
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό!Η ΑΕΚ πηρε πρωτη ευρωπαικο αλλα την ομαδα που ειχε ο ΠΑΟΚ και ο Αρης εκεινη την δεκαετια δεν την ειχες ουτε εσυ ουτε η ΑΕΚ.Απλα μετα το μπασκετ εφυγε απο Θεσσαλονικη και ηρθε στο κεντρο.Εκανε τρομερη ομαδα ο ΠΑΟ και μετα ηρθανε στα πραγματα και οι υπολοιποι.Ο Ολυμπιακος αν δεν ειχε τους Aγγελοπουλους θα ηταν μια τριχα απο τα αρχιδια του ΠΑΟ και των υπολοιπων σε θεμα δυναμικοτητας.
Λες? γιατι ειδα και αλλες φωτο απο αλλη οπτικη γωνια...χωρια οτι ειναι 3ων εβδομαδων...θα μαθουμε...Photoshop
ρε βλακα πραγματικα θυμασαι τι εχεις γραψει?Τι να σου εξηγώ τώρα... Εσύ είδες σύγκριση. Και να πεις ότι δεν το έγραψα; Άντε να στο ξανά γράψω. Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε καμία μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμή. Η βλακια κερδισε ακόμα μια φορά. Ζήτω ο ΒΛΑΚΑΣ roque ο πεντοχιλιαρος.
Ρε καθυστερημένε κομπλεξικε καραβλαχε εχω 16 ευρωπαϊκούς τίτλους.Aμερικανοτσολια οταν ο ΠΑΟΚ πηρε πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετακι εσυ δεν ηξερες τι ειναι το lay up.Εαν δεν ησουν ομαδα του κεντρου/κρατους δεν θα ειχες ουτε εναν τιτλο στο μπασκετ.Το συγκεκριμενο αθλημα ξεκινησε πρωτα στην Θεσσαλονικη με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ...για να μαθαινεις και λιγο ιστορια.
Ρε καθυστερημένε κομπλεξικε καραβλαχε εχω 16 ευρωπαϊκούς τίτλους.
Καταλαβαίνεις ελληνικά?
Τι μου λες για το Κορατς?
Και το Μαρούσι έχει πάρει κύπελλο Σαπόρτα.
Αυτό είναι το μπασκετικο επίπεδο σου.
Είμαι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.
Έχω κάνει repeat στην Ευρωλίγκα.
Δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες.
Αυτά ούτε στα όνειρά σας.
Τι μου λες για το κράτος των Αθηνών?
Για να δείξεις σε όλους ότι εισαι ΑΜΕΑ?
Πήγαινε στο Δενδροπόταμο ανύπαρκτε τουρκογυφτε να σε περιποιηθούν στο σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Gypsy και ασε τα υπόλοιπα
Μεγαλυτερο σωματειο στο μπασκετ απο τον ΠΑΟ δεν εισαι που να χτυπας τον κωλαρικο σου κατω.Τα τελευταια 15 χρονια εδραιωθηκες στο μπασκετακι βλακαμα ξυπνα...!Επισης που με ειδες να κλαιγομαι στο μπασκετ για το κρατος των Αθηνων ρε γκασμα?Σου εγραψα οτι αν δεν ησουν ομαδα του κεντρου δεν θα ειχες ουτε ενα τιτλο.Που ειναι η αληθεια διοτι οι Αγγελοπουλοι ηρθαν να αγορασουν τον Ολυμπιακο οχι τον ΠΑΟΚ,τον Αρη η τον Ηρακλη....και ο ΠΑΟΚ η ο Αρης αν ειχε Αγγελοπουλους τις ιδιες επιτυχιες με τον οσφπ θα ειχε.Αλλο σου εγραψα αλλα που να καταλαβεις με το χαμηλο IQ που διαθετεις.Σου εγραψα οτι το μπασκετ το γιγαντωσε ο ΠΑΟΚ και ο Αρης και οχι η ανυπαρκτη ομαδα σου που την δεκαετια εκεινη δεν γνωριζε ουτε πως παιζεται το συγκεκριμενο αθλημα.Ρε καθυστερημένε κομπλεξικε καραβλαχε εχω 16 ευρωπαϊκούς τίτλους.
Καταλαβαίνεις ελληνικά?
Τι μου λες για το Κορατς?
Και το Μαρούσι έχει πάρει κύπελλο Σαπόρτα.
Αυτό είναι το μπασκετικο επίπεδο σου.
Είμαι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.
Έχω κάνει repeat στην Ευρωλίγκα.
Δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες.
Αυτά ούτε στα όνειρά σας.
Τι μου λες για το κράτος των Αθηνών?
Για να δείξεις σε όλους ότι εισαι ΑΜΕΑ?
Πήγαινε στο Δενδροπόταμο ανύπαρκτε τουρκογυφτε να σε περιποιηθούν στο σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Gypsy και ασε τα υπόλοιπα
Ρε στουρνοβλαχε είμαι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας με τα περισσότερα πρωταθλήματα σε ολα τα αθλήματα και τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους.Μεγαλυτερο σωματειο στο μπασκετ απο τον ΠΑΟ δεν εισαι που να χτυπας τον κωλαρικο σου κατω.Τα τελευταια 15 χρονια εδραιωθηκες στο μπασκετακι βλακαμα ξυπνα...!Επισης που με ειδες να κλαιγομαι στο μπασκετ για το κρατος των Αθηνων ρε γκασμα?Σου εγραψα οτι αν δεν ησουν ομαδα του κεντρου δεν θα ειχες ουτε ενα τιτλο.Που ειναι η αληθεια διοτι οι Αγγελοπουλοι ηρθαν να αγορασουν τον Ολυμπιακο οχι τον ΠΑΟΚ,τον Αρη η τον Ηρακλη....και ο ΠΑΟΚ η ο Αρης αν ειχε Αγγελοπουλους τις ιδιες επιτυχιες με τον οσφπ θα ειχε.Αλλο σου εγραψα αλλα που να καταλαβεις με το χαμηλο IQ που διαθετεις.Σου εγραψα οτι το μπασκετ το γιγαντωσε ο ΠΑΟΚ και ο Αρης και οχι η ανυπαρκτη ομαδα σου που την δεκαετια εκεινη δεν γνωριζε ουτε πως παιζεται το συγκεκριμενο αθλημα.